Хороскоп

Овен

2013 годината на водната Змия изисква от вас максимално самоотдаване и голямо напрежение. Главното за вас през тази година е да установите отношенията си с партньорите. Възможно е през годината на змията да ви се удаде да смените работата си или да организирате своя бизнес по нов начин. Налага се да работите много и дълго, за това е необходимо да се запасите с търпение.

Усещането на мнозина е, че сякаш се въртят в омагьосан кръг.
Явно е, че за да се променят нещата в личен план, трябва да са по-решителни в преследването на целите си. Благоприятни са новите запознанства, които ви носят дългоочаквано разнообразие. Не търсете идеалния партньор, такъв просто няма. Максимализма ви пречи. Не се колебайте да приемате новите възможности, които са ви поднесени от обстоятелствата. Имате избор и този избор трябва да е обмислен и разумен.

Необвързаните от вас много скоро срещат своята единствена любов. Змията е благосклонна към отношенията между сериозните от вас, които честно заработват хляба си и не обичат светските развлечения и лесните пари. В началото на 2013 година е възможно поредица от събития да ви изкара от релсите и вие нищо няма да можете да направите. В този период е важно да запазите спокойствие и да позволите на ситуациите да се разрешат сами.

Змията е благосклонна към тези от вас, които работят в сферата на науката и образованието, тъй като е символ на мъдростта и разумността. Но не се преуморявайте с работа, тъй като планетата Луна ви прави склонни към главоболие. Не прибягвайте до употребата на алкохол, ако в живота ви се случи нещо неприятно. Достатъчно е да се успокоите и да продължите своята дейност.

Що се касае за успеха в делови план, то хороскопа за 2013 година говори за това че проблемите в бизнеса са неизбежни. Налага ви се много упорито да преодолявате отново и отново изникващи препятствия. Важно е да съхраните бойния си дух по време на тази борба. След преодоляването на един проблем, възниква втори, след него трети. И така продължава дотогава, докато във вашия бизнес са отстранени всички грешки, на които е възможно по-рано да не сте обръщали нужното внимание.

На всички представители на тази зодия може да се даде съвет за новата година на змията: Не бъдете много затворени или горди, повече общувайте с хората, ценете вниманието им, работете даже тази работа, която считате сложна за себе си. През есента на 2013 година много проблеми сами намират решението си. В края на годината вие намирате нови партньори и пред вас се разкриват нови перспективи за растеж в кариерата.

На семейните от вас хороскопа за 2013 година показва възможност за преместване на друго място за живеене. Но някои няма да успеят да заминат, защото ги тегли към родния дом.

За здравите семейства годината е хубава, но родителите на някой от вас може да се разболеят или да паднат духом заради уволнение или финансова нестабилност. Може да се наложи да избирате на кого да дадете спечеленото – на родителите си за подобряване на техния живот или на семейството си. Проблемите с роднините и познатите продължават до средата на октомври, но след това постепенно намаляват.

2013 – годината на Змията дава нова вълна в чувствата на тези от вас, които съумеят да съхранят отношенията си в положително русло. Самотните от вас намират нови запознанства, възможно е даже да започнат роман, който в следващата 2014 година обезателно преминава в сериозни отношения дори и в брак. Ако се запознаете със своята половинка в годината на змията, то без съмнение вашият семеен живот е дълъг и щастлив.

Като цяло хороскопа за 2013 година ви обещава множество приятни моменти, както в личния живот, така и на работното място. През втората половина на годината получавате много делови предложения, а в личния живот – предложения за ръка и сърце. Но на тези на които е писано да се разделят – се разделят, само ако това не е истинската им любов. Ако чувствата ви към партньора са сериозни и планирате дълъг семеен живот с него, то трябва да направите първата крачка.

 

 

Телец

През 2013 година ви очаква вълна от новиделови предложения. Предлагат ви нови лица и контакти. Пазете се от тези, които на първата среща ви се струват подозрителни или издават неумението си да довеждат нещата до край. В сферата на бизнеса се издигате до немислими по-рано висоти, заемате лидерски позиции и оказвате на окръжаващите съществено влияние. Връзките ви с други страни и градове стават все по-надеждни, но изискват от телците-ръководители повече отговорности и много напрежение. Скоро за вас си спомнят стари познати и искат възстановят контактите си с вас, за да обсъждате нови възможности за съвместна работа.

Годината на Змията се оказва много успешна за хората с творчески професии: актьори, певци, музиканти, художници. Славата им се разнася извън пределите на мястото където живеят, а творческите им успехи радват окръжаващите ги. Но въпросите за семейния бюджет и разногласията във финансов план периодично изникват между вас и околните. За финансовите спорове особено опасни периоди през тази година се очакват в края на февруари, първата половина на есента и през юли и август.

Хороскопът за 2013 година предполага проблеми с парите, независимо от очевидното благополучие в сферата на работата. На някои от вас им се налага да плащат сметки по различни искове, спорове със съседи или дългове. Някой от приближените ви може да прояви лошата си страна и да ви предаде, излъже или подведе. Не вярвайте на този човек, ако започне да се оправдава, ако си замълчи и се държи виновно, то постарайте се да му простите. Не приемайте никакви извинения от лъжци, те може да ви излъжат и друг път, щом веднъж са ви излъгали. На семейните от вас им се налага да похарчат много пари за децата, или да вложат голяма сума за някаква промяна в дома.

Семейните в началото на годината ги очакват проблеми с децата, които изискват повече нервни и душевни сили, отколкото материални. През първата половина на годината са възможни напрежение, караници, обиди с роднините или приятелите. Някои от тях отшумяват в началото на 2014 година. Някой от семейството ви преживява не много приятни моменти в живота си, а това се отразява на отношенията ви с него и на деловите ви успехи. В този период е важно да не губите самообладание, особено ако с тези хора все още ви свързват и професионални дела.

