Източен хороскоп за 2013г. Годината на змията.

Източен хороскоп за 2013г. Годината на змията.

Наближава 10-ти февруари, когато официално започва новата 2013г. по китайския календар. Това е годината на Черната водна змия. До 10-ти февруари все още сме в годината на Дракона, която е година на борби за надмощие и победа, пълна с амбициозни планове и проекти. Такива са и януари и първата десетдневка на февруари 2013г. а после започва годината на Змията и тя ще приключи на 30 януари 2014г.

2013г. годината на мъдростта.

Хората родени под знака на Змията са загадъчни, изискани, мъдри, интуитивни и успешни в бизнеса. Разбира се и минусите в характера на тази зодия са съществени. Ето защо всички ние през 2013г. трябва да се пазим от коварство, зли мисли, съблазън. Необходимо е да се научим ловко да излизаме от критични ситуации и да бъдем много внимателни. Това, което ще ни помага са интелектът и мъдростта. Но от сега се откажете от манипулации, тъмни сделки и лоши помисли, защото всичко ще бъде разкрито и ще доведе до срив на репутацията ви. А сега да разгледаме какво ги очаква през 2013г. представителите на източните зодии:

Плъх

Годината на Дракона-2012г. беше добра за Плъха, най-вече в професионално отношение. От 10-ти февруари 2013г. картината се променя и към всичко трябва да се отнасяте с голямо внимание и да бъдете готови за решението на проблемите. Като цяло годината е добра за вас, особено нейната втора половина. Внимателен подход трябва да имате към финансовите въпроси. Възможни са много разходи за домашни нужди, както и закупуване на кола или разходи по нейното поддържане. Ето защо добре планирайте разходите си, икономисване и събиране на пари ще се окаже много важна през 2013г. В личен план, живота за вас ще бъде напрегнат, но вашият талант в общуването и обаянието ви ще ви помогнат. И всеки пък когато възникнат разногласия с брачния партньор, търсете начин за сдобряване, не чакайте другия да направи първата стъпка, инициативата е във ваши ръце. Така ще може да постигнете компромис и да избегнете сериозните конфликти.

Бивол

Началото на 2013г. ще бъде нестабилно, както и беше през цялата година на Дракона (2012). Годината на Змията обаче ще ви донесе облекчение. Във вашия живот може да се случат големи промени и всичко ще е за ваше добро. Успехът ще ви съпътства в много дейности. Развивайте своите идеи и се предвижвайте напред, където ви чакат добри резултати. Това е прекрасна година за вашата кариера. Може да получите хубава работа, а ако останете на старата, да спечелите още по-голям авторитет и разбира се всичко това ще има добро финансово измерение като вашите доходи ще се повишат. И в личния живот ще има големи и хубави събития особено през пролетта и лятото. А ако сте сами, през годината на Змията може да срещнете подходящият за вас човек.

Тигър

Годината на Дракона (2012) като цяло не беше лоша за Тигъра. Такова ще бъде и началото на 2013г. та чак до 10-февруари, когато започва годината на Змията. Новата година обещава да бъде интересна и наситена със събития, както и да се радвате на плодовете на своя труд, от предходната година. На работа вашите позиции се укрепват и вие ще може да се ползвате с признание за своите способности. Обаче във финансовите операции, трябва да сте много внимателни. Не рискувайте и добре планирайте разходите, за да избегнете проблеми. Личният живот на Тигрите ще протича без големи промени, но не и безоблачно. Добре е през годината да сте тактични, иначе има възможност от големи конфликти. Не изпреварвайте събитията, не се горещете и не разваляйте отношенията си с близките ви хора.

Заек (Котка)

Началото на 2013г. няма да е много леко за представителите на тази източна зодия, както между впрочем беше и предходната 2012г. След 10-ти февруари обаче ще получите хубав тласък за развитие и разгръщане и показване на способностите си, особено през февруари-март както и есента на 2013г. Във финансово отношение годината на Змията за вас ще бъде успешна. В личен план ще една от най – ярките и запомнящи се години. Отнасяйте се към хората с внимание и грижовност и те ще оценят това по достойнство. И макар в семейните отношения да има и нелеки моменти, вие ще имате много поводи за радост. Вашите близки и любими хора, ще ви зарадват със своите успехи.

Дракон

Годината на Дракона (2012) беше несигурна и неустойчива, та чак до 10-февруари 2013г. когато започва годината на Змията. Новата година започва с полъх на промени и то добри. Годината ще бъде продуктивна и приятна и ще разкрие нови хоризонти. В кариерата особено благоприятно време са месеците юли, октомври, ноември и декември 2013г. Вероятно изчакване по служебната стълбица. Драконите ще усетят върху себе си благотворното влияние на 2013г. с нарастване на доходите им. В любовта и отношенията, които като цяло ще се подредят добре, има смисъл да не зациклите само върху себе си, но и да отделите време на своите близки, техните интереси и желания. Иначе, ако работите прекалено и отделяте внимание главно на себе си, в личен план ви очаква една сериозна и изпълнена с изпитания година.

