Шок: Канибал изяде двама души на кръгово кръстовище в Ценралноафриканската Република

Шокиращи снимки на канибал наречен Бясното Куче (Mad Dog), който яде плътта на линчуван мюсюлманин за втори път през последните няколко седмици се появиха в мрежата.
Истинско име на канибала е Уанджа Малоар. На снимките се вижда как той изрязва част от месо от тялото на убит мюсюлманин, чието тяло е запалено на кръгово кръстовище в столицата на Централно-африканската република, Банги.

Друга снимка го показва да ближе окървавен нож, докато той стои над тялото. Ужасяващите снимки са били направени в Банги в неделя. Според Асошиейтед прес, мъжете са били убити от жителите на квартала Санго в отмъщение за линчуване на шофьор на такси от същия квартал ден по-рано.

Канибалът споделил пред репортер на Би Би Си, че действията му са акт на отмъщение за убийството на бременната му съпруга и сестра му и бебето и.

maddog3

Африканската страна е на ръба на геноцида, обяви ООН. Въпреки умиротворителните сили, насилието там е изпуснато от контрол. Досега тя се съобщава за около 1000 жертви, а сцените на канибализъм напомнят времето на диктатора Бокаса управлявал страната с железен юмрук между 1966 и 1979 година.
maddog2
Той е считан от мнозина за брутален диктатор и е обвинен в яденето на човешка плът, включвайки го в менюто за служителитете си и с това че е хранил с враговете си диви животни. Местни поверия твърдят, че яденето на плътта на противниците ги превръща в по-силни воини.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.