Индиец твърди че е на 179 години!

Индиeцът Махаста Мураси не само твърди, но също така разполага с официални документи , указващи датата на раждането си: 06 януари, 1835 . Ако е вярно, това го прави не само най-старият човек на земята, но и потвърждава библейската легенда за Метусалем, живял 969 години.
Той живее в град Варанаси , където е бил обущар по професия, и е бил пенсиониран през 1957 г. , на възраст от 122 години.

Той разказва пред сайта worldnewsdailyreport.com : «Аз съм прекарал толкова дълго време жив , че моите внуци са мъртви от години. Някак си смъртта ме е забравила … и сега няма почти никаква надежда . Погледнете статистиката. Почти никой не умира на 150 да не говорим за 170 ! В този момент аз предполагам, че съм безсмъртен или нещо такова.“

Според изданието , удостоверението за раждане Мураси потвърждава версията , но за съжаление няма медицински доказателства. Последният лекар, който е преглеждал индийския феномен е починал през 1971 г., така че не е на разположение за повече информация .

Въпреки това, информацията е доста спорна. Сайтът пуснал информацията е известен с това че обича да играе с рефлексите на читателите си.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.