Годишен хороскоп за зодия козирог-2014г.

Годишният хороскоп за представителите на зодия козирог, показва, че още през първия месец на 2014г. ще имате висока активност в много сфери на живота. Желанието да имате повече преживявания, да имате нови познати, да почувствате себе си в центъра на вниманието, ще трае през цялата година. Влиянието на планетата Юпитер засяга партньорствата във вашия хороскоп, ето защо ще преразгледате отношенията си с хората около вас. Възможно е да осъзнаете, че твърде дълго време сте били в доброволна изолация, били сте прекалено прикрити и недоверчиви по отношение на заобикалящите и ще почувствате нужда да промените това. Много Козирози ще си изберат хоби и ще му се отдадат с голяма страст. Ще имате и време да се запознаете с нови хора и то точно на основата на общи интереси и ценностна система. Включвайки се в групова работа, която вие преди сте отбягвали, ще може да си възвърнете усещането за това, че сте част от този живот и сами направлявате своята посока.

Още една важна тема има през 2014г. за вас и това е психологическата свобода или пълна независимост от родителите, семейството или миналото си. Влиянието на планетите Плутон и Уран във вашия хороскоп ще ви подтикват да наблегнете на общуването и контакта със семейството, но и ви предстои да осъзнаете, че от родителският багаж(имоти, принципи, възпитание), трябва да вземете само най-необходимото в своя нов живот. Все пак не се престаравайте в стремежа си към индивидуализъм, защото без приемане на миналото, не може да има бъдеще. Тук, мога да ви дам пример с това, че живеете в стар дом, даден ви от родителите, не е нужно да изхвърляте всички мебели или да го съборите напълно, запазете най-нужните неща и просто го преподредите и организирайте по ваш вкус. Това се отнася и за отношенията с хората и най-вече с родителите ви.

Любов

В първите няколко месеца на годината може да изпитвате натиск и песимизъм в личния си живот. Причината за това може да бъде несподелена любов или неспособността ви да започнете „на чисто“, приключвайки със старите отношения. Козирозите, които си имат партньор в живота, изпитват желание да са сами. Все пак тази временна криза ще приключи през март и ще усетите голяма нужда от близост с любимия човек на всички нива – приятелство, любов, емоция. Самотните представители на тази зодия, ще имат сериозно и перспективно запознанство с топъл и разбиращ ги човек, с който да получат душевен покой. Втората половина на годината ще пробуди у вас желание към необвързващи еротични удоволствия. Все пак бъдете внимателни, най-добре е да разнообразите интимния си живот с вашия партньор, отколкото да имате случайни връзки, предизвикващи разочарование.

Пари

През новата година, не се очакват резки промени във финансовия живот на козирозите. Вие напълно ще сте доволни от нивото на приходи. При възникване на трудности, спокойно може да разчитате на приятели. Но внимавайте през втората половина на годината, защото тогава не е желателно да взимате на заем и да давате пари на други хора, както и да сключвате големи финансово отговорни договори. Голяма е вероятността, за някаква злоупотреба и нещо в договореностите да остане скрито от вас, което в един по-късен етап, да ви създаде много проблеми и непредвидени загуби.

Работа

В текущата година, много козирози ще преразгледат своята кариера и позиции в работата си. Възможно е да си задавате въпроси свързани с целите и какво в действителност искате, а не да правите това, което е свързано с възгледите на вашите родители или вашите собствени психологични комплекси. Ще мислите за това почти през цялото първо полугодие. След това, вероятно някой от вас ще сменят работата или ще приемат друга, на по-нисък пост и по-малко заплащане, но с намалено работно напрежение и отговорности, за да се чувствате по-свободни.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.