Хороскоп за зодия телец през 2014г.

Годишен хороскоп за зодия телец
2014г. ще бъде още една важна година за постигане на хармония в личния живот. Преосмисляне на собствения живот, ценности и поглед към света, ще станат актуални за много от представителите на зодия телец. Не е изключено, да се случат промени и преосмисляне на личния живот и пряко да засегнат вашата половинка. Напрегнатото отношение между Уран и Плутон, които носят трансформация и рязко обновяване, ще засегне и сектора свързан с религия, вяра и отношения към мистиката.  Някой телци ще открият интерес към нови философии и религиозни учения, безжалостно разделяйки се със старите вярвания и увереност, като това ще стане основна линия в живота им през 2014г.

Много телци ги очакват нови запознанства. Благоприятното разположение на планетата Юпитер, управляващ зоната на приятелите, във вашия хороскоп, ще ви направи необикновено общителни и внимателни към другите хора. Ще се сдобиете с нови приятели. Това ще ви помогне не само да видите себе си от друга страна, да имате силни впечатления, но и това ще изиграе голяма роля във вашето предвижване по кариерната стълбица. Обаче що се отнася до любовните връзки, то 2014г. няма да увеличи тяхното разнообразие и появата на нови партньори, а ще постави вече създалите се отношения на проверка за издръжливост.

Любов и семейство

Желанието за стабилни и честни взаимоотношения ще съпровождат телците през цялата следваща година. Много представители на тази зодия, през първата половина на годината ще усетят нужда да се грижат за партньора си, което да изтрие старите рани и ще гледа на своя любим/а като на своя муза и вдъхновение. Всичко това, ще подобри любовта и отношенията ще станат много по-успешни. През втората половина на годината, цялата любов и внимание ще ви се връща от страна на вашия партньор, но и вие не преставайте да сте все така романтични. Точно това ще помогне двойката да се запази. Онези телци, които дълго време са били сами, ще получат уникален шанс да създадат нови и перспективни отношения, но през втората половина на годината. Бъдете внимателни към хората в близкото ви обкръжение.

Пари

Финансите ще причинят на телците доста безпокойство и главоболия през 2014г, тъй като силата и активността им ще е насочена към други въпроси. Действително големи капиталовложения не се предвиждат и вие ще усещате, че вашите възможности ви удовлетворяват напълно на този етап. Добро време за начало на неголям бизнес, свързан с преподаване, изучаване на чужди езици или онези неща от живота имащи отношение към духовността и религията. Това може да ви донесе допълнителни финансови постъпления. Есента вероятно ще получите голям паричен подарък или пари от партньора и не си струва да го отказвате от излишна гордост.

Работа и бизнес

През тази година звездите препоръчват да обърнете голямо внимание на партньорите в бизнеса и то, вглеждайки се в собственото си кариерно развитие. Сега едни грамотно създадени отношения в колектива или бизнес партньорите са способни да ви дадат тласък по пътя на израстване в службата. Някой телци дори ще рискуват да създадат нов бизнес с приятел или съпруг и в случая, рискът ще бъде напълно оправдан. Октомври и ноември ви дават най-добри възможности за работа и кариера.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.