Хороскоп за февруари 2013

В последните пет дни на февруари планетата Меркурий, управител на зодия Близнаци и Дева ще бъде в ретроградна фаза. Ще се движи за кратко назад, което ще породи редица недоразумения в планирането и общуването. Пътуванията могат да се отложат или да не са според предвиденото време. Възможно техниката да не работи както трябва. Възможно е да се допускат много грешки, обърквания, задържане и спъвания в дейностите.

Овен

През февруари цялото ви внимание ще бъде фокусирано върху изграждане на стабилна основа за сериозна дейност в бъдеще. Каквото и да правите, е добре да се организирате в първите три седмици на февруари, защото след това Меркурий може да обърка плановете ви. Вашият поглед ще бъде насочен към бъдещето и социалните дейности. Неформалните колективи, съмишлениците ще заемат особено място във вашия живот. Отлични новини ви очакват и във връзка с деца, а личното ви творчество ще бъде във възход. Занимайте се със себе си, заемете се с изучаването на нещо ново. Кратките пътувания ви носят радост. Във втората половина на февруари е възможно да получите повишение или да се придвижите напред в професионалната сфера.

Телец

Редица забележителни възможности се откриват пред вас в професионалната област, което несъмнено ще ви донесе много хубави преживявания. Средата на месеца не е най-добрия период, защото е възможно да не успеете да подредите програмата си, а в края на месеца дори и да искате ще ви попречи Меркурий, който започва да се движи ретроградно за първи път през 2013г. За да сте добре и да не губите време в акции, които няма да успете да реализирате, се заемете с обучение. Не е задължително да ходите в учебен център, може да учите сами, например нещо, което да ви помогне в работата.

Близнаци

Ще ви изпълва оптимизъм и увереност в своите сили. За обкръжението ви, ще сте авторитет и просто много добър човек. Всичко това се пренася и в личния живот. Забележителна поддръжка ще има от приятели и трябва да кажа, че ще сте много изненадани от това. Много сили и време ще отделяте за развитието си, а също и за кариерата. Работата ще изисква усилия и почти през целия месец ще имате много ангажименти. Разбира се труда ви и усилията ви, ще бъдат възнаградени добре.

Рак

Финансовите ангажименти на хората около вас ще ви ангажират напълно през февруари. Дали ще се повиши дохода на партньорите ви, дали ще се подобри ситуацията с нечий кредит, дълг или финансови инвестиции, това ще са само част от въпросите, които ще ви затруднят. Някои раци могат да получат наследство. Но е добре да се въздържате от финансови операции от 5-ти до 12-ти февруари. Много сили ще изразходвате и за повишаване на нивото си на живот. Професионалната сфера обещава добри резултати и хубави перспективи! Ще се радвате на добър и спокоен семеен живот. Като цяло месецът е успешен за вас, ето защо смело се заемете с реализацията на своите желания.

Лъв

Отношенията с другите хора и активно включване в обществения живот – ето с какво ще се занимавате през февруари. Забравете за себе си и за своите потребности, отложете ги за после. Сега не е време за занимания със себе си. Отдайте своите сили за благото на другите и ще пожънете добри плодове. Внимавайте с финансови авантюри, не влагайте пари, не залагайте пари, не давайте на заем, не правете покупка или продажба, защото без да искате може да си навлечете сериозни проблеми. Пригответе се за промяна на работното място. Ако вие искате да смените работата, сега времето е подходящо за търсене на нова работа, но опитайте да намерите работа до 23-февруари.

Дева

За работохолиците деви, февруари ще предостави изключително благоприятни възможности за предвижване напред в работата. Първата половина на месеца обещава изненади, които може да променят донякъде вашата професионална реализация. Добре е да се занимавате с инвестиране, да вземете кредит и дори да започнете нов съвместен бизнес. Последната седмица на месеца не е най-силната за вас. Може да сте раздразнителни, ето защо ако се заемете с някакъв спорт, това само ще бъде във ваша полза.

Везни

Деца, любов и работа са основните теми през този месец. И ако първите две точки ще ви радват, то работата ще бъде източник на напрежение и спорове, стрес. Пазете здравето си, голяма е вероятността от вирусни заболявания, придружени с висока температура. В семейството са възможни големи промени, особено във втората половина на месеца. Подобрява се финансовата ситуация.

Скорпион

Вашето близко обкръжение през този месец ще помогне за повишаването на вашия авторитет. Вие с удоволствие ще се занимавате с изучаване на нещо ново. И това ще ви донесе голяма полза. Много скорпиони ще се заемат с ремонтни дейности у дома или подновяване на мебели. Подреждат се добре и отношенията с роднините. Първата половина на месеца е успешна за финансовите операции, като следва да се въздържате от такива през втората половина на месеца.

Стрелец

Първата половина на февруари е подходящо време за брак и любов. Но конфликтите с роднини и съседи, може да се проточат почти през целия месец. Материалната страна на живота за вас е добра и обещава много добри финансови постъпления. Ще получите хубаво предложение за съвместна дейност от близки и родственици. Много стрелци ще почувстват нужда от обучение, от усъвършенстване на знанията си. Може да запишете някакви курсове, но го направете в третата седмица на февруари.

Козирог

Първата половина на месеца е много благоприятна за вашето лично израстване. Възможно е съществено предвижване напред в много области на живота. И това ще стане с помощта на покровители, социални и неформални групи на които сте член, а също и на роднини. Вие също като останалите знаци на зодиака сте решени да учите и имате желание да пътешествате. Всъщност пътуването е добре да отложите за друг по-благоприятен период. На работа всичко ще е добре и ще ви върви, което ще усетите от ръста на дохода ви. Ще правите и приятни покупки за дома. Въздържайте се от прекалени разходи в средата на месеца, особено на 10-ти февруари.

Водолей

Дойде и вашето време! Може да се качите на сцената и да блестите! Всички ще ви се възхищават на остроумието и очарованието. Вашето обаяние ще сгрява всички наоколо. Много водолеи ще се заемат с обновяване на гардероба си, промяна на своята външност. Трябва да бъдете внимателни с разходите, не правете импулсивни покупки. Помислете сериозно преди да купите нещо, дали имате нужда от това и защо. А най-добре да почакате с големите покупки до пролетта. За работа е благоприятна втората част на февруари, а за любов първата.

Риби

Февруари е нервен и напрегнат месец за вас. Вие може да се държите агресивно, необмислено и да правите неща, които да ви водят съм скандали, проблеми с околните и да загубите много от хората, които са ви подкрепяли. В първата половина на февруари може да окачвате и изненадваща печалба. Това е време за парични печалби. В домашния кръг ви очакват за съжаление проблеми. Ако сте решени да направите покупко-продажба на имот, то изберете друго време, защото сега това би ви донесло загуба.

Диляна Иванова

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.