Зов за помощ: Малък български ангел пред опасност да ослепее

Кутии за набиране на средства са поставени в трите български магазини „Варна“ в Атина на ул. Лиосион, Ахарнон и Патисион и в новооткрития хранителен магазин „АВС“ на площад Ватис
Денис Тончев на 2,5 годинки има спешна нужда от вашата помощ. Детето се нуждае от спешна операция „Катаракти“ на двете очички. За кошмарния проблем родителите научават, когато Денис е на 55 дни бебе. Тогава започват и безконечните мъки по болниците. Малкият ангел е роден в Гърция, където е подложен на операция. След операцията се появява киста на очите и лекарите в Атина смятат, че нищо повече не може да се направи и точно в този момент проблясва лъч на надежда от България.
Лекари от Варна са готови да поемат риск и да оперират малкия Денис, но за целта са необходими около 5000 евро. Ако не бъде направена тази операция, вероятността малкия български ангел да ослепее е изключително голяма. В момента диоптъра на едното око е 20, а на другото 21. Родителите на малкият Денис се обръщат с молба към всички българи в Гърция за помощ!
Picture 220

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.