В началото на 2013 година енергийния ви потенциал е на високо ниво и всички неуспехи и вирусни заболявания стоят настрани от вас. Хороскопът за 2013 година говори за това, че в края на годината може да се появят нови хронични заболявания или сериозни проблеми със здравето, тъй като през цялата година отдавате енергията си на деловите предложения, търсене на нови работници, семейни конфликти.

Годината на Змията благоприятства началото на крупно мащабно мероприятие. Очаква ви прилив на енергия, жизнени сили, ентусиазъм, оригинални идеи, повишена работоспособност по необикновен начин. Всички усилия не са напразни, а водят до конкретни резултати. В годината на змията не ви радват отношенията с ръководителите ви. Скоро може да ви се наложи да търсите ново място за работа, но това е само през първата половина на годината. През втората половина всички действия и начинания действат благоприятно на вашето ново положение. Годината на Змията е важна за вас с това, че внася корективи в много отношения с партньорите и определя по-нататъшните перспективи за развитие на вашия бизнес за много години напред. Отнесете се към годината за змията, като към ключова година.

През втората половина на годината събитията в личния живот ви показват струва ли си да съхранявате някои отдавнашни отношения. Тези партньори, които често се карат, или още не знаят окончателно обичат ли се един друг, може да са принудени да се разделят. Но съвсем скоро, буквално след две седмици звездите им предричат среща с истинската любов. Не е важно, какво не можете да оставите в предишните отношения, забравете за всичко и се впуснете в новия живот. Хороскопът за 2013 година показва възможност за две любящи сърца, които са се разделили от глупост, да възродят своите отношения. Този съюз е дълговечен и силен. Но условията на съвместното съжителство кардинално се изменят. През втората половина на годината на змията роля в отношенията играят роднините. Те могат да оказват както положително, така и отрицателно влияние на вашите съвместни отношения.

 

 

Близнаци

За Близнаците 2013 година е много продуктивнав работен и умствен план. Планетите се разполагат така, че вие започвате всичко намислено без всякакви препятствия и това е само във ваша полза. Важно е през годината на Змията да се освободите от всичко ненужно от миналото и да сте открити за своето светло бъдеще.

Във финансов план ви очаква необичайна година. Не винаги новите възможности намират своето въплъщение във финансов план. Случа се да работите само заради своя ентусиазъм. Но дори само със своя ум имате възможност да изкарате пари. Внимателно се отнасяйте към разходите, пазете всички допълнителни доходи. Те може да ви потрябват към средата на лятото.

В годината на Змията
 своето влияние върху вас оказва хитрия Сатурн, който този път е разположен във финансовия сектор на небето. Той изисква от вас внимание и отговорност. Ако решите да се впуснете в някаква авантюра, струва си първо да помислите много детайлно и при най-малките неуредици да се откажете от нея. Не си струва да рискувате, тъй като Змията не обича разточителните хора. Благодарение на разума си вие можете да избегнете излишните загуби и успешно да проведете финансови операции. Всички предполагаеми рискове от използване на финансите трябва да обмислите щателно и разумно, особено ако се касае за операции с ценности. Удачни през тази година са операциите с недвижимо имущество.

Родителите играят не малка роля в отношенията между съпрузите. Връзката с тях значително се укрепва и помага за решаването на редица съпружески проблеми. Не отхвърляйте роднините си и не ги отдалечавайте от себе си, даже ако те се опитват да навлязат в семейния ви живот. Започнатите през пролетта романтични отношения може да прераснат в нещо голямо, но до есента нищо няма да е ясно. Най-проблемни месеци през годината на Змията за вас са март, май и юни. През тези месеци вие се държите не последователно, подавате се на идеи за краткосрочни печалби, а губите много повече. От нерешителност може да загубите любимия човек, той сам се отказва от вас. През лятото се появява възможност да укрепите отношенията свързани с брак и да направите своя любим човек част от живота си. В началото на есента Юпитер навлиза в знака на Дева, а Дева отговаря за любовните отношения. Хороскопът ви за 2013 година говори за това, че страстта се разгаря с нова сила и всичко се разрешава окончателно.

Очаква ви необичайна година. Под влиянието на знака на Змията, а така също и на планетите Юпитер и Уран у много от творческите близнаци нараства вдъхновението за създаване на нови шедьоври.

Не по-малко важно през годината е обезпечаването на комфортен живот, независимо къде се намирате. На работа и у дома вие искате да се чувствате, като господари на ситуациите, така че нищо да не ви разсейва и да ви причинява безпокойство. През тази година желанието ви е свободното си време да използвате за удоволствия, положителни емоции и развлечения. И сте прави, тъй като годината благоприятства новите позитивни емоции. Главното е навреме да се връщате на работа.

В годината на Змията вие както никога получавате поддръжката на семейството, приятелите и партньорите във всички ваши начинания. Настроени сте романтично в топлите месеци на годината. За това успехът в любовните ви дела е обезпечен. Недоверието в половинката ви може малко да помрачи романтичните и любовните ви преживявания. Не оставяйте проблемите на самотек, решавайте случващите се недоразумения веднага на място. В установените връзки между партньорите не бива да има тайни. Ако вие сега започвате нови отношения, не бързайте. Бързото развитие на събитията в любовната сфера не води до нищо добро. Хороскопът за 2013 година подразбира благополучни отношения само при спокойна хармонична обстановка. Най-удачните месеци за любовта ви са март и юни.

През втората половина на годината се очакват необичайни преживявания и силни чувства. През август ви се предоставя възможност да си починете на незабравим курорт с непознат човек. Трябва ли да се страхувате от него, решавате сами, защото понякога съвсем не е важно с кого прекарвате времето си. Звездите казват, че вие намирате маса развлечения през новата година, опитът вие толкова много, че ви стига и за 2014 година. Годината е благоприятна за околосветски пътешествия, круизи, експедиции, изследователска дейност, посещение на екзотични страни.

