Най-скъпият апартамент в света струва 50 000 евро на седмица

Апартамент в Лондон се смята за най-скъпия имот под наем в света, след като е бил пуснат на пазара за около 2,3 милиона паунда (2,5 милиона евро)……годишен наем

Петстайният с пет бани апартамент  се намира в ексклузивния „Уан Хайд Парк” – най-скъпият жилищен блок в света. Освен другото, жилището разполага и с паркинг за две коли и панорамна гледка към столицата.

one-hyde-park
Петстайният с пет бани апартамент се намира в ексклузивния „Уан Хайд Парк”

Един частен наемодател е вече наел апартамента за  45 000 на седмица или 195 000 паунда на месец . Това означава, че един британец със средната годишна работна заплата от 26 500, би могъл да си позволи имота само за три дни преди да похарчи целия си годишен доход.
Според средните цени на жилища в Лондон, годишният наем за въпросното чудо би стигнал за да си закупите цели девет средноголеми жилища в британската столица.
Ексклузивната сграда „Уан Хайд Парк” е построена от милиардерите Ник и Крисчън Кенди . Редица от най-богатите хора в света са собственици на апартаменти в сградата, включително шейх Хамад бин Ясим бин Джабер Ал Тани , бивш министър -председател и министър на външните работи на Катар.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.