Хороскоп на първа среща

Запознанствата в живота ни са много, някой от тях се случват незабележимо, други бурно, някой нямат кой знае какво отражение в живота ни, а други се оказват съдбоносни. А колко по – лесно щеше да се живее, ако преди срещата погледнем хороскопа и ни стане ясно, дали тези нови отношения ще имат бъдеще. И колко изгубено време, сили, емоции, нерви, щяхме да си спестим, ако сме знаели какво можем да очакваме и в каква посока да направляваме връзката.

Има начин да се определи значението на връзката според времето на първата среща. Според звездите и планетите се правят изчисления, защото денят на запознанството е като рожден ден. Ето защо връзката е под влияние на съответната зодия. За онези дати, които се явяват гранични, между две зодии, трябва да се отчете влиянието на предходната или на следващата зодия.

Определете според датата на първата среща, къде се намира в този момент Слънцето и прочетете характеристиката на хороскопа:

Ако вашето запознанство се е случило от 21 март до 20 април, то тук се усеща влиянието за зодия Овен

Първа среща в този период едва ли ще, създаде лесно управляема връзка. На такава среща може да се влюбите внезапно, или в самото начало на запознанството ще се случи нещо непредвидено, което за дълго ще прикове вашето внимание върху човека, с когото имате среща. Отношения започнали в този период, ще се нуждаят от мъдрост и търпение. Егоизмът и нежеланието за отстъпки ще разрушат тази връзка, която с много желание и правилен подход може да стане интересна и перспективна.

21 април – 21 май. Зодия Телец

Отношения започнали, когато слънцето е минавало през зодия Телец, обещават да са силни и всеобхватни. Тук ключова роля ще има сексуалната съвместимост и към това ще прибавя и материална осигуреност. Все пак не бива да се увличате, защото всичко трябва да се развива и да се закрепи на основата на човечност, топлота, чувства и душевно спокойствие.

22 май-21 юни. Зодия Близнаци

Отношения започнали по времето на зодия близнаци, ще са интересни и ще са свързани с активно общуване, пътувания, шумни компании. Все пак, трудно тази връзка ще премине в нещо сериозно. Но какво пък, така и се отнесете към тази връзка като към празник, от който трябва да извлечете максимално удоволствие и впечатление, но който неизбежно един ден ще приключи.

22 юни – 23 юли. Зодия Рак

Запознанство започнало под влиянието на зодия Рак, не е случайно. Неговото бъдеще обаче, ще зависи от вашата духовна съвместимост. Вие сте длъжни да се отнасяте един към друг с грижа и да се постараете да не проявявате ни най-малка доза егоизъм и нетактичност. Помнете, че емоционалната небрежност по отношение на партньора, задължително ще доведе до раздяла.

23 юли – 22 август. Зодия Лъв.

Първа среща по това време от годината, обещава да бъде стабилна връзка, освен това и ще е съпроводена с полза и удоволствия. Взаимното ухажване и здрав смисъл, това са отличителните черти на връзката. Съгласете се, че зодия лъв предлага добри условия, за да успеете да изградите отношенията си на толкова благодатна основа. Помнете, че единственото, което може да развали тази връзка е прекалената ревност или затвореност на единия от двамата партньори.

23 август – 23 септември. Зодия Дева.

Хората започващи отношения в този период от годината, ще положат основи на дълготрайна връзка, голям взаимен интерес и богат на събития живот. Препъни камък тук може да се окаже, прекаленото вглеждане в детайлите. По-добре отбягвайте критиката и пререканията, така ще избегнете разочарованието на раздялата, която, ако се случи няма да успеете да обясните адекватно.

24 септември – 23 октомври. Зодия Везни

Под действието на зодия Везни може да възникнат само отношения базиращи се на взаимно усещане за красота и хармония. Творческият аспект тук ще бъде първостепенен и то през цялото време. Такава връзка обещава да бъде лека, хармонична, пълна с романтика и взаимно разбиране. Има само една опасност и тя е, че вие не сте застраховани от изневяра, но ако решите да се разделите то този момент ще бъде също толкова спокоен и изящен, защото вие все още ще се обичате. Често тези връзки се късат временно, но започват отначало.

24 октомври – 22 ноември. Зодия Скорпион

Двама души запознали се по времето, когато слънцето се движи през зодия Скорпион, ще се държат много страстно един с друг. Между вас ще възникне силно сексуално влечение и дори влечение към окултизъм, мистика, психология и др. Тази връзка ще има мощна сила и може да е съюз за цял живот. Важното е само да не развалите всичко с изневяра или недобро отношение към партньора си.

23 ноември – 22 декември. Зодия Стрелец

Ако вашето запознанство се е случило в този период от време, по-добре не си правете планове за бъдещето. Тук дълга връзка не се прогнозира, защото отношенията са повече приятелски и съвсем неангажиращи, макар че не са и безнадеждни. Просто бъдете готови на това, че внезапно може да се разделите и се опитайте да направите това с лекота, запазвайки приятелските чувства. Запознанство под знака на Стрелеца е идеално, за пътуване, развлечения, компания, но не и за сериозен семеен живот, освен ако и двамата не сте от зодията „щастливо луди“. J

23 декември  – 20 януари. Зодия Козирог

Запознанство в този период от време предполага стабилност и задълбоченост. В тези отношения може да няма голяма страст, но има силно рамо, опора, разбиране и подкрепа. В определен момент може да ви се струва, че познавате своята половинка от предишен живот. Ето защо се опитайте да не разрушавате тази връзка, още повече че раздялата ще е трудна и много сложна.

21 януари – 19 февруари. Зодия Водолей

Ако тези отношения ви се струват странни, спокойно, не сте сами! И аз съм на същото мнение! Важното е, вие двамата да се чувствате комфортно един с друг и да уважавате своите ексцентричности и също да не притеснявате със своята различност и уникалност, останалата част от човечеството. Разбира се, стабилно семейство тази двойка едва ли ще успее да изгради, но приятелството, отворена връзка и свободна любов, задължително ще ви се отдадат с лекота.

20 февруари – 20 март. Зодия Риби

По хороскоп тази връзка ще бъде изградена на основата на интуиция и чувства. По очите на партньора си ще може да разберете какво чувства, желае и какви душевни тревоги има в сърцето му. Опитайте се да се отнасяте леко, с разбиране, без трагедия, но не използвайте логика. В тази връзка лъжата е недопустима, защото тя ще бъде възприета като най-дълбока и черна обида и едва ли ще ви простят някога.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.