Годишен хороскоп за зодия водолей-2014г.

Звездите в годишния хороскоп ще са добри с водолеите, особено към онези, които сериозно работят и се стремят към осъществяване на целите си. Планетата Сатурн ще засегне темите за кариерата и реализацията, което ви гарантира успех, но само благодарение на труд и упоритост.  Без преодоляване на редица препятствия, няма да се разминете. Възможно е да намерите и източник на средства, който да ви даде дългоочаквано финансиране на ваш проект. Бизнесмените може да имат щедри спонсори, а работещите за другиго ще получат по-голям свободен достъп към ресурсите на компанията и дори за лично облагодетелстване, но с подкрепата на шефовете(например да ви дадат да ползвате служебен автомобил, който може да употребявате и за ваши лични цели).

Любов

Началото на годината ще ви донесе приятни и романтични приключения, които ще се появят съвсем неочаквано. За необвързаните, ваш избраник ще стане човек от близкото ви обкръжение. В романа, който ще завъртите с някой, за когото сте казвали винаги „един добър приятел“, ще има и шеги и любов и голямо бъдеще. Водолеите, които са обвързани ще изживеят нов „меден месец“ със своята половинка.  Бъдете повече време заедно, пътувайте, срещайте се със семейни приятели, така вашите отношения ще преживеят една голяма трансформация, към възраждане на любовта. Плодовете на цялата тази любов и щастие ще се забележат през август, когато и е напълно възможно да предприемете сериозна стъпка в живота си, за необвързаните това е венчавка, брак, за други може да е зачатие, а за трети едно стабилно оформяне на съвместният живот или голямата ви мечта свързана с партньора може да стане реалност.

Пари

През 2014г. финансовите въпроси няма да ви носят неприятности. Вие най-накрая ще усетите сигурна почва под краката си. Ще може да се радвате на един отдавна планиран и сигурен доход, който ви се полага благодарение на добрата ви работа.

Работа и бизнес

Работата и израстването в йерархията ще стане основна тема през 2014г. за представителите на зодия водолей. Планирайки своята кариерна стратегия, отделете достатъчно внимание на своя имидж и подобряване на мнението на околните за вас, защото точно това ще ви изтласка напред.  Доверието във вас от хората, с които работите и началниците, безупречния ви авторитет и прагматичност, са това над което трябва да поработите и да подобрите в първото полугодие.  Втората половина на годината, особено есента, се пазете от смесване на лични и професионални отношения. Вмешателството на вашият любим човек или на приятелите във вашите професионални отношения може да ви навреди. Също отделяйте повече време над своята реч, обмисляйте преди да говорите, също избягвайте неуместни разговори и клюки. Вашата крайна откритост и искреност, сега ще е неуместна.

Годишен хороскоп и за всички останали зодии през 2014г…

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.