Цигански хороскоп

Циганите си имат своя собствена зодиакална система, определяща съдбата и основните характеристики на човека според датата му на раждане. В циганският хороскоп има 12 зодии, като всяка една от тях обхваща определен период от време.

Чаша

21 януари-19 февруари

Зодията характеризира един нерешителен човек, който се колебае и се вслушва в мислите и идеите на други хора, давайки им силата да управляват живота му. Хората от зодия чаша са склонни да оставят нещата недовършени, нищо че съдбата ти дарява с креативност и оригиналност.

Чашите имат прекрасно чувство за хармония  в отношенията с хората и мечтаят да направят всички хора щастливи. Върви им в игри, хазарт, но колкото и да спечелят, изхарченото значително надвишава печалбата.

Здравето на тези хора е добро, но те лесно се изморяват. Неангажираността и липсата на работа, може да доведат до физическо и психическо изтощение.

Качулка

20 февруари – 20 март

Във взаимоотношенията тази зодия, проявява недоверие, прекалено са сериозни, но спокойни.

Подарък от съдбата е приятелството. Тези хора имат невероятната дарба бързо и лесно да създават приятелства и да оказват помощ в случай на нужда.

Хората от зодия качулка имат периодични финансови затруднения, но бързо намират решение. Те са трудолюбиви и много изобретателни. По отношение на самата работа са решителни и предприемчиви.

За да са здрави, качулките трябва да имат добра атмосфера, спокойствие и тишина, само така те се чувстват комфортно. Добре им действат масаж, гимнастика, фитнес.

Кама

21 март-20 април

Много практична зодия, която не губи време в заобиколни пътища и се предвижва към целите си бързо и стремглаво.

Зодия кама имат добра интуиция, лесно изкарват пари и са много успешни в хазарта и търговията. Обичат спорта, съревнованията и конкуренцията. Винаги се предвижват напред към своите цели, понякога импулсивно, а друг път агресивно.

Хората от зодия кама организират много добре парите си, но и са добри администратори.

По правило имат желязно здраве.

Венец

21 април-20 май

Хората от зодия венец са любители на разкоша, комфорта и смятат, че за тях са създадени всички красоти и богатства в живота. За съжаление са склонни да разпиляват парите си, но бързо успяват да натрупат отново.

Тази зодия е невероятно настойчива. Те са упорити, но инатливи, което може да предизвика раздразнение у околните и човек венче да е доста самотен. Никога не очакват, че успехите и благата падат от небето, ето защо вкарват в работа цялата си сила и енергия и решителност, което води до личностно израстване и големи успехи.

Много често венчетата си избират професии свързани с мода, развлечение, реклама, медии.

Имат силно здраве, но трябва да редуват почивката с работа и разделно хранене, за да са винаги добре.

Свещник

21 май-20 юни

Почитатели на приятелството, връзките, запознанствата, социални връзки. Зодия свещник, никога няма да се покаже равнодушен към хората и случващото се с тях. Излъчват добродушие и топлина. Заради всичко това и хората от зодия свещник са любимци на всички. Характерно за тях е че са щедри, безкористни, но не го демонстрират.

Те са разумни, умни, разбиращи и предизвикват възхищение у другите. Хората свещници преди да изгубят пари, предпочитат първо да понатрупат състояние. Понякога жаждата за имане е по-голяма от обичайното и те рискуват да се превърнат в скъперници.

За поддържането на физическата форма и добро здраве, е нужно движение и спорт.

Колело на каручка

21 юни-21 юли

В тази зодия са хора емоционални и импулсивни. Непостоянство, афект и неустойчивост са част от техният характер,  но и са прекалено раними.

Хората от тази зодия имат голяма склонност към сън и хранене. Доста често те не говорят, а наблюдават и трупат информация.

Надарени са със способност да се концентрират и да са много внимателни, а това веднага ги прави лидери в колектива и доверени лица на околните.

Все пак дълго и напрегнато мислене и работа са изморителни и може да предизвикат главоболие и мигрена. Смяната на дейността за разфокусиране на вниманието ще помогне за доброто здраве. Редувайте работата с почивка.

