Папандреу за марихуаната: „Не можем да останем с празни ръце и със затворени очи „

Нов и доста алтернативен и противоречив метод за повишаване на бюджетните приходи на Гърция е изнамерил бившият премиер на страната Георгиос Папандреу, споделя изданието „Гласът на Атина”.

„По повод на легализирането на отглеждането и консумацията на марихуана от парламента на Уругвай, бившият министър -председател и председател на Социалистическия интернационал, г-н Папандреу, пише текст, който приветства решението на страна от Латинска Америка и отново призовава за същия дебат в Гърция и света.Човек не може да помогне, но аплодира смелостта , символиката и желанието на правителството на Уругвай, за пионерското решение, което ще освободи потребителите и ще счупи тежките окови, с които наркокартелите държат обществата на Южна Америка.“

Така бившият премиер Папандреу приветства легализирането на наркотичното растение от латиноамериканската страна, задавйки си въпроса, защо Гърция пропуска шанса си за подобна стъпка, която ще елиминира нелегалното разпространение от една страна и ще напълни касите на изтънялия бюджет на страната. Доста алтернативен подход. Единствено не става ясно, дали самият бивш премиер не ползва от същата субстанция за вдъхновенията си.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.