Хороскоп за месец август

Овен

Август внася много творчество в работата ви. Повишава се работният ви потенциал и независимо, че е месец за ваканция, вие ще намерите с какво да се занимавате. Август ви дава и много възможности да подобрите живота си, да внесете повече комфорт в дома си. Личният живот, романтичните отношения ще бъдат първостепенни за овните. Може да имате интересни романтични преживявания. Лекият начин на общуване и чаровната ви усмивка може да привлекат някой друг.

Като цяло август не е много добър за семейните отношения. Сложните ситуации внасят хладина в отношенията. Семейните овни най-добре да обърнат повече внимание на децата, обърнете внимание и на себе си, като обаче не забравяте и партньора си.

През август не очаквайте кариерно предвижване. Този месец носи и неочаквани разходи.

Телец

Способност към адаптация и гъвкавост не са силните качества на зодия телец. Август обаче ви прави по-освободени, по-игриви и заради това, ще се случват много неща, не само по ваше желание. Други хора и събития ще ви принудят да промените живота си. Например може да ви дойдат изненадващи гости, да се чудите, къде да си настанявате. Ще започнете да се интересувате от много нови неща, за които преди изобщо не сте и помисляли.

Август месец премахва като с магическа пръчка много препятствия пред зодия телец. Социалната атмосфера може да се нарече неутрална, което значи, че няма да има големи дразнители, а за вас спокойствието си е най-важно и комфортно.

Този месец ще ви накара да забравите за своята скромност и да покажете най-добрите си качества, както на душата, така и на външността. Може да се замислите за обновяване на гардероба си, прическата и изобщо на имиджа си. Това ще ви помогне и ще бъде отправна точка в завързването на нови отношения.

Семейните телци, ще трябва много стабилно да заявят своето мнение по всички семейни въпроси. Защото в случая мълчанието ще бъде прието като равнодушие и липса на интерес.

Може да се наложи през август да учите, да затвърждавате знания или да повишите квалификацията си или вие сами да се озовете в ролята на наставник и обучаващ. Имате и висок енергиен потенциал, който е добре да впрегнете в някакъв спорт, но се пазете от травми и претоварване.

Близнаци

Зодия близнаци както винаги са късметлии и при тях щастието и известността идват без дори да ги търсят. Достатъчно е само малко да помечтаят и готово! Ако обаче вървите през живота и се случва да имате много препятствия, значи трябва да анализирате, какво сте променили в начина си на живот, мислене и действие. Само така ще откриете грешката и ще може да вземете от живота, това което ви се полага.

Ако всичко се развива по план, през август ще берете плодовете на своя труд. Звездите съветват близнаците да бъдат по- откровени и открити, независимо от сферата на живота. Разликата между състоянието на душата и поведението, може съществено да усложни месец август. С други думи, може да получите отказ, точно от там, от където най-малко сте го очаквали.

За да не се получат и проблеми в семейните отношения, опитайте да бъдете заинтересовани от близките си. Не се препоръчва да започвате отношения, които биха били „тайна“ за другите. А за онези, които имат сериозни отношения и брак, е препоръчително да имат много търпение, защото този месец ще предизвика много разриви или затруднение в личните отношения.

Ако близнаците се случи да заболеят през август, рискуват да не се чувстват добре дълго време. Това и ще доведе до промяна на плановете за почивка и пътувания. През август 2013г. не се препоръчва да се излагате на слънце, а ако това се налага нека да е за кратко и със слънцезащитен крем.

Рак

Август води раците съм сигурното убеждение, че кой каквото и да казва, трябва да слушате първо себе си. Сега вие ще знаете, кое е добро и кое не толкова добро за вас. Почти през цялата първа десетдневка ще ви води интуицията. Вие едва ли нефизически ще усещате, как е добре да постъпите и по този начин да избягвате опасностите. Ако по отношение на другите хора или на действията си започнете да изпитвате колебание, това е ясен признак, че това, за което мислите, няма да стане.

Обстановката през август не е благоприятна за сериозните любовни отношения. По-голям успех ще имат мимолетните флиртове, романи, интриги и авантюри. Възможно е и вашето собствена настройка. За съществуващите вече семейства, както и сериозните връзки, за раците е важно, да не позволят ситуациите да се променят много силно. Времето за промени и изяснявания не е дошло.

Основните трудности през август ще са свързани с по-старите членове на семейството. За съжаление здравето на възрасни хора в семейството ще ви затрудни и притесни.

Лъв

За да са добре лъвовете през август, когато празнуват рождения си ден, трябва да изберат една линия на поведение и стратегия и да се придържат към нея. Най-правилно е да слушате мнението на компетентните хора и професионалистите, така че от вас зависи, до каква степен ще се окажете ефективни.

