Хороскоп за зодия близнаци през 2014г.

Представителите на зодия близнаци ги очаква една спокойна и хармонична година с големи възможности за самореализация. Все пак на близнаците им предстои да осъзнаят и съзнателно да преодолеят онези фактори и обстоятелства, които са били на пътя им дълго време. През 2014г. звездите ще покровителстват сериозните и упорити близнаци, особено това отнася тяхната работа и здраве. Добро време за преосмисляне на професионалните си цели и взаимоотношения с ръководители и подчинени, като може да настояват за по-обективно и лично отношение към вас. Много от вас също ще усетят необходимост да се заемат с подобряване на здравословното състояние и тонус. В тази година под влияние на пранетата Сатурн, управляваща сектора на трансформациите и личното светоусещане, ще получите уникален шанс да се излекувате от хроничните заболявания, които са ви мъчили дълго време. Но има и риск от поява на хронични заболявания, ако вие не вземете мерки предварително.

Любов и семейство

В първата част от годината има голяма вероятност, човек, на когото се гледали само като приятел, да стане за вас нещо повече. Като от начало това ще бъде лек флирт и кокетничене с тенденция на задълбочаване на отношенията.  Развитие на тази история може да очаквате през октомври. Ще се промени и стилът на вашите партньорски отношения, защото планетата Юпитер, управляваща сферата на личните взаимоотношения във вашия хороскоп, ще промени своето място. Напълно е вероятно онези близнаци, които до момента са се интересували от партньор, който желае семейство, стабилност и финансова обезпеченост, да поискат да са с човек, който е преди всичко общителен, ярък и с когото никога един близнак няма да скучае.

Пари

Първата половина на годината ще стане една от най-стабилните и приятни периоди във финансов план. Близнаците с партньор в живота, ще разчитат на силна финансова поддръжка, благодеяние, на което ще си позволят и големи покупки, които преди не са им били по джоба. От юли и август, ситуацията ще започне постепенно да се променя и ще ви се иска повече финансова независимост, което ще намали значително вашите доходи, но пък това ще възвърне увереността ви в собствените сили. През месец юли направете финансов план до края на годината, като по този начин ще избегнете ненужните разходи и ще икономисате пари. През ноември – декември ще трябва да върнете дълг, който отдавна ви тежи.

Работа и бизнес

Първите няколко месеца на годината ще преминат в спокойна и приятелска атмосфера с хората с които работите, като точно това, ще ви накара да си поставите още по-високи кариерни цели и да не се разпилявате за дреболии. Тази конструктивна промяна и желание за успех, ще достигнат своя връх през август. При грамотно обединение на упоритост и гъвкавост в отношенията с колегите, много близнаци ще получат златен шанс за издигане. Последните два месеца в годината ще са много успешни за кариерата и особено за онези близнаци, които работят в областта на финансите.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.