Жената скенер Момера Пенчева: България потъва!

Много е страшно да кажа какво бъдеще виждам за България. Ние в момента потъваме. Още нямаме разумност. Личности ни трябват, за да излезем от това състояние. И преди всичко – да се обърне внимание на човека. Иначе ще потъваме още и още. Това заяви пред „ДикOFF“ жената-скенер Момера Пенчева.

„Нека бъде обезпечен човекът – да знае, че неговата душа е удовлетворена с това, което иска. Най-тежка е кратката раздяла до срещата ни във Вечността. Трябва да останат спомени на обич“, допълни тя.

Необикновената дарба на Момера се отключва след смъртта на баща й. Изведнъж жената започва да вижда като на скенер вътрешните органи на хората. Тя твърди, че може да мести предмети с мисълта си.

Момера изказа думи на възхита и преклонение пред дарбата на Ванга. „Тя беше прекрасен човек, светла й памет. Такива като нея се раждат веднъж“.

„Те, мъртвите, са до нас – с невидимото си тихо присъствие. Затова нека ги споменаваме по-често, а докато сме живи, нека казваме на близките си по-често, че ги обичаме“, призова Момера всички хора, които са изгубили близък.

Източник:24часа

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.