Например имате назначено лечение от лекаря и изведнъж сте се почувствали по-добре или зле и решавате да спрете лекарствата. Може и да имате право за момента, но е добре преди да направите каквото и да било да се консултирате с лекаря си. Защото ако не следвате съвета на специалиста, може да си навлечете други главоболия. Зная, че сте самонадеяни и упорити, но тук става дума за здраве, ето защо бъдете предпазливи.

Ако лъвът от доста време има връзка, може сега да се появи и друга обща цел с партньора – да си има дете, да заминат на почивка на далечен остров или да се преместят в нов дом. Хороскопът съветва да се придържате съм сигурното, стабилното и най-вече проверете финансите си. Ако там всичко е наред може да започнете да избирате име за бебето, място за раждането му, да обзавеждате стаята му в новия си дом и изобщо толкова много нови и интереси неща ви очакват.  Имате късмет в реализирането на плановете, едно по едно всичко се изпълнява. Единственото, което може да помрачи личните отношения е зациклянето в работа.

Дева

Много проблеми в този месец ще си създадат сами на себе си девите. Резултатите изобщо няма да закъснеят. Най-важното е, че събираното недоволство ще избухне през август.  Става дума и за морални и материални неща. На пример на случайна среща с психолог вие разберете, че сте жертва на голяма психологическа травма и се налага корекция на поведението. Тази корекция обаче ви прави „нов“ човек и околните изведнъж не се съгласяват с вас. Това води до влошаване на семейните отношения.

От друга страна точно през август ще станете още по-привлекателни за очите на другия пол. Ако не сте семейни и ангажирани може да се впуснете в действия, сега не е време за затишие на любовният фронт.

Пазете здравето си, не правете необмислени почиствания на организма си. Забравете драстичните диети и си направете един здравословен и летен режим на хранене.

Везни

Везните ще имат проблем с отговорностите през август. Например заминете във ваканция, а човекът на когото оставяте важен проект без да иска го съсипва. Това обаче е вашият едногодишен труд, който в рамките на 15 ваканционни дни ще бъде разрушен. Ето защо звездите съветват да не давате работата си на други, а просто да я отложите малко във времето. По-добре леко да закъснеете, отколкото да гледате всичко в руини.

Вашата позиция трябва да бъде определяща и за деловата сфера, дори тя да е много сигурна в момента. Ако смятате обстановката за благоприятна и положителна, то може да направите много полезни неща лично за вас и за целия колектив. Ако обаче има неща, които ви тревожат, опитайте да ги отстраните, защото това ще бъде препъни камъкът през август.

Главен ваш враг през август ще бъде вашето здраве. Възможно е да ви препоръчат операция, но да успеете да я избегнете с правилно хранене и медикаменти. Пазете се от травми и не се подлагайте да трудни тренировки.

Скорпион

Август е месец за разширяване на влиянието. Скоро скорпионите ще направят всичко, което е по силите им, за да защитят онова, което имат. Става дума не само за материални богатства, но и за всякакви други притежания, семейство, любов…Много е вероятно някой да ви прави психични атаки и дори по-конкретни действия. За да се справите с всичко това, ще трябва да съберете цялата си сила, енергия и увереност, за да не допуснете пробив. Най-голямото ви оръжие е усмивката и вярата в себе си.

През август ще се доберете до много важна информация, но не ви съветвам да я споделяте с друг. Пазете си тайните и действайте сами.

За вас се задават серия важни промени. Може да пристигне нов човек при вас и да остане за постоянно, може да сключите брак или просто да започнете да се виждате с някого много по-често и да сложите началото на една сериозна връзка с бъдеще. Може и да не виждате добрия ефект от всичко това, но и седенето на едно място също не води до добър резултат. Заемете се и бъдете инициативни в темата, която ви интересува. Ако искате семейство, дете, брак, сериозна работа, всичко свързано с промяна на вашият социален статус – сега му е времето, всъщност имате на разположение 2 години, но сега се поставя началото.

Стрелец

Стрелците през август няма да се чувстват господари на положението. Ще ги завърти вихър от ситуации и събития, на които няма да им стигнат силите да устоят. Най-добрият сценарии е временно да отстъпите леко, назад за да може да обхванете цялата картина по-добре. Отпуснете се и почувствайте удоволствието на всеки хубав ден. Всъщност точно този месец ще получите удоволствие и голямо щастие от нещо временно и случайно. Вие ще разбирате, че това може вече никога да не се повтори и че ще отмине бързо, затова уловете мига, бъдете щедри към себе си и се радвайте на късметлийските сигнали на съдбата. Не си струва обаче да правите планове и да градите мечти, защото реалността може да ви разочарова.

Всичко което започне през август може да няма продължение и дори да приключи твърде бързо. Например може да се запознаете с прекрасен човек, който да е във вашия град на почивка. И изведнъж на вас да ви се наложи спешно да отпътувате и това да бъде края на това лятно увлечение.

