Първата дама на САЩ изригна при „закачката” на Обама с датската блондинка

Гневна реакция от страна на Първата дама на САЩ при „закачката” на съпруга й с датската блондинка– Накрая седна между тях! – Социалните медии изригнаха като „припомниха” дори за Моника на Клинтън.

Twitter и международните медии пламнаха по повод „неподходящия” флирт на американския президент Барак Обама с датската министър-председателка Хеле Торнинг-Смит по време на мемориалната вечер в памет на Нелсън Мандела.

Американският президент изглежда се наслаждаваше на компанията на русата министър-председателка на Дания до такава степен, че фотографския обектив улови неподходящи за случая моменти. Най-лошото за Обама, обаче, бе факта, че от … другата му страна се намираше съпругата му Мишел, у която напрежението постепенно вземаше връх, докато накрая не издържа да гледа съпруга си, който „палуваше” с  блондинката и реши да ги раздели!

Преди това американският президент и министър-председателката на Дания позираха за снимка (selfie) на мобилния телефон на блондинката, капка, която преля чашата за Мишел. Тя не се поколеба да наруши протокола и да си смени мястото със съпруга си, т.е. седна между него и премиера на Дания.

obama1

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.