 

 

Рак

2013 година обещава на деловите представители на зодията бурна роботна дейност през цялата година. Най-плодовитите месеци са март и май, но именно през тези месеци не е изключено да се появят проблеми от юридически характер, които да ви донесат много вълнения и тревоги. За тези от вас, които работят в крупни предприятия, може да възникнат непредвидени проблеми, проверки, предизвикващи много скандали. Някои мислят за смяна на работното място. Но търсенето на нова работа може да отнеме време, затова преди да оставите настоящата работа, помислете за търсене на друга. Неприятностите ви следват в началото на февруари или март, а така също и през септември и октомври. Към края на септември много от проблемите намират своето логично решение, може да се наложи да се разделите с деловите си партньори, което за вас е добре. Не си струва да се безпокоите по този повод, в края на краищата след известно време виждате какви са били истинските намерения на вашите делови сътрудници.

На много от вас предстои преместване на ново място за живеене близо до града, възможно е вие да сте мечтали за това няколко години или месеци. Вашата мечта накрая се осъществява. Вероятно е да се преместите в друг район или държава, от една страна, а от друга – при своята половинка. На роднините ви това няма да се хареса, тъй като искат да си останете близо до тях. Възможно е някой от близките ви да се разболее или да се нуждае от вашата поддръжка, затова преди да тръгнете помислете добре, струва ли си, преценете всички за и против това ваше решение.

В настъпващата година на Змията следва да сте внимателни към здравето си. Внезапно може да изникнат стари подтиснати заболявания или да се появят нови. Особено опасни за здравето ви са февруари и март. Звездите ви препоръчват да бъдете внимателни при шофиране и на дълъг път.

На тези, които са били далече от семейното щастие, предстои с лекота да завързват нови запознанства, да изпитат вълнението на първата среща, имате много ухажори и може да изберете от тях този, който ви е най-присърце. Как да разберете това? Помислете, с този човек можете ли да живеете заедно и да спите в едно легло. А най-важното е, искате ли това? Хитрите планети в началото на пролетта са разположени по не най-добрия начин, възможни са измамни запознанства, които е хубаво да избягвате.

В любовен план 2013 година обещава среща с истинската дълга любов, възможно и за цял живот. Вие си мислите, че може да срещнете своята съдба в тълпата. Но това не е така. Случайни срещи нямате. Освен че очаквате да срещнете определен човек, хора с подобни качества няма. Не търсете любовта си на далеко, огледайте се, може новия ви съсед да е самотен и да не иска да е сам на празниците. А може да е този ваш колега, който ви оставя понякога малък букет цветя. Понякога може да търсите идеалната половинка през целия си живот и накрая да не я откриете. Въпреки че може да преминавате покрай съдбата си много пъти и да не я забелязвате. Помислете като начало, кои недостатъци може да приемете в своята половинка, с кои вредни привички може да се примирите и след това се впуснете в търсене на своите изисквания. Необходимо е през тази година да направите усилие максимално обективно да оцените своя партньор, тогава щастието върви редом с вас. Благоприятната любовна обстановка няма да ви подмине. Астрологическата обстановка в самото начало на годината способства за това. Звездите ви подсказват, че вашата щастлива съдба може да стане човек идващ от далече. Освен това в любовния ви хороскоп е казано, че заедно с любимия постигате материално благополучие.

В началото на лятото не бива да взимате необмислени решения. Дори бракът да ви се струва не толкова здрав, не бива да правите така че да се разпадне именно в този период. Възможно е времето да ви даде възможност да погледнете от друг ъгъл нещата и да промените отношението си към ситуацията. А по-късната раздяла е по-малко болезнена за вас. Ако сте щастливи, то няма от какво да се боите. Още повече, че в края на годината е възможно предложение за брак. Небесните светила ви дават мощен стимул за предпазване от неприятни емоции. Те светят за любящите съпрузи и за загрижените един за друг партньори.

Страстите затихват малко в началото на есента
. Може накрая да вземете заслужен отпуск и да се насладите отново на един меден месец. А може напълно да смените обстановката и да отидете на ресторант и да заминете на уютно местенце само двамата. Разбира се вашите близки и роднини може да са против вашето помирение с половинката. Но решавате вие, искате ли да сте със своя любим или за вас са по-важни другите. В повечето случаи не си струва да слушате необмислени съвети.

 

 

Лъв

 2013 година преминава в грижа за собственото ви благополучие. Вие рискувате и непременно оставате в играта. По друг начин не може и да бъде, не случайно наричат Лъва цар на животните. Хороскопът за 2013 година ви обещава успехи и комфортен живот.

С финансите нямате никакви проблеми. Много от вас съумяват да повишат доходите си на ново ниво, а други значително да ги увеличат. Пропорционално на това се появяват и нови разходи. Разходите ви имат съзидателен характер о вие се чувствате силни и оптимистично настроени. Някои от вас изразходват парите си за поддръжка на роднини и приятели, а други съумяват да вложат крупни суми в голям бизнес. Някои успяват да купят необходими за дома си вещи. По-скоро това е голяма покупка, може би даже имот. Романтично настроените от вас превръщат дома си в красиво място, купувайки за голяма сума различни неща за дома. Други придобиват имот в друго населено място и даже е възможно да се преместят постоянно да живеят там.

Проблеми ви очакват в личния живот, романтичните отношения може да станат еднообразни и рутинни, което няма да ви хареса. Възможно е вашият партньор да иска повече отколкото вие му давате, но по никакъв начин не ви показва това. Такова поведение е характерно за Водолея, Девата и Овена. Ако вашият партньор е представител на един от тези зодиакални знаци, то си струва да преразгледате отношенията си и да решите как да продължите връзката си. Възможно е да пожелаете да се разделите. Ако решите да прекратите тази връзка, то много скоро срещате своята истинска любов и бъдещ съпруг/а. Хороскопът за 2013 година показва, че за много от вас е време да създадат собствено семейство.

