Лондонската общинарка Филипа Роу: Ромите от България и Румъния са вече тук и използват стълбищата ни за тоалетна!

Филипа Роу, председател на Общинския съвет Уестминстър, Централен Лондон се изцепи, че местните власти нямат представа “ колко източноевропейци ще дойдат във Великобритания, след като имиграционните ограничения се отпаднаха след 1-ви януари.

Много консерватори и имиграционни активисти предупреждават, че десетки хиляди румънски и български граждани са се приготвили да нахлуят във Великобритания от този момент нататък. Съветник Роу предупреди че някои от членовете на ромската общност вече причиняват неприятности в централен Лондон с агресивното си поведение и нехигиенични си битови навици, като това че използват за тоалетна стълбищата и праговете на лондончани. „Само се разходете по Марбъл Арч около 7.30 сутринта и ще видите за какво говоря”, заяви общинарката пред ВВС Радио 4.

“ Хората , излизащи от предната си врата, намират други хора да спят на прага им . Това не е всичко, те се изхождат току пред входната врата, отдават се на агресивна просия и джебчийство и повишават общата престъпност в района. Това засяга не само местните жители , но и туристите”, продължава Роу.

На снимката: Бездомни имигранти от Източна Европа, окупирали праговете на къщите и безистените в Централен Лондон
На снимката:Бездомни имигранти от Източна Европа, окупирали праговете на къщите и безистените в Централен Лондон

В същото време, комисарят по престъпността на Стафордшир заяви, че румънците са най-плодовитите престъпници на Острова, в сравнение с представителите на която и да било друга нация, опасявайки се че проблемът ще се задълбочи. Елис заяви, поиска среща с министъра на вътрешните работи Тереза ​​Мей, за да измоли по-радикални мерки за борбата с имигрантската престъпност.“Ясно е, че техните култури са малко по-различни и техните очаквания са малко по-различни.“, заявява полицейският шеф.

Според медиите на Острова, ЕС е създаден за 100 милиона богати западноевропейци, а набъбването му до 500 милиона, като последните са предимно от крайно-бедни страни от Източна Европа и Балканите е превърнало щедрата социална система на Великобритания в притегателен център за просяци и престъпници.

„Ще трябва да предоговорим цялата система за обезщетенията и помощите в Европейския съюз”, призовава председателят на Мигрейшън Уоч, сър Андрю Грийн.

Не на това мнение са обаче работодателите в Кралството, които твърдят, че предстоящото пристигане на българи и румънци , ще помогне за увеличаване на работната сила и укрепване на икономиката. Лондонската търговска камара излезе с изявление че 55 на сто от членовете смятат, че имиграцията е оказала положително въздействие върху капитала.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.