Годишен хороскоп за зодия везни – 2014г.

Годишният хороскоп за зодия везни, показва, че новата 2014г. ще им донесе важни промени в няколко сфери на живота, които между впрочем, те от доста време усещат като променящи се и не много стабилни. Преди всичко това се отнася за личния живот, а също и отношенията с родителите. В новата година тези две теми ще са силно засегнати, заради трансформиращия аспект между планетите Уран и Плутон, които ще засягат онези сектори в хороскопа ви, отговарящи са партньорствата и семейството. А и намесата на планетата Марс,  свързана с вашата личност и себеизразяване само ще подчертае облика на годината.

По какъв начин ще се изразят тези противоречия?

Вероятно е да почувствате, че партньорските ви отношения са в противоречие с вашето всекидневие и изработени навици и програма, също и виждането ви за света, което идва от вашето възпитание. Много везни ще осъзнаят, че създават твърде сериозни и трудни рамки и отправят големи претенции към своя потенциален партньор, което води до безкрайни конфликти. Отделете се от миналото по –възможност деликатно, но не забравяйте, че родителският авторитет ще ви притиска, особено заради планетата Сатурн, която управлява семейството, родителите, във вашия хороскоп.

Любов и семейство

Тенденцията за противопоставяне на родителите с цел да сте добре с партньора си, ще се проявят много силно особено през месец август. Възможно е обаче това да доведе и до напрягане на обстановката с любимия/ата, така че вие ще трябва сами да определите, какво точно искате и как виждате бъдещето си. Това разбира се е много трудно заради колебливостта в характера ви, също и в желанието си „И вълкът сит и агнето цяло“, ще изгубите спокойствието си за дълго време.  Дали ще искате да останете заедно или да се разделите, това ще е въпросът на годината за вас! Звездите съветват везните, да са търпеливи и ласкави с любимия човек, защото любовта е истинска и има голямо желание за подобряване на отношенията. Във втората половина на годината ситуацията рязко се променя и вие ще видите, резултатите от своите опити. За самотните везни, не е изключен опит за възстановяване на отношенията с бивша любов, който/ято, внезапно ще започне да проявява голям интерес към тях и да показва своите силни чувства с голяма доза разкаяние, заради миналите грешки. Не бива обаче да приемате това много сериозно, защото ще трае само няколко месеца.

Пари

Преди всичко влиянието на планетата Сатурн в сферата на финансите, показва, че ще печелите трудно и то само с упорит труд. Вашите задължения ще се увеличат, независимо дали го искате или не. Вие ще почувствате по-силна отговорност за финансовото си състояние, така и за благополучието на семейството си. Източниците на доходи ще са някак си ограничени, но ако работите за себе си и сте на свободна професия това няма да ви засегне. За везните, които се занимават с творчество, 2014г. може да поднесе заслужено признание, голяма финансово подплатена награда и много почитатели. Дори може да получите подарък недвижимо имущество, от ваши роднини или да ви дадат част от печалба във връзка с управление на наследство.  Избягвайте неразумните харчове, отнесете се към финансите си по-отговорно, например водете си отчет за приходите и разходите и ще забележите, как вашето финансово положение се подобрява от ден на ден. В тази година от голямо значение ще са финансовото планиране и икономия.

Работа и бизнес

Успех в кариерата ще съпътства почти всички везни, като наемни работници или като независими бизнесмени. Голяма е вероятността и от повишение, свързано с отговорност за голяма група хора, излизане на нов кариерен хоризонт, както и добра професионална реализация. Използвайте  с тази цел времето от март до август, когато Юпитер ще е в директно движение и ще влияе на вашата кариера. Последният месец на лятото е най-добър за стартиране на най-смелите ви проекти. Според звездите втората половина на годината, работата ще е с по-намалени темпове, но ще може да отделите повече време на създаденото до сега.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.