На семейните от вас през 2013 година Юпитер носи това, за което те много дълго са мечтали. Ако семейни партньори решат да се разделят през това лято или есен, то отношенията между тях остават топли и дружелюбни. Но все пак много от вас съумяват да съхранят брака си, отказвайки се от някои свои привички, които дразнят половинката ви. Възможно е, някои от партньорите в личния ви живот , които някога по някакъв начин са ви изменили, да намерят сили в себе си и да ви признаят за това, и вие да им простите. Но бъдете внимателни, този който ви е предал един път, лесно може да го направи и втори.

Семейните партньори най-накрая могат да осъществят своя отдавнашна мечта, за която е възможно да са мечтали много преди началото на годината. Юпитер се намира в благоприятен сектор в началото на годината, затова тези които са на границата на разрив в отношенията, успяват да ги запазят и да ги насочат в положителна посока. А тези, които имат дългогодишна връзка и са запазили любовта си, в края на 2013 година може да получат подарък, дългоочаквано дете. За тях това е истинско възнаграждение.

Много от вас намират в себе си сили да сменят работата си. Но от друга страна вашите роднини буквално ви засипват със своите проблеми. На вас пада целия товар от нови и тежки проблеми. особено внимание трябва да обърнете на възрастни роднини и децата. Вашата независимост няма да доведе до нищо. Бъдете активни, старайте се всичко да свършите, дръжте се естествено, така че никой да не забележи, че нещо не сте успели да направите. Тогава всичко е добре.

През зимата на 2013 година от вас се изисква да проявите способността си да различавате искрените ора от лъжците, с които не си струва да имате работа. По принцип в бизнес и личен план те не представляват опасност за вас, но при първа възможност ви злепоставят пред враговете ви или разкриват ваша тайна, която сте им доверили случайно.

Важно е да знаете на кои хора да помагате и на кои не си струва да го правите. Някои може да се възползват от вашата доброта и да получат от вас помощ за користни цели. Не се страхувайте да казвате „не“. Необходимо е да се научите да го казвате леко и непринудено. Това е вашата основна задача в годината на Змията.

Основното направление за вас в годината на Змията е реализация във финансов и професионален план. Важно е да давате колкото може повече любов и да благодарите за това, което ви дават другите. Психологически важно е да се избавите от някои емоции и привързаността си към някои вещи. Следва навсякъде да въведете порядък: в мислите, чувствата, на работното място, у дома. Изхвърлете без съжаление всичко ненужно. Към вас потича нов непознат поток енергия, който не ви позволява да скучаете. Всичко, което е нужно за дома и работата вие можете леко да изпълните. 2013 година е удачна за започване на нов собствен бизнес или усъвършенстване на вече съществуващия такъв.

 

 

Дева

Хороскопът за 2013 година предвиждапридобиване на нова ръководна длъжност в крупна компания. Не малко в започващия бизнес ви помагат стари приятели и отговорни познати. Вашият нов социален статус може напълно да измени живота ви. Много от задачите решавате с удивителна лекота. Конкурентите ви се плашат от успехите ви и се оттеглят на заден план, или вие ги преодолявате. Напълно е възможно да избягвате конфликтите през първата половина на годината, но те така или иначе съществуват. Най-неблагоприятните месеци за работните ви дела са март и май, малко неблагоприятен е октомври. Но през останалото време се чувствате във вихъра на силите си.

Тези от вас, които заемат държавни длъжности имат възможност да се изкачат по работната стълбица, перспективната работа е напълно заплатена и към това са добавени и премии за вашето отговорно изпълнение на задачите. На служителите се появява възможност за нова перспективна работа, която е достойно оценена с хубава заплата. Появяват се нови планове свързани с хора от други градове, ваши приятели може да ви помогнат много. През пролетта се явяват съвършено нови възможности за започване на собствен бизнес. През тази година вие получавате голяма сума като печалба или премия за усърдна работа.

Във финансов план удачни са всички пролетни и зимни месеци, но през есента и лятото се налага добре да се постараете, за да получите желаната печалба. Вие сте доволни от заработеното.

През 2013 година в здравословен план сте необичайно привлекателни и енергични. Леко вървите напред, лесно постигате всякакви цели. Годината на Змията е достатъчно удачна, за започване на собствен бизнес. За това ви помагат ваши приятели. Особено удачни и актуални са заниманията свързани с музика, скулптура, живопис и театър. Змията помага на тези от вас, които се занимават с наука, художествени изкуства и творческа дейност. Звездите благоприятстват новите начинания в професионалните изследвания. Късметът съпътства тези от вас, които се занимават с дизайн на дрехи, обувки, цветарски бизнес, ресторантьори и тези, които помагат на дамите да са красиви и прекрасни.

Годината на Змията е значително благоприятна за ръководителите. На някои от вас може да им предложат висш административен пост или заетост в администрацията. Не си струва да се съмнявате в своите сили и способности, да се страхувате от трудностите, трудолюбивите от вас обезателно получават висок пост, благодарение на своето трудолюбие и отговорност. Не бива да се боите, че вашият привичен начин на живот ще се наруши или вашата работа п някакъв начин ще повлияе на семейния ви живот. Необходимо е да се научите да съвместявате дома и работата, така като правят много други хора. Вие непременно намирате тази златна среда, която се намира между дома и работата. Затова не бива да се боите да отделяте на работата колкото може повече внимание.

През 2013 година ви се налага да взимате решения не само за своите дела и думи, но и за други хора от вашето обкръжение.

В началото на есента съумявате да продължите нещо започнато през миналата пролет. Заемате се с много голяма задача, контролирате буквално всички свои дела, следите за изпълнението им до най-малки подробности. Тази избрана от вас тактика се оказва много правилна, тъй като много от вас от начало тръгват по верния път и получават чиста печалба. Даже от най-малките детайли има придобивки. Но някои от вашите единомишленици и приятели възпрепятстват осъществяването на вашите проекти, защото считат, че вашият проект не си струва да се изпълнява и няма да донесе очакваната изгода. На практика оставате сами, но вярата ви в това, че всичко върви както трябва и осезаемите резултати ви помагат да не се огъвате.

Цялата 2013 година за вас преминава в бурна кипяща дейност, успехите в много от начинанията са ви като награда за труда положен през предходната година. В любовта звездите предричат успех само на тези от вас които не използват романтичните отношения за користни цели.

