Жириновски въведе норма: секс 4 пъти в годината

Лидерът на националистическата Либерално-демократическа партия на Русия Владимир Жириновски осъди честите полови връзки сред младежите и призова хората да се ръководят от принципа „колкото по-рядко, толкова по-добре“, предаде РИА Новости. Според него сексът 3-4 пъти годишно е достатъчен.

Лидерът на ЛДРП обяви, че членовете на неговата партия вече са станали вегетарианци. Те са посрещнали Нова година, като никой не е близнал алкохол, нито е пушил, а храната била вегетарианска.

“Освен това от тази година въвеждаме норматив за половия живот: веднъж на тримесечие. Под влияние на порнографията, порнокасетите и разни фриволни филми младежите си мислят, че колкото повече, толкова по-добре. Нищо подобно”, заяви Жириновски. “Колкото по-рядко, толкова по-добре. И само тогава, когато има взаимна симпатия. Стандартът е: един път на тримесечие – 3-4 пъти в годината, е напълно достатъчно”, уточни политикът.

Той е уверен, че именно в това се изразява здравословният начин на живот: да не се пие, да не се пуши, да не се яде месо, само растителна храна и въздържане от прекомерен или безразборен полов живот.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.