Празничен хороскоп

Както изпратим старата 2013г., така и ще посрещнем новата 2014г. Ето какво вещаят звездите за вашето настроение в празничните дни:
На 22-ри декември планетата на любовта и парите Венера ще влезе в своята ретроградна фаза, което ще продължи до края на месец януари 2014г. В този период са възможни чести промени на настроението и повишена чувствителност, обидчивост, неразбиране между хората. Може да се променят вашите вкусове, да преосмислите своите ценности, да се върнете към нещо, което за вас е било изгубено, като стара любов, да ви върнат стар дълг или да намерите отдавна изгубено златно украшение. Но в този период не се препоръчва да правите важни предложения, да правите годеж, да встъпвате в брак, защото може да възникнат сериозни усложнения. Връзка възникнала в това време, няма голямо бъдеще. Също така, времето не е добро за правене на пластични операции и взимане на важни решения за външния вид и красота.
В последните дни на декември, ще се образува сложна астрологична обстановка за вас. Опитайте в тези дни, да не вършите необмислени и бързи постъпки, сдържайте гнева си, бъдете внимателни в работата с електричество и всякакви гърмящи новогодишни бомбички. Отложете, ако е възможно пътуване на дълъг път, а ако се налага, обърнете внимание на изправността на автомобила си.
Зодия овенОвен
При овните добре се подреждат домашните работи. Ще предпочетете да сте си у дома и в компанията на роднини, като не е изключено и да посрещате гости от далеч. С успех ще се справите с всички семейни задължения и въпреки че ще се повиши градуса на напрежението в последните дни на декември, ще успеете да балансирате кариера и личен живот. За да сте добре с вашата половинка, за малко забравете работата и се отдайте на домашните задължения.
Зодия телецТелец
Много рутинна работа затрупва телците в края на декември. Кой знае защо не сте успели с всички ангажименти на време и ще се трудите на високи обороти, за да наваксате и да успеете да празнувате в семейна обстановка. Ако все пак искате хубави празници, не отлагайте много работа да края на декември. Също така периода не е подходящ за далечни пътувания. На ваша територия ще се чувствате по-добре и по-щастливо ще изпратите старата година.
Зодия близнациБлизнаци
От сега се замисляте с какви подаръци да изненадате своите близки, но и няма да оставите работата в ръцете на случайността. Почти до самия край на годината, ще работите с пълни сили, а резултатите ви, ще са много добри и ще ви радват. Вниманието ви също е съсредоточено и върху радостта в семейството и нищо чудно, да направите някаква голяма изненада за всички. Бива ви в организацията и е ясно, че ще се подготвяте доста време, а и благодарността на онези, които обичате, ще ви зареди с много любов, за да посрещнете 2014г. с усмивки.
Зодия ракРак
За вас раци семейството си е на първо място и до последно през годината ще се занимавате с тревоги около децата и любимите хора. Всичко в работата ще ви се подреди добре, ще работите, но и ще имате време за показване, на готварски умения и изработване на кулинарни шедьоври. Някой от вас може да се включат и в изложба на коледна и новогодишна трапеза. Все пак не се отделяйте за дълго от близките и дома си, вие сте онази сила, която държи семейството сплотено, защото астрологичната обстановка няма да е никак спокойна, та чак до края на януари. Отделете време и за любимия човек, той не е само родител, той/тя е вашият човек.
Зодия лъвЛъв
С много работа ще завършат работните лъвове 2013г. Вие буквално сте се потопили в професионални и семейни задължения, но така ви харесва, да се чувствате нужни, а и да учите и да постигате нови успехи. Въпреки някои неприятни събития като цяло доброто настроение няма да ви напусне и ще посрещнете 2014г. с добри мисли, за дома, за семейството и всичко това, ви дава сили през новата година да направите чудеса.
Зодия деваДева
Може би вие, най-много от всички очаквате празничните дни. По – детски се радвате на снежинките и ви се иска да се замервате със снежни топки, както сте правили в детството. Някой от вас планират грандиозно събиране на приятели, други ще опаковат подаръци до последно, а трети от вас ще се грижат за най-добрия подарък – самите вие. Но при всички случаи, материалните загуби си струват и са неизбежни, затова е хубаво да имате лимит на банковите карти.
Зодия везниВезни
За вас везни, празничната обстановка ще бъде напрегната и нервна и ще се изкисква да използвате цялото си търпение, на което сте способни. Особено напрегната ще е ситуацията след Коледа, когато ще се изострят и отношенията с партньора, а също и с роднините. Затова пък в професионалната сфера всичко ще е благополучно, което на свой ред ще донесе добри финансови постъпления.
Зодия скорпионСкорпион
Ако скорпионите през декември имат възможност да се отправят на празнично пътешествие, нека да го направят. Всичко, което засяга граница, чужбина, контакти с чужденци, носи успех, за разлика от отношенията с близките, особено в последните дни на 2013г. Зрее семеен конфликт, затова е добре да пътувате, да видите нови места, където ще се разтоварите и заредите с положителни емоции. Много вътрешни преживявания и съмнения ще имате във връзка с работата и личната самореализация.
Зодия стрелецСтрелец
Големи планове строят стрелците за празничните дни. Ще се насладите на срещи с приятели, нови връзки и хора ще се появят около вас. Професионалните и силни ежедневни задължения сега ще останат на втори план, но материалната сфера се активира доста добре. Основните ви разходи ще са, за да зарадвате любими хора, но не прекалявайте, защото след това, може да ви създадат проблеми. Изпратете по възможност, старата година с пълен портфейл, за да ви върви и през 2014г.
Зодия козирогКозирог
Козирозите през празничния декември са заети с реализацията на собствените си планове. Най-успешни от тях ще са свързани с чужбина, и развитие на кариерата. А партньорските отношения ще са напълно хармонични и ето защо смело може да правите съвместни проекти, да се доверите и да погледнете с един по-ведър поглед към 2014г.
Зодия водолейВодолей
В последните десет дни на месец декември, много от вас ще са заети с коледни и новогодишни мероприятия. Водолеите ще пътуват, но не за почивка, а за работа. Разбира се възможно е да успеете и да празнувате, от вас зависи да намерите точния баланс и да не се преуморите. Децата имат нужда от вас, обърнете им специално внимание. Може да се окаже, че и някой от далече, ще влезе във вашия живот, с мисли и планове. Все пак до края на празниците тези отношения ще се наложи да ги пазите в тайна или да вземете решение за раздяла. Подредете приоритетите си и така, оставете всичко излишно в старата година, за да може новата да ви донесе здраве и успех.
Зодия рибиРиби
Най-успешно за рибите в празничните дни, ще е професионалното развитие, а също и отношенията с деца и любими хора, както и е възможно да получите признание от творчески изяви. Все пак ще ви остане и време за отдих и развлечения.  През Коледните празници, вашата излишна упоритост, може негативно да се отрази на отношенията с приятелите и сексуалният партньор. Особено голяма деликатност трябва да появите в новогодишната нощ.
 Диляна Иванова

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.