Ларнака: Молдовец преби трима пътни полицаи

Ларнака: Случай на нападение срещу полицейски служители и причиняване на телесна повреда, устойчива на правомерен арест, и арогантно обществено поведение и хулиганство, както и отказ за даване на проба за алкохол, срещу 30-годишен от Молдова разглежда РПУ Кити.

Според полицията,  около 21.30 снощи членове на трафик полицията в Ларнака, които са провеждали кампания за нарушения по пътищата, спрели автомобил, който се движи със загасени фарове на Макариос Авеню в Кити. В колата имало мъж от Молдова и дъщеря му на 5 години, която се е возила на предната седалка. Полицаите поискали документите и алкохолна проба, но молдовецът реагирал бурно и дори захапал за палеца един от полицаите.  Младият мъж атакувал и други двама полицаи, докато се опитвали да го усмирят и той бил обезвреден и заключен с белезници.

Тримата полицаи са потърсили медицинска помощ, а молдовецът е изправен пред съдебен състав, след което в присъствие на адвоката си е бил освободен с призовка да се яви по-късно пред съда.Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.