Настъпва Годината на змията в полунощ

Според китайския календар, годината на Змията започва на 10 февруари 2013 година. Отново ни очаква покровителство на черно и водно същество.

Змията и обществото

Годината на черната водна Змия ще бъде по-спокойна и относително стабилна спрямо предходната година. Но не защото животът ще стане по-добър, лек и весел. Просто много недоволни ще осъзнаят, натрупали опит, че директното и активно съпротивление на всяко нещо е дело безперспективно.

Има вероятност да бъдат създадени нови тайни организации, мистически ордени, секти и други съобщества, членовете на които притежават достатъчно възможности, за да влияят на съдбите на другите хора, дори на цели държави.

През този период ще възникнат нови държавни и частни наблюдателни органи, организации на контрол над ума и действията на хората. Контролът постепенно ще стане тотален. През 2013 година обаче това все още няма да бъде толкова забележимо.

Змията и развлеченията

Ярки събитията през тази година ще има по-малко. Змията не обича шума, тя предпочита тишината и затова страни от шоуто и гръмките празници. Змията има други задачи. Тя е привлечена от работата над себе си, над обстоятелствата, които не я устройват, над отношенията, които са далеч от съвършенството.

За да не провокирате недоволството на покровителката на годината, в свободното си време е препоръчително да се занимавате с развитие на собствената ви личност, с получаването на нови знания, с усвояването на спокойни и медитативни увлечения. Четенето на книги през 2013 година ще се нрави повече на Змията, отколкото танците, купоните и алкохолните напитки.

Змията се отнася също така отрицателно и към екстремните дейности – бъдете внимателни със спортовете, в чиято основа е именно есктремното!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.