С годежна халка Андреас Папандреу младши

В море от щастие плува Андреас Пападнреу младши. Синът на бившия министър председател на Гърция е взел голямо решение и на 25 януари, ще сложи халка на лявата ръка на жената на своето сърце, гърмят всички гръцки медии.

Щастливката е 27 годишната красива критянка Полина Патрамани, която успя със своята любов да спечели сърцето на очарователния 34-годишен Андреас младши, но и да го накара да се влюби толкова силно, че да не може да стои далеч от нея.

Двамата са официално заедно от миналия октомври, но са се запознали доста по-рано. Годежът е решение, което е дошло още от момента на запознанството им, но не са искали да предизвикат коментари и прекалено внимание към връзката си. По този начин едва когато са се почувствали готови обявяват своето решение, не само в тесен семеен кръг, но и в онлайн мрежата.

Полина, е информирала приятелите си, чрез личната си фейсбук страница, че са в официална връзка от октомври 2013г., като са се запознали на 28 май 2012г. Още от момента на първото си запознанство на остров Крит, Полина и Андреас разбират, че са родени един за друг. Техните общи интереси към музиката и спорта, както и вижданията им за живота, ги тласкат да дойдат още по-близко един до друг, за да живее любовта, за която и двамата са мечтали.

Първият информиран за отношенията между двамата влюбени е по-малката сестра на Андреас Папандеу, Маргарита, която не само се съгласява и подкрепя избора на своя брат, но и се постарава да стане добра приятелка с Полина. Двете момичета имат възможност да се опознаят и благодарение на ежедневния контакт от както Маргарита решава да остане в Ираклио, за да продължи магистърската си степен по биология, в Института по молекулярна биология и биотехнологии.

Полина е приета от родителите на Анреас и баща му Георгиос Папандреу и майката Ева Зисимиду, разбират че момичето от Крит ще дари със щастие синът им. Същото чувстват и родителите на Полина, които живеят постоянно на Крит, в космополитния Херсонисо.

Годежът на младата двойка ще бъде на 25 януари 2014г. в съответствие с критските обичаи и ще се осъществи на мястото, където е родено и израснало момичето. За този важен за тях ден, те не са избрали някой луксозен хотелски комплекс, а обикновен критски ресторант, с народна музика и критски мезета.   На тържеството ще присъстват само около 25-30 души.

Красивата Полина е дългогодишен състезател по волейбол и плажен волейбол, но освен успешна спортна биография, тя развива кариера в областта на туризма, като работи за един от големите хотели на Крит.

Тъй като явно Анреас Папандреу младши, не разполага с „вкус“ към политиката, но неговата спортна натура, го карат да чертае свой собствен път. Не е случайно, че той е избрал да служи като парашутист в гръцката армия. Андреас е добре образован и след като завършва Американският колеж в Атина, той заминава за Бостън, за да учи икономика. Преди да завърши следването си  решава да се премести в Швеция, където учи социология. Там той остава две години, след което се заминава за Лондон и учи в университета в Кент, където завършва образованието си в катедра Международни отношения.

Следващата му стъпка е Гърция и по точно Ханя, където решава да направи следдипломна квалификация и работи за най-голямата фирма за коли под наем. След това, отново се завръща в Америка, но разбира, че е оставил сърцето си завинаги в Крит. Бъдещият годеж и сватба, на наследника на фамилия Пападнреу обещава да бъде светското събитие на 2014г. в Гърция.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.