Хороскоп за месец ноември 2013г.

До 11 ноември, планетата Меркурий ще се намира в ретроградно движение и това е една причина да мислим два пъти преди да вземем решение, а най-добре всички нови проекти и договори за подписване да отложим за след 11-ти ноември.

Овен

Ще успеете добре да организирате всекидневните си ангажименти и това ще ви донесе удовлетворение от добре свършената работа. Ще ви се наложи да отделите повече време на семейството, но и у дома и на работа, ще ви спори. Пред ноември имате шанс да се насочите към нови цели в живота, също и да се издигнете в кариерата. Може да разчитате на помощ от влиятелен покровител. Романтичните отношения са актуални за Овните и в първата половина на месеца, не е изключен служебен роман. А онези от вас, които са вече обвързани е добре да внесат романтика в семейните отношения, да освежите и да укрепите връзката.

Телец

През ноември за телците важни ще са отношенията с партньорите, приятелите, любимите хора, а също и с колегите и съседите. С една дума, не ви заплашва самота! Най-голяма активност може да проявите в творчество, общуване с деца, а също и в любовните отношения. Възможно е да се наложи да преразгледате някой свои виждания. Успешни ще са далечните пътувания и всички задгранични връзки.

Близнаци

Близнаците пред ноември ще са доста активни и в работата и у дома. Работите ви се подреждат добре и винаги ще се намери някой да ви помогне. Живота няма да ви донесе разочарования, вие ще успеете да се проявите като добър организатор и ще създадете нужните контакти. Възможни са материални придобивки, както и изненадващо укрепване на любовните отношения.

Рак

За раците пред ноември на първо място е темата за любовта, творчеството и децата. Наслаждавайте се на контактите с тези, които ви заобикалят,  а това ще ви донесе творчески подем, хармонизация на партньорските отношения, пътешествия и общуване с децата. Всичко това ще направи ноември един много щастлив месец за представителите на зодия рак. В работата по-резултатна ще е втората половина на месеца, като може да има сериозна подготовка за някакъв проект и неговото осъществяване ще бъде много успешно.

Лъв

На първо място за лъвовете ще е домът и семейството. Вашите усилия ще бъдат концентрирани върху материалната сфера, а всичко, което спечелите сега, ще го вложите в недвижимо имущество (къща, дом, мебели), както и ще изхарчите доста за член на вашето семейство. Възможно е да получите сериозна финансова помощ от близък роднина. В работата не всичко ще е гладко, но и всичко зависи от вас самите. Може крачка напред да не направите, но да укрепите позициите, които имате.

Дева

Супер активност за девите през ноември. Действайте смело и решително, планетата Марс, която сега се намира във вашия знак, ще ви помогне да достигнете поставените цели и да постигнете успех. Особено успешни ще сте в контактите, пътуванията и срещи с приятели, общуване с близки. Не забравяйте да отделите време и на децата. В любовта ще бъдете активни, но решението за развитие на връзката ще бъде във ваши ръце, затова направете нужните стъпки.

Везни

Внимание везни, вашият поглед е прикован върху финансови проблеми. Много разговори, мисли, планове, са свързани с пари. Домашни работи изискват вашето внимание, а счупени електроуреди ремонт. Всяко ваше решение в тази област ще се окаже полезно и правилно. Без значение са възможните трудности, защото са временни, а до края на месеца със сигурност ще получите помощ от близки. Самотните представители на зодия везни, през този месец може да намерят подходящ, работен и грижовен партньор(ка).

Скорпион

Скорпионите през ноември получават сериозна значимост и ще бъдат оценени. Възползвайте се от този период, за да регулирате отношенията с близки и приятели, дори и с онези, които се намират далече. Пишете писма, разговаряйте по телефона, срещайте се лично, с една дума използвайте всичко, за да укрепите връзките и да създадете нови контакти. Отношенията с любимия човек също обещават да са много красиви и пълни с романтика.

Стрелец

В първата половина на ноември, за стрелците възниква необходимост да коригират своите планове и най-вече да вземат важни решения за живота си от тук нататък. Решенията са спешни и засягат както кариерата, така и личния живот, макар за сега там да не са наблюдава голям успех. Стрелеца ще има и финансови грижи, но не трябва да се опитва да ги реши с радикални методи, това няма да доведе до желания успех. В края на месеца обаче ще се наложи да се проявите по-силно и активно, а това няма да остане незабелязано и съдбата ще ви награди с подаръци.

Козирог

През ноември козирозите имат реален шанс да променят своя живот, да променят всичко по свой вкус и желание. Главната движеща сила ще са приятелите и връзките. Запознавайте се, възстановявайте стари връзки и не забравяйте онези, които са далеч от вас. Отношенията с хора зад граница са много актуални през този месец.

Водолей

Водолеите ще правят планове през ноември. Предстоят ви трудни решения, възможно е да искате да се разделите с нещо в живота си и то за винаги, а в замяна да получите нещо ново, може би работа или сексуален партньор. Във всеки случай, вашите мисли ще ви насочват към големите промени, но разумът, ще ви нашепва да действате с мярка, за да не съжалявате за направения избор.

 Риби

Усилията на рибите през ноември ще бъдат към търсене на нов партньор било в живота, било в работата. Има и голяма вероятност това да е някой, който е зад граница или вие самите да заминете зад граница или ще посрещате хора от други градове и държави. Не са изключени и романтични отношения, които да прераснат в сериозна връзка. За рибите, които се занимават с творчество, предстои силен период и на създаване и на показване на своето творчество пред много хора.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.