Атина Онасис съсипана след спонтанен аборт

Една новина обикаля медиите от няколко дни, въпреки че все още не е потвърдено официално. Наследницата на гръцкия милиардер Аристотел Онасис Атина е пометнала в края на ноември. Според гръцкия вестник „Етнос“,  тя разбрала че е бременно само няколко дни преди сватбата на полу-сестра си Сандрин в началото на септември. Атина Онасис споделила радостната новина със сестра си по време на престоя си в селцето вилени в северната част на Франция, където се е състояла сватбената церемония. Атина и нейният съпруг Алваро де Миранда Нето били видиом щастливи на събитието и през цялото време се държали за ръка, а Атина дори застанала до баща си Тиери Русел, когото не е виждала от години.

Бременността е била трудна за 30- годишната наследница, както е било и с майка и, според нейни близки. Въпреки усилията  да задържи бебето, Атина е преживяла спонтанен аборт в края на ноември. Тя и Алваро са били заедно в продължение на 9 години бременността е  била дългоочаквана. Техният дом не е без деца, защото 13- годишна дъщеря Алваро от предишният му брак с Сибел Дорса живее с тях.

Изглежда, че нещастието преследва милиардерската наследница. Тя губи майка си, когато тя е на три години , и е в последствие има бурни, а по-късно и прекъснати отношения с баща си . Тя остава изолирана от семейството си след преместването си в Бразилия и сега най-накрая трагедията на този спонтанен аборт.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.