Годишен хороскоп за зодия риби -2014г.

Годишният хороскоп за зодия риби открива богат творчески потенциал, който ще промени възгледите ви за живота и собствената ви самореализация, което ще стане и основна тема през 2014г. Представителите на зодия риби, така или иначе са свързани с творчеството, ще постигнат дългоочаквания професионален успех в областта, в която са избрали да се развиват. В настоящата година ще ви се иска да блестите пред публика, да получите признание, високо да ви оценят не само в близкото ви обкръжение, но и важни и авторитетни хора. Влиянието на планетата Юпитер, в областта на вашето творчество, хоби, любов, деца, ще ви направят център на всяка компания, особено сред представителите на противоположния пол.

Втората половина на годината, ще промени настроението на рибите и ще ги направи по-прагматични и по-земни. Вие ще искате да видите конкретни резултати, като по този начин, ще си поставяте по-достижими цели. Също си струва да сте по-внимателни в общуването с по-възрастни или по-високо стоящи в йерархията хора, като е добре да избягвате опитите да излезете извън рамката на подходящия тон и етика и по този начин ще си спестите неудобството да сте неуместни  и неправилно разбрани.

Любов и семейство

В първата половина на годината, звездите ще подкрепят всячески успеха на рибите с противоположния пол. Активния социален живот и този период ще ви донесе много поклонници и вие просто ще се наслаждавате на тези необвързващи флиртове и ще се радвате на много внимание и възхита. Особено хубави и наситени в това отношение, ще са седмиците в края на пролетта и началото на лятото. От месец юли ще ви се иска да внесете повече яснота в живота си. Нуждата от домашен уют с надежден и разбиращ човек, ще смени игривото ви настроение от предходните месеци. Вероятно е да получите неочаквано предложение за съвместен живот, брак или дори да имате желание за дете, всички тези интересни събития може да се случат през есента. А онези от вас, които дълго време са заедно, трябва внимателно да се отнесат към отношенията с родителите.

Пари

Първите няколко месеца на годината, може да усетите несигурност по отношение на финансовите си възможности. Вероятно ще имате непредвидени разходи, които ще ви накарат да преосмислите своя бюджет. През това време си струва да се въздържате от използване на чужди пари, взимане на заем, кредит, звездите съветват да живеете според собствените си средства. В края на юли ще започнете да усещате стабилизация, а през есента ще сте значително по добре. В края на годината успех ще имат сделки с чужбина, печалба от покупко-проджаба и средства от работа в чужбина.

Работа и бизнес

Най-благоприятно време за нови постижения в кариерата очаквайте от март до юни. През това време рибите ще разчитат на своята харизма , която ще помогне за силно представяне и постигане на целите. Не се страхувайте от разговори за увеличение на заплащането ви, защото в този период вашата увереност и обаяние ще правят чудеса. Започвайки от юни, вашето обкръжение ще очаква от вас не само красиви думи, но и резултати, ето защо от сега се захващайте с работата, за да може нагледно да демонстрирате какво сте направили. Избягвайте прекаления индивидуализъм, сега е време за отборна работа. Ноември е хубаво време за финансови постъпления или ваша лична инвестиция в проект, към който ще ви насочи вашата интуиция.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.