Хороскоп за месец декември 2012 г.

Диляна Иванова

Както изпратим старата година, така и ще посрещнем новата. А ако това се случи да е в добро настроение, добра компания и хубави преживявания, ви е гарантирана една хубава и успешна 2013г.

Медечният хороскоп показва, че началото на месец декември e добро време за активна дейност. Работата ще върви леко и без особени затруднения. Важното е да имате ясен план за действие и да го следвате, тогава всичко ще се получи добре. Първата декада на месеца е подходяща за търсене на нови хоризонти, в които да приложите сили и знание, за събиране на информация, пътувания или обучение. Това ще бъде добро време за онези, които търсят нови партньори или мечтаят да съберат единомишленици за някакво обществено мероприятие. Може да се заеме с оформяне на документи, попълване, изпращане на важни формуляри.

Втората десетдневка  ще трябва да намалим темпото и да разглеждаме внимателно новите идеи и проекти. Вероятни са срещи, резултата от които да бъдат нови предложения или замисли на бъдеща обща дейност. В средата на месеца ще има висока интелектуална активност. Успеха от всичко с което се изпречи на пътя ни е и в това, да не бързаме, да не рискуваме и да сме сигурни в следващата стъпка.

Третата декада на декември има съвсем друго звучене. Тази последна част от месеца и от годината е пълна с много събития. Очакват се съществени промени и в живота на много хора. Ще се решават въпроси свързани с работа, бизнес, както и в личния живот. Късмета и успеха ще са за онзи, който е организиран, има ясни цели и е стабилен и твърд пред колебанията на другите хора. Всички тези качества, помагат да се движим напред независимо от препятствията.

Хороскоп за месец декември 2012 г.-Диляна ИвановаОвен

Месечният хороскоп за зодия овен показва, че най доброто, което може да направите според хороскопа през декември е да се наслаждавате на живота и нещата, които ви се дават на този етап. Хората ще започнат да ви търсят, ще ви оказват внимание, ще ви молят за съвет, ще ви дават за пример. Не е изключено, да чуете и забележителни предложения за работа или възможност да попътувате на някое необичайно и екзотично място. В края на месеца са вероятни съществени промени на работното място.

Телец

Месечният хороскоп за зодия телец показва, че чувствителният и държащият на сигурен и спокоен живот телец, може да приживе не лесна първа част на декември. Постепенно вие ще намерите начин да се справите с всички трудности и във втората десетдневка на месеца ще може да се отпуснете и да се наслаждавате с удоволствие на празничната обстановка. Последната десетдневка ще е интересна и наситена със събития. Очаквайте свежи новини и интересни предложения.

Близнаци

Семейните отношения са важна тема през декември. Сега е добро време за приемане на сериозни решения. Ако сте дейни в обществения живот и тук ще се радвате на заслужени успехи. Във втората половина на месеца е добре да внимавате и да следите финансовите постъпления и да внимавате с разходите. Добре е, ако успеете да съкратите разходите и в никакъв случай не взимайте заеми. Третата част ще е приятна, забавна и вие ще сте сред обични хора, които ще ви засвидетелстват уважение.

Рак

Месечният хороскоп за зодия рак показва, че първата част от месеца вие сте ангажирани с малки ангажименти. За щастие голяма част от тях ще са приятни, а някой дори може да донесат печалба. Втората част от месеца е добра за оздравителен курс – хранене, спорт, разходки. Не се занимавайте със сериозна работа. Третата част от месеца носи важни промени в работната тема. Семейните въпроси също ще изискват вашето изострено внимание.

Лъв

В по-голямата част от декември вие ще сте в превъзходна форма и вашата енергия ще е ключът към успеха, само е важно да успеете да я направлявате, така ще се получат добри резултати с всичко с което се захванете. А не успеете ли, ще се разпилеете в много дейности, без да успеете да завършите всички. Най добри резултати може да очаквате от лично творчество. Във втората част от месеца всичко зависи от вашата инициатива и организираност. Поемете ролята на лидер и хората ще ви последват. Третата част на месеца е пълна с вкусни гозби, а трапезата ви е като театрална сцена. Поканете достатъчно гости, заслужава си много хора да споделят и опитат коледните блюда.

Дева

Месечният хороскоп за зодия дева показва, че спокойно и плодотворно ще протече декември за по-голяма част от девите. Важно е да се заемат с благоустройството на дома, да освежат интериора и в офиса. Ако ръцете ви сърбят, може да се заемете и с изграждане на нов дом или къща. В средата на месеца отделете време за покупки, но не харчете разточително. Третата част на декември обърнете внимание на любимия човек, на неговите потребности, както и на това, да сте повече време заедно.

Везни

Декември може да се окаже весел и интересен месец. Ще има много срещи, новини, както и нови запознанства. Добри ще се окажат кратките пътувания, както делови, така и за лично удоволствие. Идва хубаво време за начало или продължаване на обучението. В края на месеца ви очакват неотложни семейни ангажименти и те ще заемат основна част от вашето внимание.

Скорпион

Звездите предсказват, че в началото на декември скорпионите, трябва да се заемат със себе си, своят външен вид и самочувствие. Не е излишно да направите и разчет на финансовото си състояние. Късмет ще ви съпровожда и в пазаруването. Нищо чудно да успеете да купите най-желаните подаръци и то на изгодни цени. Семейният живот, роднините, децата, всички ще изискват от вас цялото ви внимание, и разбира се колкото дадете, толкова и ще получите. А така заредени с любов и внимание ще ви върви през новата 2013г.

Стрелец

Влизате в най-яркия период на своя живот. Сега успеха ще зависи изцяло от вас, а не от обстоятелствата. Декември е благоприятен за начало на предприемаческа дейност. Ще пътувате доста, а и може да се замислите за ново обучение или повишение на квалификацията. Укрепете вашата позиция, може да не направите голяма крачка, но и малкото ви предвижване напред се забелязва и ви носи радост. В края на месеца ще се решават важни финансови въпроси.

Козирог

Месечният хороскоп за зодия козирог ще бъде изненадващ. В първата половина на месеца може да си позволите да се отпуснете. Добре е да си отдъхнете някъде сред природа, далеч от градската суета. Също може да мечтаете и да се заемете с проектиране на важни и градивни проекти. Във втората половина на декември ви предстои да реализирате замисленото. Започва много активен период, пълен с разнообразни събития.

Водолей

Настроението пред декември няма да бъде съвсем работно. С по-голямо удоволствие ще посрещате приятели, ще участвате в празници и чествания. С успех ще се увенчаят вашите проекти. Внимавайте обаче с харчовете, особено в края на месеца. Пригответе се да реагирате на бързо променящи се събития.

Риби

Възможно е да почувствате, че животът ви се променя с голямо темпо. В голяма степен това касае професионалните теми, но и в други сфери на живота ви може да се случват промени. Ето защо няма да е зле, да съберете семейният съвет и да обсъдите най-важните въпроси, включително и планове за бъдещето. Според месечният хороскоп, в края на месеца някой от приятелският ви кръг ще ви изуми с новини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.