Месечен хороскоп – Април 2014

Април 2014г. е труден и напрегнат месец за всички зодии. Опитайте се да не планирате никакви радикални промени в своя живот, да не предприемате решителни действия и да не разчитате на успех във важни за вас дейности. Възможни са различни неприятни събития, а най-агресивна е последната десетдневка на април.

Овен

За овните месец април изобщо не е обикновен и спокоен месец. Трябва да се подготвите за неприятни изненади в областта на дома, семейството, също и осъществяване на планове, които сте замисляли от дълго време. Вашето семейство ще изисква от вас много внимание, а мислите ви и желанията ви ще ви тикат в друга посока. В резултат може да не успеете да постигнете това, което сте били замислили, вашите планове ще бъдат разрушени, а и на това отгоре и семейната обстановка ще се нажежи. Единствено спокойствие ще намерите в интимните отношения. Ако е възможно отложете големите замисли за следващия месец, толкова сте чакали, колко му е още малко време да отложите стартирането на големите си идеи. В случай, че не търпи отлагане добри дни за това са 1,3,4,5,6,8 и 9.

Телец

Неочаквани неприятни преживявания ще има телеца през април, като едновременно ще го застигне нужда да решава както текущи въпроси, така и такива от по-далечно бъдеще. Всичко свързано с вашето близко обкръжение – хора, контакти, ежедневни срещи, ще бъдат много важни за вас и ще станат доста ще предизвикат у вас тежки мисли и стрес. В същото време ще се случат сериозни промени в други области от живота ви, които са били някак далечни и никога не са били на първа линия за вас, но в този месец за първи път ще се наложи да се сблъскате с тях. Избягвате прекаленото потапяне в духовната страна на живота, особено в нееднозначни философски и религиозни течения. Задръжте вниманието върху познатите ви неща и нормалния ритъм на живот. Общувайте по-често с обикновени и разбираеми хора.

Близнаци

Много материални ангажименти предстоят на представителите на зодия близнаци през месец април. Тези ангажименти ще са свързани с други хора, например сексуален партньор и дори разпределение на дял от наследство с близки родственици. Не са изключени неприятни преживявания с познати, които ще опитат да ви злепоставят .Все пак като цяло април няма да е много тежък за вас, така както ще бъде за останалите зодии. При вас добре ще се подреди ежедневието, ще имате успех и в работата и в личния живот.

Рак

Целия април за раците ще бъде нелек за постигане на набелязаните цели и в борба за надмощие с партньора. Семейството и близките хора ще изискват от вас участие във всичко и това ще доведе до допълнително натоварване. Неприятни изненади ще ви подлеят вода в отношенията с началник и изобщо значими за вас хора. Само някаква далечна любов, контакт с човек извън вашия дом, децата и творчески командировки ще се окажат носитетели на позитивни емоции през целия месец април.

Лъв

При лъвовете през април така ще се развиват събитията, че нещо извън дома и много далечно, от начало ще внесе преживявания на вътрешно ниво, а после ще нанесе и радикални промени в ежедневието. Всичко това може да бъде свързано с ваши близки хора, като най-вече те ще имат нужда от вашето мнение и пряко участие в събитията. Звездите съветват да избягвате точно сега да се доверявате на фалшиви духовни практики и духовни учения. Най-добре търсете поддръжка в семейството и най-вече в интимните отношения с човека на вашето сърце.

Дева

Най-успешни за девите през месец април, ще са ежедневните контакти, недалечни пътувания, общуване с близки хора: приятели, колеги, роднини и съседи. Ще имате време и за пазаруване, също е възможно да запишете някакъв курс за обучение и плюс това ще се радвате на добри взаимоотношения с партньора. Но не си мислете, че това е прекалено спокоен и приятен месец, просто каквото и да се случва ще имате приятелско рамо и подкрепа.

Везни

През този месец нещата са почти спокойни. Ще сте добре финансово и изобщо не ви заплашва бедност. Във всеки случай ще успеете да внесете в ред приходи и разходи и да отпадне голямо задължение. Не всички планове, които си поставите през този месец ще се развият добре и за съжаление се очакват разногласия с партньора в бизнеса или с шефа. Също ще има и някаква промяна в семейния живот.

Скорпион

Неблагоприятни събития в живота на скорпионите ще дойдат от страна на близките хора, както и от вашите собствени мисли. Възможно е вашето близко обкръжение да стане голямо бреме за вас и да предизвика планове за „бягство“ и „спасение“ от това голямо натоварване. Един от вариантите на този сценарии е да имате нужда от време да учите за изпити, а някой от семейството да не може да уважи това и да вдига шум или да ви ангажират вниманието със себе си. При всички случаи отдушник на това напрежение ще намерите само в любимия човек.

Стрелец

Стрелците ще проявят максимална активност във взаимоотношенията с приятели, съмишленици, деца, любими хора. Но това няма да е лесна работа, защото това общуване ще провокира нарушение на финансовия ви баланс. Всяко излизане за кафе, ще е съпроводено и с разходка из магазините, а после ще имате нужда от „лечение“ на банковата ви сметка. Ето защо ако ви канят, нека да е в домашна обстановка и най-добре у вас, за да се радвате на добра компания, но и да нямате големи разходи. Подкрепа в този период ще получите от семейството и ако това е невъзможно, поне в мисли и дейности свързани с род, родина, семейни корени.

Козирог

Големи промени ги очакват козирозите през този месец, като всичко ще бъде свързано с партньорските отношения, семейството и роднините, а от части вашите планове за бъдещето. Възможно е неочаквани негативни събития в семейството да предизвикат напрежение и това да постави под въпрос вашите стремежи. В същото време вие ще се борите с всички сили да постигнете поставените цели, но вашите усилия за съжаление ще останат напразни. Подкрепа в този момент, може да потърсите в стари приятели и нови познати.

Водолей

През април водолеите също като везните и близнаците, ще се радват на добри финанси, като това ще бъде и съпроводено с повече отговорности и дори повишение. Във всеки случай, вашите планове да подобрите материалното си положение ще се оправдаят, особено силни са шансовете ви през последната десетдневка от месеца. За съжаление не така добре ще се развиват нещата за вашите близки и това ще ви притесни доста силно. Може да се случи така, че допълнителното натоварване във вашата работа, да е например търсене на нови клиенти, разговори по телефона, разнасяне на рекламни материали, командировки с търговска цел, а това няма да се отрази добре на настроението ви.

Риби

Април ще бъде доста неприятен месец за рибите, като тези неприятности ще са свързани с промяна на кръга на общуване, предизвикани от ново хоби на което искате да се отдадете, нови интереси или някой у дома ще изисква повишено внимание. Всичко това ще е свързано и с големи разходи, тъй като сега в тази област не сте в най-добрата си форма. За творчески насочените хора, нов проект, който изисква съвместна работа и дори с нов творчески екип, ще стане главна тема този месец. Каквото и да превземе вашето внимание, ще е за сметка на семейството и някой там сериозно ще се развълнува.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.