Какво вещаят звездите днес 23/07/2014

ОВЕН

21.03 – 19.04

Съдбата ви подкрепя

Успешни партньорски начинания, отстраняване на проблеми в службата и множество делови ангажименти са събитията, към които Овните ще насочат вниманието си днес. Денят е печеливш за всички, а онези от зодията, чиито цели специално са ориентирани във финансовата сфера, ще се реализират безупречно. Значителният факт е, че в момента вие се намирате във важен етап от развитието си и съдбата ще подкрепи инициативите ви. Ако сте проектирали ефективно бъдещите си цели, сега е времето да работите усърдно за осъществяването им.

ТЕЛЕЦ
20.04 – 20.05

Ползотворни действия

Много раздвижен ден, изпълнен с доста делови ангажименти, ярки стремежи за постижения и за устояване на външния напор. Част от представителите на знака ще направят успешно делово пътуване. За други са характерни обществените контакти, разрешаването на спорни въпроси от материално естество и стремежите за реализация на целите в нова сфера от бизнеса. Действайте отговорно и ще успеете. Сега не е така важно дали днес или утре ще достигнете намеренията си. Ситуацията е подходяща за формиране перспективни начинания.

БЛИЗНАЦИ
21.05 – 20.06

Благодатни възможности

Вашите възможности за материален и финансов успех са добре изразени през този ден. Безспорно е, че ще реализирате плановете си, а за голяма част от представителите на зодията се разкриват и нови перспективи под формата на делови оферти. Условията за напредък са доста благоприятни, а осъществяването им изисква достатъчна доза концентрация. Наблегнете на последното, защото често се получава така, че разпилявате енергията си. Някои от зодията ще се сблъскат със значителни трудности в съвместна партньорска реализация.

РАК
21.06 – 22.07

Добри постижения

Като възможности за провеждане на успешни преговори, за парични печалби и ефективни контакти в обществените среди, сряда е доста хубава и ще ви зарадва с постижения. Трудностите през този ден се свързват с множеството делови и обществени ангажименти, които за повечето от Раците ще са факт. Ако съумеете правилно да програмирате деня си, пълната сполука е извън съмнение. За някои от зодията напрежението днес се свързва с неотложно пътуване. Ще осъществите задачите, свързани с него, но при някои с доста нерви.

ЛЪВ
23.07 – 22.08

Действате енергично

През този ден Лъвовете ще действат с много енергия по задачите си в бизнеса и професията. Денят е успешен за практически действия и парични печалби, но ще е много труден и най-често неуспешен за провеждане на интересуващи ви контакти в обществените среди или за такива в сфера от бизнеса. От гледна точка на партньорските взаимодействия следва да внимавате и да се пазите от измами. В личния си живот се делите на две категории. За едни от вас се очертава любовен успех, а за други денят ще е спокоен.

ДЕВА
23.08 – 22.09

Преговори и успехи

През този ден се очертават добри възможности за преговори, а някои Деви ще бъдат изненадани от делова оферта. Твърде вероятно е част от тази група да приемат предложението. Характерното в сряда за Девите е, че половината от зодията са доста спокойни и уверени във възможностите си, а другата половина са напрегнати и нервни. Принципната характеристика за деня е благоприятна. В някои случаи може да ви се наложи да действате с повече усилия, защото при мнозина се очертава завишено количество ангажименти.

ВЕЗНИ

23.09 – 23.10

Пълна реализация

Сряда гарантира чудесно развитие за представителите на Везни. Напрежението не е отличителен белег за деня при вас, макар че при някои не са изключени проблеми и повишено напрежение в дома. Денят е повече от благоприятен за вашето делово развитие, защото бележи началото на важен цикъл, който ще разкрие нови възможности за напредък и стабилизация. Преговорите днес излизат на преден план за мнозина. Успехът при провеждането им е сигурен, както и това, че ще постигнете цел, към която се стремите.

СКОРПИОН
24.10 – 22.11

Пазете се от измами

Вашите възможности за реализиране на целите през този ден никак не са малки, но при провеждане на преговори следва да сте внимателни, защото има голяма опасност да станете жертва на измама. Другият труден момент от делова гледна точка са сделките, ангажиментите при пътуване и провеждането на интересуващи ви срещи. За някои Скорпиони денят е напрегнат предимно във взаимоотношенията с околните. В случая става въпрос за нечестност, неизпълнени обещания, опити за пренебрегване на личността ви и пр.

СТРЕЛЕЦ
23.11 – 21.12

Контролирайте емоциите си

Емоционални пориви, любовен успех, но и засилена нервност, планиране на лични и делови цели, но и прибързване за осъществяването им, разминаване с възможностите за реализиране на стремежите и пр. ситуации, които ясно подчертават, че представителите на Стрелец са разделени на множество малки групи с променлив шанс за реализация. Ако обаче емоционалното ви равновесие е стабилно, картината ще изглежда далеч по-благоприятна. Дръжте емоциите далеч от деловия ритъм и сполуката ще е безспорна.

КОЗИРОГ
22.12 – 19.01

Много задачи

В делови план този ден предоставя предимство за реализация на сделки в бизнеса и по принцип, за успехи във финансовите и търговските операции. Въобще Козирозите разполагат със значителни делови възможности за професионална реализация и за нови делови ангажименти в службата или извън нея. Днес ще имате доста работа не само по служебните задължения, но и при решаване на лични въпроси. Последните ще бъдат свързани с пътуване за някои от представителите на знака, а при други засягат интимните взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ
20.01 – 18.02

Радва ви сполука

Днес представителите на зодията ще имат доста служебни и извънслужебни задачи. Интензивността ще е повишена, а в такива случаи успехът е напълно зависим от концентрацията. Всички Водолеи разполагат със значителен шанс за реализация на целите, защото ситуацията в която действате е благоприятна. Най-важното е да се предпазвате от провокации и коварни удари, които може да се очакват от страна от вашите противници и опоненти. В този смисъл на развитие не е изключено сряда да се окаже доста напрегната и неочаквано нервна.

РИБИ

19.02 – 20.03

Делови контакти

Този ден предоставя добри възможности за делова реализация и ще изненада мнозина от зодията с новости. За всички представители на Риби са характерни благодатни възможности за разгръщане в деловата сфера, чрез което действително ще достигнете до удовлетворителни постижения. Денят е особено е благоприятен за делови контакти, търговски дела и споразумения за съвместни ангажименти в бизнеса. Някои от зодията ще получат чудесна делова оферта и е твърде вероятно да сменят работата си. Други имат успех в преговори.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.