Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик в Гърция

На круиз в Йониско море са известните холивудски актьори Сара Джесика Паркър и съпругът й Матю Бродерик, пишат гръцки медии.

Сара Джесика Паркър по-известна с ролята си на Кари Брадшоу в „Сексът и градът“ е любителка не само на високите токчета с дизайнерски подпис, но и на Гърция.

Мис Кари Брадшоу, романтичната писателка, която отчаяно търси любовта със своите приятелки от телевизионния сериал „Сексът и Градът“, за малко е оставила работата и заедно със своя съпруг актьорът Матю Бродърик си подаряват вероятно втори меден месец, защото не са взели трите си деца, а са ги оставили на бавачките им в Америка.

„Гърция е любимата ми страна“ сподели Сара преди няколко дни, когато беше в Атина, а след това пое с яхтата „Lion Heart“, която принадлежи на английския моден предприемач Филип Грийн с маршрут из Йонийско море.

Грийн идва всяка година в Гърция, но има и навик да кани за компания известни холивудски звезди, като миналата година той беше придружен от Джеръми Айрънс.

Актрисата се държи изключително приятелски и макар да е преследвана от фотообективите тя не отказва снимка дори със собственичка на магазин за аксесоари.

Както вече „Български новини“ писа, съвсем скоро Сара Джесика Паркър ще се върне в Гърция, заедно с екипа от актьори от „Сексът и градът“, за да заснеме нов епизод от световно известният сериал.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.