Годишен хороскоп за зодия рак през 2014г.

Звездите обещават да направят 2014г. един от най-наситените и незабравими периоди в живота на представителите на зодия рак. Най-големи изненади ще ви очакват в работата, също и ще имате много хубави задгранични пътешествия, свързани с обучение и кариера. Първите три месеца на годината, когато движението на Юпитер е във вашата зодия, той ще бъде и ретрограден, като тогава е добре да изпълните планирани и обмислени действия и да направите анализ на минали грешки. От април се заемете с активно настъпление по изпълнението на големите проекти. Това време е уникално за изпълнение на мечтите и затова не отстъпвайте нито на сантиметър от своя план. Във втората половина на годината раците ще се радват на първите плодове от своя мощен кариерен скок, който ще донесе и значително повишаване на доходите.  През 2014г. раците ще имат и влечение към някакво хоби, което ще опитат да превърнат в допълнителен източник на доход.

Промените в работата може да създадат противоречие между самореализацията и личния живот и особено заради трансформиращия аспект на планетите Уран и Плутон. Дори и ако се стигне до разрив на отношения, не си струва да се отчайвате, защото сте надскочили своя партньор и той/тя вече не ви подхожда. Отношенията, които ще се задържат, но ще претърпят криза, ще станат още по-силни и близки. Бъдете внимателни към своите родители през 2014г., като в първата половина на годината те ще се нуждаят от подкрепа и внимание.

Любов и семейство

През новата година много раци, които до сега са били съсредоточени в семейния живот, ще започнат да се оглеждат и да изпитват желание за флирт и нови чувства. Управител на вашите партньорства е планетата Сатурн, която се намира в зодия скорпион, а това е свързано с флирт, светски развлечения, ще донесе големите промени. Не се плашете от тези нови черти на характера и отворете себе си за новите неща. Но трябва да призная, че няма да се забавлявате безсмислено и авантюристично, а ще се насочите към сериозни и перспективни, дори доста солидни отношения с човек, доста по-зрял или възрастен от вас. Точно заради планетата Сатурн, някой от представителите на зодия рак, които от дълго време имат сериозни отношения ще решат, че имат нужда от разнообразие, всъщност това е тенденция от 2013г. Много раци изведнъж ще се впуснат в алпинизъм, клубове за народни танци, пеене, декорация, пътешествия, фотография и т.н. Децата обаче ще продължат да се нуждаят от внимание и грижи, а задълженията към тях нарастват лавинообразно.

Пари

Първата половина на 2014г. е време за експерименти, а втората ще е успешна във финансов план. Освен това вие не само ще повишите своите доходи, но и ще сте горди с това, че сте си го заслужили и постигнали благодарение на своя талант и упорит труд. Планетата Юпитер от средата на юли 2014г. ще ви подтиква да правите пари, по един направо вълшебен начин. „Масло в огъня“, ще налее и Лилит, но тук бъдете внимателни, опитвайте се да не харчите много и се пазете от не толкова законови начини за забогатяване. Избягвайте хазартните игри, също не давайте на заем, на хора, в чиято добронамереност не сте напълно сигурни.

Работа и бизнес

Онези раци, които се трудят под нечие ръководство, годината ще е много успешна. Бизнесмените ще е полезно да се замислят за изгодни партньорства с други фирми, а звездите ще подпомагат бизнес решенията, които имат за цел не лична изгода, а по-скоро мъдро сътрудничество. Много представители на тази зодия през 2014г. ще се занимават със семеен бизнес свързан с недвижими имоти, домакинство или застраховки. За голяма кариера тук няма смисъл да се бърза, предвижването напред ще става бавно. Добре обмислете и се учете от минал опит, а после с нови сили се впускайте в работа. Втората половина на годината е благоприятна за кариерата на всички раци, както работещите за себе си, така и в колектив. Личната инициативна, увереност и умението да представите себе си, ще бъде от съществено значение, а не толкова вашите професионални квалификации.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.