Годишен хороскоп за зодия дева – 2014г.

През 2014г. за представителите на зодия дева не се очертават сериозни и драматични промени, но ще има малки, важни събития, които обаче няма да ви позволят да скучаете в никакъв случай. Вероятно увеличение на кръга от познатите ви, нови приятели, като някой от тях ще станат като нови членове на семейството ви. Като цяло общуването ще бъде на централно място през годината за вас.  Точно чрез общуването с хората, ще може да разкриете границите на своя характер, тъй като една голяма част от него се е намирала в сянка, дори за вас самите. Девите ще усетят голям интерес към творчество, дори и съвместно с друг човек. Особено благоприятни за това са първите няколко месеца на новата година.

Вероятно много деви ще усетят вътрешна потребност от признание, ще поискат да изпробват не само нови дейности, но и задължително ще се опитат да станат лидери там. Този процес няма да е най-лекия, заради планетите Плутон и Уран, които ще имат отношение към лидерството и творчеството във вашия хороскоп. Не е изключено да ви е трудно да влезете в роля, да играете някого, който вие не сте и да търпите наредбите на други хора и да сте изпълнител, а не лидер, но с повече търпение и помощ от съдбата, това към което сте стремите ще стане реалност.

Любов и семейство

Много деви ще се изправят пред преразглеждане на брачните и партньорските отношение.  На онези двойки, чиито съюз се е крепил изключително на страст ще преживеят сериозна криза, защото през тази година, девите ще разберат, че в една връзка не е толкова важно страстното привличане, но и приятелската близост. Промени може да претърпят и роднинските връзки- да опознавате издълбоко интересите на хората около вас и да не сте роднини само заради кръвната връзка, но и да отчитате опита на годините, нали знаете поговорката: „Не питай старило, питай патило“. Казвам всичко това, защото няма да бъде съвсем безоблачно това общуване, дори са възможни конфликти между поколенията, особено до края на март. После оцелелите отношения ще претърпят катарзис и ще се подредят така, че да устройват и двете страни. Девите, които още си нямат спътник в живота, е добре да се огледат сред приятелите и познатите си, така ще може да се получи връзка на основата на общи интереси. Голяма е вероятността да попаднете на точния за вас човек.

Пари

Събития във финансовата сфера, обещават да бъдат доста бурни, както и ви очакват изпитания, но всичко ще приключи добре. Не поемайте нови големи финансови задължения, не теглете заеми, не задлъжнявайте, особено до първата половина на годината, тъй като няма да сте в състояние да прецените всички рискове. Въздържайте се от необмислени покупки и бъдете предпазливи. Възможно е през април да имате големи разходи, макар и очаквани, ще ви затруднят доста и ще се наложи да потърсите помощ от близки хора. Във втората половина на годината ще може да се отпуснете, но и няма да имате голямо желание за разхищения и необмислени шопинг акции. Септември и октомври ще си се иска да вложите пари в себе си – дрехи, фитнес, козметика, различни процедури за разкрасяване и поддържане на формата.

Работа и бизнес

За девите работещи във фирма, 2014г. може да донесе големи промени. Не е изключено някой от вас да изпитат психологически дискомфорт и независимо от сигурността и доброто заплащане, да решите да смените работата. Влиянието на планетата Уран ще бъде за всички деви засяга работата, ето защо там ще се очакват неочаквани промени. Борба за своите права, желание за самостоятелност и независимост ще ви съпътстват през цялата година и ако изразявате своите чувства тактично, това дори може да се превърне в кариерно израстване. За девите, които се занимават с предприемачество, звездите препоръчват да се движат плавно напред. Отделяйте специално внимание на подбора на кадри и сплотеността на колектива, само така ще може да се надявате на големи резултати.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.