Змия

Годината на Дракона (2012) бе много неустойчива и несигурна, но годината на Змията, това е вашата година. Може да постигнете голям прогрес, да реализирате мечтите си, да подобрите живота си в много области. Разработете си план и целенасочено и упорито се добирайте до това, което желаете като в този случай вашата кариера ще е в разцвет и ще сте на върха на успеха. Проявявайте инициатива и отчитайте и най-малкте дреболии. Може да очаквате и ръст на финансовото си състояние, като ще вложите и немалка част за лични цели – учение, нови дрехи, само развитие и др. Близките ще ви оказват пълна подкрепа. Очаква ви радост и семейно щастие.

Кон

В годината на Змията може да се сблъскате с цял куп проблеми, особено в личните отношения. Вашата решителност и независимост може да стане източник на конфликти. Но внимателно може да избегнете много неуредици в отношенията с брачната половинка, ако сдържате негативните емоции и избягвате да сте раздразнителни у дома. Просто споделете какво ви тревожи, споделяйте емоциите си с човека, който ви обича и само така, той /тя ще е рамо до рамо с вас и ще ви помага и подкрепя, без да има нужда от разправии и раздори. Заслушайте се какво се случва около вас на работа. Чуйте какво си говорят колегите. И на работа може да сте много успешни, стига да не показвате излишна независимост и да не се намесите в интриги и сплетни. Финансовата ситуация през 2013г. обещава да бъде стабилна, но при условие, че разумно изразходвате парите си. Преди да вложите в нещо пари, първо много сериозно го проверете, защото през годината на Змията трябва да избягвате да рискувате.

Овца

Началото на 2013г. ще е сложно за Овцата, но от 10-ти февруари всичко ще се промени. Годината на Змията ще е благоприятна и за вас. Помислете, какво точно ви се иска да имате, да постигнете и се съсредоточете в това направление. А за това ще ви помогне Змията, като значително ще ви улесни. Ще имате шанс да получите удовлетворение в работата. Вашата способност и опит ще се оценят високо. Успехът в кариерата ще бъде максимален в края на март, април и октомври. Всичко това ще доведе до подобрения и материални придобивки. Това е година на много покупки и подобрения в дома ви, които само ще ви радват. В семейството и любовта се очаква приятен период, особено в края на лятото.

Маймуна

Годината на Дракона(2012) беше много добра за вас, такова ще бъде и началото на 2013г. В годината на Змията може да постигнете желаните успехи на работа, особено през май-юни и септември и декември 2013г. Много представители на тази зодия ще почувстват върху себе си увеличение на финансовото състояние. Ще се появят и допълнителни източници на доход. Личния живот няма да бъде проблематичен. И все пак ще има трудности във връзка с това, че ще искате да решавате сами, без да се допитвате до вашия партньор. Трудности могат да възникнат и от пренапрежение след тежък работен ден, когато ще пренесете това върху отношенията ви с любимия човек. Направете компромис първи и всичко ще се подреди добре или се запишете да тренирате някакъв спорт, така след работно време един час тичане например ще отнеме цялата насъбрала се негативна енергия и това няма да руши любовния и семейния ви живот.

Петел

Предишната година не беше лоша за вас, особено втората половина, но от 10-ти февруари 2013г. ще попаднете в годината на Змията. За да бъде за вас добра, вие ще трябва сами да укрепите своите позиции, които сте постигнали през 2012г. На работа може да имате интересни шансове и си струва да се възползвате, поемайки нови отговорности. Може и да смените работата. Онези, които търсят работа, трябва да успеят да представят себе си добре, ето защо скромността може да им изиграе лоша шега. Във финансово отношение годината не показва голяма промяна във финансовата сфера. В семейството ще оценят вашата помощ. Вие обаче не се затваряйте у дома, а потърсете помощ, някой с когото да може да поговорите и да ви даде професионален съвет. В годината на Змията може да разширите кръга си от познати, да направите нови запознанства, а ако не сте семеен да срещнете вашата сродна душа. За любовта особено позитивни месеци са април и май, както и цялото лято.

Куче

Годината на Дракона беше доста трудна за Кучето, ето защо и през януари и първите десет дни на февруари, трябва да сте много внимателни. Годината на Змията е благоприятна за вас – това е период на личностно развитие и прогрес. Много от вас ще сменят дейността, ще се заемат да развиват нова професия, ще сменят работата. И с удоволствие ще отбележат, че всичките тези промени им се отразяват много добре. Нов път се открива пред вас, съвсем други хоризонти. Активна дейност през 2013г. ще доведе до повишение на доходите и това ще се отрази позитивно на вашите лични взаимоотношения. И кръгът от познати ще се разшири, но приятелите ще са все така малко, но много надеждни. Идва и време, в което, ако не сте семейни ще търсите път към по-сериозни отношения, вместо повърхностни флиртове.

Глиган

Годината на змията обещава да бъде по-радостна от предходната. В началото на 2013, до 10-ти февруари, ще трябва да си направите строг план за действие и да поемете отговорността за правилно свършената работа. Планирайте всичко, защото рискувате отговорностите и трудностите да ви погълнат. Годината на Змията, която започва след 10-ти февруари може да е успешна, но не без сериозни трудности. Ще се изисква да покажете знание, да сте много внимателни. В професионално и финансово отношение ще се наложи да впрегнете целия си интелект, за да получите добри резултати. Внимавайте за какво харчите парите си. За да не ви е много трудно пред годината на Змията, бъдете тактични, приемайте с внимание чувствата на близките си.

Диляна Иванова

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.