Хороскоп на зодия овен за 2014г.

Представителите на зодия овен, без съмнение, ги очаква една силна и невероятна година. Много овни ще се въплътят в нови роли, както в отношенията в личния живот, така и с всички хора. Планетата Марс, която се намира в зоната на партньорските отношения, обещава да направи тази сфера от вашия живот много дейна и пълна със събития. Няма да останат и без внимание въпросите свързани с дома, семейството, корените. Именно през 2014г. онези овни, които завиждат и заядливо наблюдават чуждия успех, ще се примирят със своето положение в живота и дори ще се постараят да подредят домът си и да го направят по уютен и приветлив. Подходящо време за примирие с хора от семейството, тъй като конфликтите са ви пречили да имате по-тясно взаимодействие.

Като цяло 2014г. ще бъде разделена на два различни енергийни етапа. До август, звездите ще помагат на онези овни, които не се впускат в рисковани действия и пазят силите си за семейството и децата. Ако преди да действате, анализирате дадена ситуация, това много ще ви помогне да не се впускате в несигурни сделки. Втората половина на годината ще изисква да сте активни и дори в някои моменти да бързате и да замисляте и рисковани стратегии.

Любов и семейство

В периода от март до юни много овни ще се сблъскат с необходимостта да преразгледат своите желания и изисквания към партньора си. Отстъпчивостта и склонността към компромиси, вниманието към семейните ценности ще станат важни за много представители на зодия овен. Възможно е в този период от живота им да се завърнат хора от тяхното минало, като това може да се случи и по инициатива на самите овните. Няма смисъл обаче да бързат да възстановяват старите отношения, звездите препоръчват да почакат до лятото, когато ще може да видят ситуацията по обективно. В първата половина на годината Юпитер е в зодия Рак и това е ще засегне благоприятно вашият дом и семейство. Това е много хубаво време за създаване на собствен дом и семейство, както и представяне на вашия избраник на родителите. Във втората половина на годината, особено октомври и ноември, онези от вас, които от доста време са мечтали за деца, ще получат хубава възможност да осъществят това си желание.

Финанси

През 2014г. звездите са на ваша страна и ще имате възможност да подобрите своето финансово положение. Важно е да уточня, че в първата половина на годината, това може да се случи, само благодарение на вашата упоритост, инициативност, а също и обмислени икономии. В първите два месеца на годината може да разчитате на някаква финансова помощ от професионални и лични партньори, но е важно да я използвате конструктивно и да разяснявате с каква цел ще използвате парите. Във втората половина на годината, особено през септември и октомври, вашата честност и упоритост ще бъдат възнаградени от Съдбата, като това може да се изрази в изненадващо получаване на наследство, печалба от лотарията или подарък от познат.

Работа и бизнес

През 2014г. овните ще се решат да опитат късмета си в нова работа и ако желанието е в действителност зряло и осъзнато, непременно ги очаква успех. Планетата Сатурн, управлява сферата на самореализацията и се намира в зодия скорпион, което е свързано с дълбоките трансформации и ще изисква от вас искрена увереност и правилност на решенията. Вероятно е не просто смяна на дейността, но и кардинално преосмисляне на схемата на работните отношения. Овните, които работят за някой друг, ще искат да опитат да си бъдат сами шефове и ще се насочат към собствен бизнес, а онези овни, които са били със самостоятелен бизнес, ще са се изморили от тези отговорностите и ще поискат да работят „ на сигурно“ за някой друг.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.