 

 

Везни

2013 година не е много удачна за представителите на тази зодия. Необходимо е да проявят завидно търпение и твърда вяра в своя успех. Не си струва да се отчайвате, ако първата половина на годината е крайно неудачна, а основните предимства са във вашите врагове или приятели. Буквално от юли 2013 година звездите предвиждат настъпване на огромен успех за всички вас.

Тези от вас, които имат здрави връзки с колеги и сътрудници от други градове, се сблъскват с необичайно поведение на колегите си. Те преди всичко предявяват към вас такива изисквания, които са в ущърб на вашите интереси, или могат изобщо да се откажат да си сътрудничат с вас, но след това да съжаляват. Възможно е някои от вас да завържат служебен роман с човек от фирмата, който да издаде всички ваши тайни и да постави под заплаха съществуването на предприятието. Не си струва да се занимавате с такива партньори, звездите говорят, че вие намирате много по-добри. Хороскопът за 2013 година балансира за всички вас преговорите със сътрудници от далечни страни. Удивително е , че вие достигате до големи резултати. Получавате голяма поръчка за вашата дейност при много изгодни условия. Това е началото на светлия път на вашия живот и вашия бизнес.

Враговете и конкурентите ви са постоянно нащрек. Бъдете внимателни с тях през първата половина на март, а така също и в средата на май, когато е възможно да намерят слабото ви място и да се опитата да отстранят вашия бизнес. Но не мислете, че това ще им се удаде лесно. Те може да узнаят само малка част от вашите тайни. Проанализирайте, кой от сътрудниците ви е способен да ви предаде и да потопи вашия бизнес, и на кого не му е приятно работното място.

През септември Юпитер навлиза в знака на Везни и започва да ви зарежда с енергия за активна дейност и водене на делата. Вие веднага чувствате облекчение, проблемите с приятелите се решават от само себе си, на хоризонта се появява възможност за кариерно израстване, а също така и големи перспективи за запознанства с необходимите за бизнеса и семейството ви хора. Старите проблеми се урегулират, развивате множество нови способности. Може да започнете да отбелязвате победата си след успешно проведеното лято в началото на есента. Периодът на неприятностите и проблемите е преминал. Пазете се от враговете си, възможно е даже някои от вашите приятели да мине на тяхна страна.

Хороскопът за 2013 година ви съветва 
да сте внимателни с финансите, неустойчивото финансово положение може да създаде проблеми в семейството ви. Някой може да ви предложи да вземете кредит или заем, но не бива да бързате и да приемате първото предложение. Преразгледайте доходите си и помислете в състояние ли сте да погасявате този дълг. Не се свързвайте с човек, който ви се струва съмнителен. Появява се възможност да получите спонсорска помощ, а така също помощ от приятели и роднини. Не отказвайте, съвсем скоро звездите ви предричат постъпления от нов източник на доходи, за който вие дори не подозирате.

Що се отнася за здравето, то хороскопът говори, че през първата половина на годината са възможни някои проблеми. Преди всичко това са простудни или вирусни инфекции, при някои от по-възрастните може да се обострят стари хронични заболявания, на които не са обръщали внимание. Необходимо е да подсилите профилактично организма си.

Ако възникнат проблеми със здравето у младите представители на знака, то е необходимо да се освободят от вредните привички и да се заемат с физически упражнения и спортуване. Възможно е на брега на морето или в спортната зала да срещнете своята съдба.

2013 година не ви носи забележителни промени
 в живота, но обещава стабилност в работата и отношенията, среща на нова и единствена любов за самотните от вас, укрепване на семейните отношения за тези които са встъпили в брак. Ловкостта и съобразителността ви, които се проявяват под влиянието на Змията, ви помагат в трудните житейски ситуации и ви помагат да сте по-устойчиви.

 

 

Скорпион

През 2013 година от една страна намирате нови приятели и покровители, а от друга вашите отдавнашни мечти бързо стават реалност. Настъпващата година на Змията се характеризира със сериозни противоречия. Освен това отношенията с окръжаващите се оказват неустойчиви, ненужни за вас, ненадеждни, и в най-важния момент оставате сами и разчитате единствено на себе си. Странните финансови дела и грешки може да станат причина за кавги и сериозни конфликти.

Годината е сложна и във финансово отношение. Семейните проблеми и сложните отношения с окръжаващите само усложняват ситуацията. Звездите ви съветват да не бъдете разточителни, да заделяте по малко средства, правилно да харчите парите си, не ги давате напразно. Нека икономията е ваш приятел през тази сложна година. Змията обича тези, които ценят времето и парите си. През 2013 година не давайте пари на заем на ваши приятели, защото те по-скоро ще ги изгубят и няма да смогнат да ви ги върнат в срок. Не си струва да ставате поръчители на приятели и роднини, ако разбира се вие не желаете да изплатите заради тях голяма част от сумата.

Семейните от вас, на които отношенията не се развиват добре е възможно да се разделят или разведат в началото на пролетта. Ожесточени спорове за подялба на имущество и деца, могат да опънат нервите ви до край. Не си струва да изпадате в истерия и депресия, важно е да обсъдите всичко както е. Не избягвайте сложните ситуации, те ви правят по-силни и в бъдеще съумявате да откриете по-достоен партньор.

Хороскопът за 2013 година предсказва на влюбените променливи отношения. Вашата половинка мени желанията си и предпочитанията си за стила на обличане, хранене, разходки, развлечения и т.н., а на вас такава позиция не ви харесва и на този фон възникват постоянни спорове и конфликти. Възможно е да се окажете на границата на нервен срив. Всичко се връща на мястото си с наближаването на лятото, но в началото на есента ви очаква нов жизнен обрат, в който така се завъртате, че може да излезете извън релси.

