Годишен хороскоп зодия скорпион – 2014г.

Годишният хороскоп за представителите на зодия скорпион показва, че основни тенденции ще са самодостатъчността, стабилна основа под краката и освобождаване от нечия зависимост, която дълго време е пречела на вашето предвижване напред. Влиянието на планетата Сатурн ще се отрази върху личността и волята, и това ще накара много скорпиони да се огледат в света около себе си, да направят планове и да изградят насоки за развитие. Съвсем подробно ще променят своя имидж и ще добавят сериозност и стабилност. Няма да избегне промяна и близкия кръг на общуване, тъй като в годишния хороскоп, планетата Сатурн се занимава именно с тази тема. Повърхностни връзки, които ви разсейват и ви отдалечават от набелязаните цели, ще останат в миналото, когато нови и отговарящи на вашето ниво на развитие хора, ще влязат в живота ви.

Любов и семейство

Новата година ще донесе съдбоносни промени в личния живот и любовта. Много ще зависи от това, способен ли е партньорът да ви поддържа в това сложно време на лични промени и до колко съвпадат интересите и целите ви на развитие. През тази година много скорпиони ще гледат на личните отношения по един практичен начин: помага ли партньора в живота да се придвижите напред или напротив, пречи? Онези връзки, които са стабилни и силни, по-лесно ще преминат през кризата. Все пак звездите съветват да не проявявате излишен егоцентризъм. Оценявайте перспективите пред вашата двойка и обръщайте внимание на човека до вас, за да може и двамата да се променяте в нужната посока. Ето така промените ще станат спокойно и без сътресения.

Пари

Финансовото положение на скорпионите през 2014г. ще им донесе много позитивни емоции. Вашата целеустременост и увереност в себе си ще ви доведе до увеличение на доходите. В първата половина на годината си струва да обърнете внимание на задгранично сътрудничество, а също и да разгледате своите възможности в преподаването и обучението на други хора, тъй като това може да стане източник на доходи. Добре е да вложите средства и в собственото си повишение на квалификацията или получаване на допълнителна специалност. Подобна инвестиция в собственото бъдеще ще ви се възвърне с лихвите още през втората половина на годината.

Работа и бизнес

През първите 4-5 месеца на годината, скорпионите може да усетят, че настоящата работа вече не отговаря на техния потенциал. Възможно е и да започнете да се съмнявате дали правилно сте се насочили в избор на професия. Някои скорпиони могат да преживеят загуба на работа, но съвсем скоро ще се убедят, че съдбата просто им готви нещо много по-подходящо. Започвайки от август, вашата кариера рязко ще се насочи към върха и най-накрая ще почувствате, че е дошъл вашият звезден шанс. За частните предприемачи, втората половина на годината е един от най-успешните периоди за бизнеса им.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.