Месеца също е хубав за възстановяване на отношенията в личната връзка и семейството. Очаквайте обаче и неканени гости.

Август не дава професионално издигане, но затова пък укрепва позициите ви. Очакват се и добри финансови постъпления.

Бъдете внимателни с храната през последната седмица на август. Заемете се с диета, така ще оправите и фигурата, пък и ще избегнете стомашни проблеми.

Козирог

Изискващите козирози ще бъдат крайно критични не само към себе си, но и към целия свят. Ще търсите опора и съвет от родителите, точно както сте правили едно време, когато сте били малки. За съжаление, сега вие трябва да вземете решенията, а не някой друг вместо вас. И разбирате, че в този етап от живота си не ви стига опит, знание, нито сили…Отпуснете се за малко и помнете, че никой не се е родил научен. Най-добрият учител е вашата мъдрост. Анализирайте всяка ситуация и ще разберете, че всъщност не сте „изгубени“, а може би малко изморени, от вечните борби.

Не си струва да се ядосвате на себе си или на някой друг. Сега най-добре да се заемете с нещата които ви харесват. В личния живот няма да имате изобщо време за скука. Август ще ви даде много нови преживявания – флиртове, авантюри. Обаче трябва да сте и морално готови за това. Няма да се мръднете и да ухажвате някого ако не сте сигурни, че има симпатии към вас, но в крайна сметка всичко ще е временно.

Замислете се за здравето си, особено сърцето и си наложете дисциплина в храненето и тренирайте умерено.

Водолей

За водолеите август е умерен месец. Месеца е благоприятен за среща с „миналото” – да станат инициатори на среща на съучениците от гимназията или университета, също и да срещнете хора, които отдавна не са се виждали.

При всички случаи тази среща с „миналото“ ще ви се отрази много добре, ще се откроите, изглеждате добре, постигнали сте много и т.н. Хороскопа ви дава възможност и да поправите нещо от „миналото“, да се извините или да промените мнението на другите за вас самите. При всички положения това ще има положителен ефект.

За съжаление личният живот ще се тресе от сериозно земетресение. Възможно е да завъртите флирт и това да започне да се превръща в нещо сериозно, но в същото време вие си имате приятел, с който живеете заедно или дори съпруг и деца, то това ще усложни отношенията у дома. Ако обаче сте сами и искате да възстановите отношения с някой бивш партньор, то август дава този шанс.

Ще сте и много дейни и работни и в сърцето на лятото ще станете централна фигура в работния процес. От друга страна може да ви преместят в друга работа или като се върнете от отпуска, да заварите голяма каша, която обаче вие ще оправите с лекота, като отново ще спечелите точки в работното си досие.

Риби

Месечният хороскоп за зодия риби показва Дежавю. Това се е случвало вече, виждали сте го, живели сте го и не ви е харесало изобщо. Ето че отново изникват стари призраци, които сте се опитвали да забравите или сте се правили, че не съществуват.  Например зареклите сте, че отпуската си ще сте винаги на хотел и ще имате всяка сутрин закуска в леглото, вместо това, се озовавате на къмпинг без топла вода и някой друг чака закуската, която трябва му приготвите вие. Ще е неприятно преживяване, ако не сте се били настроили предварително за това. Обаче ако приемете негативите и се успокоите, може да успеете да видите и добрите страни на случващото се.

Хороскопа съветва да се опирате на чужд опит. Питайте познати, приятели, съветвайте се, съберете знание и информация, ще ви е нужна.

Вие изобщо не сте настроени за сериозни промени в отношенията в личния живот. По-скоро искате да изпитвате удоволствие от времето, което имате само за себе си. Възможно е да сте се покрили в мъгла и да се криете в нейната непрогледност, без да искате да обсъждате бъдещето. В дълго съществуващите връзки няма нужда изобретявате нещо ново и различно, а да се опрете на традицията.

Ако ви е омръзнало всички у дома да чакат на вас, да ви мърморят, да изискват, то тогава, явно е дошъл момента да сложите край. Обстановката през август ще ви помогне да изкажете насъбралото се в душата ви, а ефект от думите си ще постигнете с няколко решаващи отказа.

От професионална точка през август не се очаква нищо сериозно, но в последните дни на август ще има трудности, които ще ви съпътстват и през следващите месеци. Добре е да имате и авариен план за действие в работата.

Възможно е системната липса на почивка и така нужният ви сън, да се отразят и на здравето ви. Ще си спомните за всичко това, когато погледнете към хапчетата. Не са изключени и психични проблеми и проблеми със съня. Добре е да наблегнете на разходките на свеж въздух, да намалите алкохол и цигари и да се храните умерено.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.