В годината на Змията вие сте длъжни
 да се държите пределно просто и действено. Ловкостта и съобразителността ви помагат да излезете от няколко сложни ситуации в началото на пролетта и лятото. В началото на юни успявате да „уцелите джак пот“ и да получите добри пари за дейността си. Стабилния доход ви е обезпечен през втората половина на годината. Не си мислете, че успехът ви обръща гръб, това е само началото. Не бива да вярвате на някои от приятелите си, даже на тези, които считате за предани и верни. Най-вероятно някой от тях да ви предаде или да ви изневери с любимия ви човек. Звездите ви съветват да сте внимателни и по отношение на сътрудничеството с далечни роднини и приятели. Измяна или предателство, преминаване на страната на съперниците ви са възможни през септември и октомври. Годината на Змията не ви обещава огромни постижения и промени, но очаквайте нови впечатления и емоции през цялата година.

През цялата 2013 година вие сте с трезв ум. Очакват ви няколко признания в любов от най-неочаквани поклонници. Това се отнася не само за жените, а и за мъжете. Не си струва да отхвърляте предложението само за това, защото сте мъж и винаги трябва да действате пръв. Вгледайте се внимателно в дамата, която жадува за вашето внимание, възможно е тя отдавна да ви харесва, а вие да не сте намерили начин да стигнете до нея. Вашият духовен капитал значително се попълва след срещата с такава дама, а може би в близо бъдеще да вдигнете сватба. Годината на змията ви предрича удачен брак. Самотните от вас най-накрая успяват да намерят своя идеал, не е чудно че в предишните години сте били така взискателни в търсенето на идеала си. Велики дела очакват учителите, летците и медицинските работници, някои от тях успяват да се решат на кардинална промяна на професията и да започнат да се учат отново. Старайте се през годината да не налагате мнението си на приятелите и роднините си, особено ако считате че сте прави. Невнимателният съвет, приведен в действие, може значително да усложни ситуацията и да доведе до ненужни проблеми.

 

 

Стрелец

Хороскопът за 2013 година ви съветва да не навлизате в рутината на празничните дни. Все едно вие се оказвате печеливши. Взаимоотношенията в личния и делови живот се усложняват в периода от началото на март до средата на юни. През това време не бива да правите резки промени и да прекъсвате отношения. По-добре изчакайте момента, когато всичко се решава от само себе си. В началото на септември отношенията тръгват гладко, отначало ви изненадват деловите партньори. Правят ви предложение, от което не бива да се отказвате, тъй като то е много изгодно и примамливо. След това и в личния ви живот отношенията се оправят. Вашата половинка изявява желание заедно да отидете някъде да си починете. Постарайте се да решите проблемите в работата си, да намерите свободно време и да приемете предложението на половинката си. Понякога ни се струва, че сме изпълнени със сили и енергия, но за вас такъв период настъпва тогава, когато успехът ви съпътства в работата. Оставате изненадани от провеждането на активната почивка и чувствате, че наистина сте били изморени.

Годината на Змията носи големи промени в личния ви живот. Самотните от вас намират щастието си още в началото на годината. Тези от вас, които имат сериозни отношения може да се решат да озаконят отношенията си с брак. Но ако отношенията ви са се влошили, то Змията съдейства за тяхното прекъсване. Оптимистичното начало на годината дава своите проблеми в началото на май, а в средата на юни се появяват редица сериозни проблеми, от които за да излезете победители е необходимо да действате, слушайки сърцето си. Близките роднини и приятели изиграват не много добра роля в тези проблеми. Възможно е да изпитате предателството на добър приятел и на своя партньор. От това ви става много обидно. Не изпадайте в крайности в поведението и отношенията си. Отношенията може да се пропукат през май и юни. Имате съмнения в искреността на думите на своя партньор. В последствие се оказвате прави. Ако използвате вашия мощен енергетичен потенциал за работа, то не е необходимо да водите активен личен живот и да се опитвате да разберете действията на партньора си. Винаги приемайте ситуациите свързани с вашата половинка, като даденост, за да се уверите че постъпвате правилно.

Успех в любовта ви очаква през лятото и есента. Венера покровителства търсенето на нов партньор и способства за укрепване на отношенията. Не поемайте само вие отговорността за развитието на връзката. След известно време се избавяте от излишните трудности. Възможно е през октомври и ноември да успеете да изясните отношенията си. През октомври се случва това, което отдавна е трябвало да се случи, но вие сте отлагали неприятния момент. Възможно е да изникне това, от което сте се страхували най-много. Това се отнася най-вече за личния ви живот. 2013 година се отбелязва с това, че вие може да защитите доброто си име, само ако винаги казвате истината. Но ако, решите да излъжете, то репутацията ви е силно застрашена. Не гледайте назад в миналото, то може да навреди на вашето настояще.

Очаква ви активна романтична година. Сферата ви на дейност значително се разширява, всички неприятности ви подминават. Трезвият ум и умението ви да пресмятате своите ходове много крачки напред ви помагат да се изкачите по кариерната стълбица. Малко търпение, голямо подсигуряване на безопасността, оцеляване в екстремални условия, които създава, меко казано, не много умен ваш началник и вашата цел е достигната. 2013 година ви носи много изненади, откровения, признания за приятелства и любов, много преживявания, които ви позволяват да натрупате огромен духовен капитал. Март е богат на всевъзможни авантюри, постарайте се през този месец да избягвате неприятностите. Съветвайте се с приятелите си за едни или други въпроси, техните съвети може да се окажат много по-правилни от вашето собствено мнение.

Звездите ви обещават вълна от неочаквани събития още от началото на януари. Но помнете няма да можете да скриете нищо, за вашия нов роман окръжаващите разказват и на най-добрите ви приятели. За вас това е не лош урок за в бъдеще. В края на февруари се появява възможност да започнете курс за повишаване на квалификацията, не пропускайте възможността да получите нови знания, те винаги остават и могат да ви бъдат полезни. През март имате шанс да се запознаете с необходимите ви хора. 2013 година ви обещава истински празник на чувството ви за хумор.