Звезда

22 юли-22 август

Очарователни и пленяващи звездите максимално се възползват от този дар на съдбата.

Великолепието и собственото сияние и магически способности са главното оръжие на хората от зодия звезда, срещу трудностите и несгодите.

Звездите са щастливци и галеници на съдбата. Здравето им е добро, но слабото им място са ставите и гръбнака, заради което е добре да се занимават с плуване.

Камбана

23 август-22 септември

Доброта и естествен чар, са дарени родените в този период от годината.

Камбаните имат различен поглед към света и са много трудолюбиви и отговорни и като правило имат сериозно място в обществото.

На камбаните им е присъщо внимателно да изслушват събеседника си и да правят критични забележки в конструктивна форма, като понякога са прекалено изискващи към околните.

Хората родени в тази зодия използват парите, за да се почувстват важни и сигурни. Те дълго обичат да мислят и преди да започнат преговори или сключат сделка се оттеглят за тактически размисъл.

Природната сърдечност и добродушие на камбаните помага да имат хубаво здраве. Добре е да правят масаж и физически упражнения, но без голямо натоварване, както и релакс в спокойна атмосфера.

Монета

22 септември-22 октомври

Тази зодия е пълна с очарование и имат дарбата да говорят добре и да бъдат чути.

Тези хора знаят как да разрешат и най-малкия проблем и винаги са изпълнени с позитивна енергия и с голяма радост споделят хубавото си настроение с другите.

Рационални и благоразумни Монетите придават голямо значение не само на душевните качества, но и на физическите. Обичат не само вътрешната красота, но и физическата. Отделят и голямо внимание на това как изглеждат, как се обличат, защото обичат да създават добро впечатление у хората.

Сабя

23 октомври-21 ноември

Сабята е символ на мъжество. Това са хора, които ценят миналото, обичаите, традициите, но и гледат към бъдещето и приемат промените, които градят бъдещето.

Подаръкът на съдбата за сабите е бързото възприемане и адекватно намиране на решение. Под този зодиакален знак се раждат хора силни и загадъчни, с твърд и неукротим характер и предизвикващи уважение и почит. Самите те имат аналитичен ум и добре възприемат нови науки.

Тези хора се стараят да се потопят по-навътре в знание и учение и каквото и да правят, го правят с желание и любов. В романтичните отношения са чувствени, сладострастни и обичат да използват сила. Имат добро здраве.

Брадва

22 ноемви-21 декември

Зодия брадва е на хората обичащи риска и търсачите на силни усещания. Тези хора са уверени в себе си и смело посрещат всеки нов ден, който за тях е свобода, избор и интересни преживявания.

Природният дар на брадвите е „остър ум“. Необичайната съобразителност им позволява да се чувстват леко и непринудено във всяка ситуация и във всяка компания.

Брадвите са надеждни и заслужаващи доверие хора. По финансовите въпроси проявяват прекален алтруизъм и помагат на близки и познати, което е добре да бъде контролирано и да не позволява на хората да се възползват от прекалената му доброта.

Преди всичко тези хора са силни физически и психически, но и често се преуморяват. Добре е да пътуват и да си почиват на места далеч от дома.

Подкова

22 декември-20 януари

Неудържими ентусиасти. За хората подкови е характерно чувствено възприемане на околния свят и висок интензитет на чувствата. Подковите са надеждни и предани приятели и винаги са готови да помогнат в нужда.

Те са упорити и във всяко нещо се стремят да са съвършени. Не си падат по големите промени в живота или поне не твърде често да им се случват промени.

Те са дръзки и безстрашни и за тях семейството е от голяма важност. Обикновено са много успешни в работата и заемат важни и ключови постове. Те работят отговорно и винаги реализират проектите си.

Те не могат да се похвалят с прекрасно здраве. Често имат проблем със зъбите, костите, кожата. За да са добре е важно да правят разходки сред природата.

One comment

  1. Стига с тия глупости,бе! Искате ли и аз да ви измисля някакви зодии?Например негърски,индиански и т.н.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.