Владимир Тошев: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

Това са поредните избори, на които ГЕРБ се явява самостоятелно с ясни и честни послания. Предстои ни балотаж, на който трябва да победим, не защото победата е самоцел. Не бива да позволим отново да правим крачка назад, да губим авторитета си в Европа, да разделяме и противопоставяме българските граждани.

Това каза народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев на работна среща с областния актив на партията. Тошев и общинските ръководства на ГЕРБ от област Видин направиха анализ на резултатите от първия тур на изборите за президент и вицепрезидент на България. „Нужна е максимална мобилизация и активност, за да достигнем до хората. Допуснахме да надделее популизмът и сме длъжни да кажем истината на всеки един наш съгражданин”, категоричен бе Владимир Тошев. Той подчерта, че истинската цел на опонентите на ГЕРБ е да се предизвикат предсрочни избори. Според Тошев това се прави без мисъл за бъдещето на България и българските граждани. „Тези хора са доказали, че за тях не е важно дали ще се забави и дори ще спре развитието на общините и страната. За тях е важна властта и изпълнението на партийните им интереси”, заяви народният представител от ГЕРБ.

Владимир Тошев обърна внимание на това, че голяма част от кампанията на останалите участници в изборите е била насочена срещу ГЕРБ и Цецка Цачева – без политически аргументи, а изключително на личностна основа. „Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики”, каза Тошев. Той изрази категоричната си убеденост в победата на Цецка Цачева и Пламен Манушев на предстоящия балотаж. „Убеден съм, че ще получим подкрепата на хората и се обръщам към всички наши съграждани, за да не позволим нови експерименти с развитието на България”, каза още Владимир Тошев.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.