 

 

Козирог

През 2013 година ви очакват много постиженияи промени. За вас се откриват съвършено нови перспективи и възможности. Новата година ви носи творческа реализация на личността. Възможно е вие най-накрая напълно да разкриете своите таланти и да не мислите, какво казват хората за това. В годината на Змията ви очакват много промени, за едни това е смяна на местоживеенето свързана с работата им, някои се отправят да покорят далечни страни, тъй като сключват брак с човек от друга страна. Не очаквайте големи промени в началото на годината, по-скоро промените за вас са към края на 2013 година.

Финансовото ви положение значително се подобрява през февруари и март месец, през октомври може да разчитате на голямо увеличение на доходите си. Тази тенденция продължава и в следващата 2014 година.

Що се касае за личните ви отношения, то семейството ви изисква много повече внимание и грижи, отколкото до сега. Семейните от вас се налага да похарчат значителни суми за по-малките деца. Възможно е някои от роднините ви или близките приятели сериозно да се разболее и да се обърне за финансова помощ именно към вас. Семейните чувстват някакво отдалечаване един от друг. При много от вас това е така, защото вие имате прям характер и не отстъпвате на партньора си. Възможни са чести спорове и недоразумения. Тези не много приятни направления на семейния живот може да продължат до началото на 2014 година.

Енергийният ви потенциал през първата половина на годината е на ниско ниво и затова е необходимо да следите здравословното си състояние и да не експериментирате с издържливостта си в периода от април до юни. Ако все пак не успеете да избегнете заболяване, то през септември стабилно се възстановявате.

Вие умеете да цените тези, които ви се възхищават и ви оказват всевъзможни знаци на внимание, но е необходимо да се научите независимо от това кой ви е присърце, да не бързате да му разкривате тайните си. Не се притеснявайте, ако вашия нов спътник в живота не е съвсем по вкуса ви, това не е повод да го отблъснете. Препоръчва ви се хубаво да се вгледате в него, възможно е да откриете нещо друго, което ви привлича към него. Така че има шанс. Някакво непредвидено обстоятелство може да наруши всички ваши планове и да се наложи да отложите предстоящото пътуване за неопределен срок. Възможно е това обстоятелство да ви подари важна за вас среща. Възможностите са много: любов, нови и интересни приятели, нова работа, подаръци, кариерен ръст, раждане на дете.

През 2013 година доходите на много от вас се увеличават. Имате в ръцете си доволно добри постъпления през февруари и март. Но заедно с това значително се увеличават и разходите ви. Някои започват да влагат големи средства в бизнес и получават добър оборот в течение на полугодието, а други решават да се отправят на дългоочаквано пътешествие. Практичните от вас влагат средствата си в недвижими имоти и са прави. В бъдеще това изиграва значителна роля за тях, някои от приятелите или роднините им се налага да се премести заради трудна ситуация. Много разходи имате през февруари. Възможни са големи битови проблеми, ремонт, ново строителство и т.н. Тези, които се грижат за уюта в дома си, влагат големи средства в дизайн на дома.

Независимо от всичко, 2013 година може да се каже е свръхуспешна за вас. След малките неуредици, ви очаква необикновен напредък, както професионален план, така и в личния и семеен живот. Със сигурност не ви заплашва самота. Любимата работа ви носи добро настроение и радост. В годината на Змията много от вас значително повишават своята комуникативност, търпение и контактност. Интуицията ви е на висота
и вие с лекота виждате истината в различни неща. Благодарение на това вие няма да изпуснете шанса значително да подобрите материалното си положение и да установите взаимноизгодни отношения с окръжаващите ви. Но все пак не забравяйте да си почивате, защото умората може да провали плановете ви.

 

 

Водолей

През първата половина на 2013 година за вас започва под знака на успех и щастие. Хороскопът за 2013 година предрича успешни моменти в работата през цялата година, удивителни събития, неочаквани подаръци, романтика в личните отношения. Бизнесмените мислят за разширение на компанията, малка преориентация на дейността, но такъв процес се развива по-бавно и мудно, отколкото сте планирали. Напрегнати моменти ви очакват със силни конкуренти или партньори, които се оказват по-силни от вас във финансов план и успяват да излязат на пазара преди вас. Вашата компания е зависима от такива хора. Поради това някои от вас изпитват истински стрес от работата си. Не стресът не е само в това. Неприятности в личния живот, интриги, свързани с партньора ви, може за дълго да развалят настроението ви.

През октомври или още през септември на вас ви се предоставят напълно нови възможности. През 2013 година вие напълно прекъсвате заниманията си с дейност, която не ви харесва. Вие напълно се отдавате на любимото си занимание, независимо от това дали ви носи доходи или не. За служителите започва сложен период през пролетта, преди всичко се занимават с търсене на нова работа.

2013 година преминава под покровителството на влиятелни лица, вашите проекти и мероприятия започват да се придвижват напред благодарение на финансовата им подкрепа. Покровителите ви отпускат кредити, оказват ви всякаква материална подкрепа, помагат ви в насърчаването и рекламата на проекта. Звездите ви препоръчват да се отнасяте внимателно към всичко свързано с пари. Възможно е непредвидени трудности да ви заставят да върнете големи суми обратно. Уран се намира във финансовия сектор, а това означава, че са възможни неприятни разходи свързани с отплата за мълчанието на някои познати и приятели, изнудвачи които се появяват в началото на пролетта и започват да пречат на живота ви. На яве може да изникнат някои неприятни за вас моменти от живота ви, в момент когато се радвате на успехи. Появяват се лъжеприятели, които искат да се възползват от положението ви. Те се опитват да ви изнудват за пари. В този случай, за да съхраните спокойствието си, благоприятната обстановка в семейството, е необходимо или да им платите, или да разкажете всичко на близките си. Нищо страшно няма да произлезе от това, че вашите грешки от миналото изплуват наяве, всеки човек греши. Бъдете внимателни с такива хора, ако са ви предали един път, а после искат прошка, то бъдете готови за второ предателство. Най-големите финансови загуби, свързани с приятелите ви претърпявате през май и юни.

