Най-големият круизен кораб в света пристига в Солун

Най-голямата частна морска резиденция в света „The WorldResidences at Sea» ще хвърли котва на пристанището в Солун на 19 септември и ще остане там в продължение на три дни

Жителите на «The World», след две години се завръщат в Солун, който ще  бъде една от спирките на голямото им ежегодно околосветско пътуване. Според информация на Voria.gr, луксозния кораб „The World – Residences at Sea», ще пристигне на пристанището в Солун на 19 септември и ще остане три дни, предавайки усещането за един друг свят, събрал от четирите краища на планетата, незасегнати от финансовата криза богати хора.

„The World» заслужава специално внимание, тъй като е най-голямата частна резиденция в морския свят, с дължина 644 фута или 196.4 метра.

«The World – Residences at Sea », принадлежи на 130 семейства от 19 страни, като 49% от собствениците са от Северна Америка, 36% от Европа, а останалите 15% от Азия, Южна Америка, Австралия , Африка.

world

Тази година „The World», започна пътуването си (програмата се решава от капитана и собственици) от Карибския басейн, мина през Канарските острови, край бреговете на Северна Африка, през западното крайбрежие на Ирландия и след това се отправи към Черно море, Средиземно море и Близкия Изток. По маршрут, ще мине и през Солун, преди да се отправи до Кавала – Тасос.

world1

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.