Хороскоп за зодия лъв през 2014г.

Настъпващата 2014г. ще бъде изпълнена със спокойствие за по-голяма част от представителите на зодия лъв. Все пак, независимо от това външно спокойствие, са вероятни сериозни вътрешни промени, преосмисляне на своя жизнен път и посока. Вероятно някой от лъвовете ще открият голям интерес към мистиката и религията. Като може да се откажат и от нормалните за тях приятелски вечери и да намерят щастие в комфортна самота и философски размишления. Тези тенденции може да са много силни в първата половина на годината, когато Юпитер ще мине през онази част от вашия хороскоп, която е свързана с мистиката и самотата. Тук ще се намеси и преминаването на планетата Уран в напрегнат аспект към планетата Плутон, през сферата на ценностите и светологледа, което ще даде допълнителна сила на това търсене на самота.

Не може да се каже, че това е време на безполезна загуба на време, защото точно тези месеци ще сложат основата за коренни промени във вашия дом, които ще започнат от месец август. Ще излезете временно от състоянието на вътрешна изолация и ще откриете в себе си голям потенциал от енергия, която ефективно на използвате за постигането на смели цели.

Любов и семейство

Въпросите за домът и семейството ще занимава лъвовете почти през цялата 2014г. Много представители на този зодиакален знак, ще решат да узаконят своите отношения с партньора. Все избягвайте да сключвате брак или да се търси решение на проблемите през периода март-юли, когато планетата Сатурн, един от управителите на вашите партньорства, ще бъде в ретроградна фаза. Самотните лъвове, които до момента не са се отнасяли с особен ентусиазъм към идеята да брак, точно през тази година сериозно ще преосмислят това. Най-добър период за започване на нов перспективен любовен роман е времето в началото на пролетта. Онези лъвове, които дълго време чакат наследник, във втората половина на годината може да имат неочаквана изненада. Внимание трябва да обърнете на възрастни роднини, които ще са с влошено здраве. Не си струва от сега да се безпокоите, сериозни промени не се предвиждат, просто трябва да помните, че те се нуждаят от вашето внимание и грижа.

Пари

Финансовата сфера на представителите на зодия лъв за 2014г. няма да е с големи промени. През февруари-март вие може да разчитате на връщане на паричен дълг от приятел или бизнес партньор. Пролетта звездите ви дават добър шанс за оформяне на заем за много пари, ако имате нужда от това. Въздържайте се от големи финансови операции, оформяне на наследство, дълг през юли.

Работа и бизнес

През 2014г. някой лъвове ще почувстват в себе си нежелание да работят в колектив и ще се решат на кардинални промени, които ще им дадат повече свобода и възможност да работят от дома си. Ако подобни мисли не ви излизат от главата, най-добре да отложите решението на въпроса до края на юли, в противен случай, може да възникнат трудно преодолими прегради и вътрешни съмнения. Възможно е да се появи желание да се продължи стар семеен бизнес, да се започне съдебно търсене на родителски права, като звездите ще ви подпомогнат. Лъвовете, които се не се решават на сериозни промени и са напълно доволни от своята работа, ще получат внимание и помощ от приятели. Напълно е вероятно, че ново запознанство случило се тази година, неочаквано ще ви придвижи по кариерната стълбица. Месец юни, това е най-доброто време за кариерен ръст и развитие на бизнеса.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.