Хороскопът за 2013 година предрича
 на самотните от вас истинска сватба и раждане на дете в годината на Змията. Змията обича реда и семейния уют, затова самотните може да започнат да се подготвят за възстановяване на реда. Непримиримите от вас се опитват да спорят с окръжаващите, че за тях няма бъдеще и са обречени. Не изпадайте в паника предварително. Посрещнете годината на Змията както се полага, тя ви помага за по-нататъшното развитие на семейния живот. Змията обича тези, които старателно работят или учат, не се впускат в авантюри и не лъжат. Влюбените се хвърлят от страст в страст. Струва им се, че света е полудял, но да се живее в него е весело. Чувствата отнемат много сили и време на влюбените и самотните от вас, но всички чувства може да се стабилизират, истински обичащите се успяват накрая да се научат да се примиряват с недостатъците си един друг и успяват. В средата на есента в личните ви отношения настъпва неблагоприятен период. Възможно е някой да се опита да съблазни вашата половинка и тя да се подаде на съблазънта. Да простите или не, решавате вие.

В годината на Змията здравето ви е нестабилно. Преди всичко наяве изплуват обостряния на хронични заболявания. Може би някога сте потиснали болестта с лекарства, а сега тя се проявява отново. Необходимо е да водите здравословен начин на живот, да пазите организма си от вредни въздействия и алкохол, дори по празниците. Жените да внимават за здравето си в началото на пролетта. Може да се простудите.

Мъжете също е необходимо да внимават за здравето си. В това отношение са възможни неприятности през пролетта и есента на 2013 година. Отнасяйте се внимателно към работата си, тъй като там вие влагате голяма част от силите си, а след това се питате какво още да свършите у дома.

Ако ви се струва, че зимата и пролетта преминават не много успешно за вас, огледайте се и оценете ситуацията отстрани. Намирате много полезни и хубави неща в своето обкръжение. Като цяло 2013 година протича в положителна насока с няколко неблагоприятни периода в началото на пролетта и есента, касаещи личния ви живот. Бъдете търпеливи и честни със себе си и околните, късметът е с вас.

 

 

Риби

През 2013 година основата на всички вашипрофесионални дела стават отношенията с бизнес партньорите. Тъй като именно с тяхно участие успявате да реализирате много важен за вас проект. Не е изключено позициите на партньорите ви да се окажат много силни и да се наложи да проявите гъвкавост и умение да лавирате, за да не изпуснете възможния шанс за успех. От края на февруари до средата на май настъпва лека криза в отношенията, които е необходимо да преразгледате. Втората половина на годината преминава по различен начин, в зависимост от това как сте преминали през периода на първата половина.

Хороскопът за 2013 година ви съветва да поставите на първо място личния живот, не работата си. Докато работите може да пропуснете съдбата си. На влюбените се налага да вземат сложно решение, което влияе на по-нататъшния им живот. Налага се да решат необходимо ли е да узаконят официално отношенията си или да почакат с това, или съвсем да се разделят. Много от вас встъпват в законен брак. Съмненията и колебанията по повод на женитбата ви измъчват през цялата пролет и лятото. Мъжете трябва веднъж завинаги да решат необходима ли им е половинка и готови ли са да поемат отговорността на брака. Вие сте изключително сложен знак и затова на избраниците ви никак не им е лесно с вас. Необходимо е да проявявате разбиране към тези, които са до вас, не бива да строите въздушни кули, бъдете честни със себе си, не се опитвайте да заблуждавате другите, не правете непоправими грешки, окръжаващите ви ценят за честността и прямотата.

Възможно е в началото на лятото да се появи стар познат, който просто няма да ви остави да живеете спокойно. Не си струва да правите планове с него. С този човек вие просто изкарвате много полезно и интересно времето си. Ходите на походи и на пикник, едва ли не всеки ден. Тези, които не се боят да излязат на сцената, накрая са забелязани и получават специална роля. Децата ви влияят в положителна насока и ви помагат да се справите с някой проблеми. Октомври и ноември ви носят много разочарования, не гонете два заека наведнъж, защото така само губите. Звездите съветват самотните по-често да посещават увеселителни заведения, именно там може да срещнат новата си любов. Не пренебрегвайте ходенето на гости, при приятели и т.н.

Що се отнася за здравето ви, в годината на Змията то няма да ви занимава. Въпреки това се налага няколко пъти да си направите профилактичен преглед. 2013 година преминава под знака на обновлението, в това число и обновление за поддръжка на здравето. Изненада ви очаква още в началото на годината, някъде през февруари звездите показват получаване на това, което вие отдавна чакате, но обстоятелствата не са позволявали да получите. Изненада ви очаква и от някой от най-близките ви. Още една изненада ви носи есента. За този подарък вие даже не сте се осмелявали да мечтаете. Подаръкът ви ангажира изцяло и вие не обръщате внимание на приятелите си  известно време.

В годината на Змията получавате необичайно вдъхновение, което носите през цялата година. Много открити проекти, нови идеи идват в главата ви. Може да си направите записки за едни проекти и след това да се занимавате с други. В бъдеще тези записки ви помагат да се справите с начертания план.

Годината на Змията е подходящо време
 да преразгледате отношенията си с приятели и роднини. Някои от приятелите се налага да зачеркнете от списъка, тъй като те много пъти са ви поставяли в неудобно положение. Що се отнася до роднините, то много от вас са принудени да си намерят самостоятелно жилище. Това е правилно решение, тъй като много от вас вече са достатъчно пораснали за самостоятелен живот. Такова решение е само във ваша полза. Годината на Змията преминава за вас в положителна посока, независимо от някои неприятни моменти, които лесно може да избегнете. внесете своите корекции във всичко, за което смятате че е необходимо, не допускайте близо до себе си своите недоброжелатели, бъдете честни с окръжаващите и преди всичко със себе си, тогава Змията ви дарява с покровителството си през цялата 2013 година и щастието ви се усмихва през цялото време.

One comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.