ШОК в Турция: Мъж застреля пред очите на дете, майка му

Жителят на Иконио Хюсеин Т. застреля пред очите на 11 годишния й син 34 годишната Ядигар Т., майка на 5 деца, която бил отвлякъл … 10 дни преди това и която отишла до затвора, за да посети мъжа си. След инцидента с отвличането Ядигар Т.  се обърнала към полицията и е поискала закрила.

Инцидентът се е случил днес в около 11 часа пред затвора в град Каратай. Хюсеин Т. отвлякъл майката на пет деца Ядигар Т., с която живели на една и съща улица. Съпругът на жената бил в затвора. Ядигар Т. се отскубнала от ръцете на Хюсеин и подала жалба в полицията, след което съдът постановил решение за нейната закрила. Днес жената заедно с 11 годишния си син Ф.Н. отишла да посети съпруга си М.Т., който излежава присъда.

Когато пристигнала в затвора, Хюсеин Т. й пресякъл пътя и пред очите на детето я застрелял. Ядигар Т. макар и ранена се опитала да избяга, но Хюсеин продължил да стреля. С 5 куршума в тялото жената се свлякла обляна в кръв, а Хюсеин Т. се качил в автомобила си и избягал.

Тежко ранената Ядигар е транспортирана в болницата Мевлана, където починала от раните си.

Момчето Ф.Н., което станало свидетел на инцидента, не се отделяло от майка си и със сълзи на очите умолявало полицаите: „Майка ми умира, какво ще кажа на татко? Помогнете ми! Нека майка ми не умира! Мамо, миличка мамо. Моля ви, спасете моята майчица”. Полицаите се опитвали да успокоят детето.

В първите си показания, след като бил арестуван, Хюсеин Т. заявил: „Убих я от любов”.

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.