Годишен хороскоп за зодия стрелец – 2014г.

Годишният хороскоп за представителите на зодия стрелец, показва една нелека година, но вълнуваща и изпълнена с много изненади, които може да променят виждането ви за себе си и за хората около вас. Първата половина на годината ще е наситена със събития. Много от представителите на зодия стрелец, ще усетят, че настоящите условия на живот, работа, обкръжение, ги ограничава и не отговаря повече на техния растящ потенциал. Напрегнатия аспект между Уран и Плутон, засягащ сферата на финансите, ще предизвика мисли и усещане, че получаваните пари, не отговарят на професионалното ви ниво. Някои стрелци ще усетят желание за творчество, като това може изненадващо да се превърне в нов източник на доходи.

Във връзка с тези настроения, някой от стрелците ще решат да напуснат любимата работа, други ще изгубят интерес към работния процес, но заедно с това, ще нараства и стремежа към материални придобивки и социално израстване. През втората половина на годината е възможно е да откриете в себе си стремеж към религия, философия, но звездите препоръчват да не се впускате презглава в тези духовни материи, защото това може да бъде желание за бягство от действителността в следствие на депресия. Търсенето на баланса между духовното и материалното, земното и небесното, това е ключът към хармонията за 2014г.

Любов

В първата половина на годината стрелците ще усетят в себе си силна потребност от активен интимен живот. Самотните представители на тази зодия може да се завъртят във водовъртежа на флирт и кратки, но ярки романтични приключения. Стрелците, които са обвързани, за да запазят тази връзка, активно трябва да насочат партньора към интимност и близост, за да се запази огъня и емоцията между вас. Втората половина на годината ще е доста по-спокойна в личен план, като трябва да се избягва дори невинна лъжа, защото това ще доведе до сериозни конфликти.

Пари

Недоволството от финансовото състояние ще подтикне много стрелци да търсят допълнителни източници на доход, като в една голяма степен ще са свързани с творчество. Не е изключено оформяне на кредит от банка или да вземете пари на заем от познат. Ако планирате такава операция, най-добре да я осъществите в периода от май до юли, когато звездите ще ви подпомагат. През 2014г. трябва да избягвате живот не по джоба ви, тъй като желанието ви да покажете класа, ще ви излезе солено. През 2014г. не правете големи разходи, въздържайте се от големи покупки, а мечтите за далечни пътешествия отложете за по-добър период.

Работа и бизнес

Както за стрелците работещи във фирми, така и за онези със собствен бизнес, годишният хороскоп показва, че ще има силно желание за заемане на лидерска позиция, желание за свобода и премахване на рамките на ограниченията, формалностите и рутината. Не намирайки разбиране в работния колектив, много от стрелците ще изгубят за дълго интереса към работа. Звездите съветват да преодолеете тази временна депресия и да опитате постепенно, с по-различни и приятни начини да добавите в своето ежедневие повече креативност и свобода. Предлагайте нови идеи в работата, покажете творческият си подход пред началника. Бъдете кратки, точни и аргументирани, като това ви гарантира успех.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.