Сватбен хороскоп 2013г.

В зависимост от това на коя дата сте сключили брак, може да се прогнозира каква ще бъде съдбата на тези брачни отношения. След като 2012г. беше високосна и от астрологична гледна точка, не бе най-прекрасна за бракосъчетания, то 2013г. е пълна с перспективи и много хора ще минат под венчилото. Тук ще упомена някой от подходящите дни, но за всеки човек това е строго индивидуално, заради спецификата и уникалността на неговия рожден хороскоп. Затова ако не сте съвсем сигурни за определяне дата на сватбата, най-добре е да се посъветвате с астролог.

Козирог

Тъй като януари вече отмина, мога само да спомена, каква би била общата картина на двойката направила бракосъчетание тогава. Ако сте сключили граждански брак във втората половина на декември 2012г. и първата половина на януари 2013г., то семейният ви живот ще се характеризира с ясна стратегия, разпределение на отговорностите и конкретни цели за постигане. Двойката ще си помага, ще се бори заедно за постигане на финансово и социално израстване. Съпрузите ще следват семейните традиции, ще се уважителни към родителите си, ще възпитават децата си търпеливо и ще им дадат много добро и хубаво образование.

Водолей

Двойката ще предизвиква смут и изненада у хората. Брака ще е основан на интелектуално сътрудничество и двамата ще си дават свобода и всъщност ще имат един нетрадиционен и отворен брак. Тук обаче има и отрицателни моменти, защото статистиката показва, че годеж и брак сключен в този период е подвластен на капризите на един от двамата. Като цяло на тази двойка ще й е много трудно да изгради здрав и уютен дом. С трудности ще отглеждат децата си и не рядко тук се стига до разтрогване на съюзите. Доста често бракът се сключва спонтанно. Двойката дори няма време да изпрати покани, да направи празнична трапеза, а не малко булки са с обикновен бял костюм. Такива бракове са обикновено първи за младоженците, които вярват безрезервно в любовта и са готови да се борят срещу всеки, който не е съгласен с тяхното решение.

Риби

В този брак се наблюдава повишена чувствителност към състоянието на партньора. Може да се стигне до преувеличаване както на радостите, така и на тъжните моменти. Ако не позволявате голям драматизъм в отношенията всичко ще е наред. Като цяло бракът, сключен в този период е благоприятен.

Овен

Ако възнамерявате да сключите брак във втората половина на март и първата половина на април, то вашият съюз ще е под влияние на зодия овен. Това е проблемно време за обвързване. В дома ще има постоянно конфликти и борба за надмощие. Ще има разминаване на гледните точки, но ако съпрузите успеят да преодолеят различията ще могат да постигнат добър брак. Бракосъчетание под зодия овен, съдържа голяма и мощна енергия, от вас зависи на къде ще се насочи тя.

Телец

Брак сключен под знака на телеца ще бъде стабилен и сигурен. Тук ще са важи и за подаръците, които си правят съпрузите един на друг. Голяма роля играят и парите, поддръжката от семействата и въобще благополучието на младото семейство е от съществена важност, това важи и за интимните отношения.

Близнаци

Семейният живот на такава двойка ще бъде интересен. Разногласията няма да траят дълго. За такова семейство са характерни честите пътувания, разходки, кино, излети. Възможно е един или и двамата да се занимават с някакъв спорт. Голяма роля за стабилността на този брак играят близките роднини на съпрузите.

Рак

Семейният живот е нежен, емоционален и двамата са много близко един до друг. Съпрузите чувстват и усещат желанията си. С нежност се отнасят един към друг, пазят семейните тайни, ценности, умножават богатството. Децата им са любвеобилни и като правило много ангажирани със семейния живот. Ахилесова пета на тази двойка е ревността.

Лъв

Съпрузите са ярка и забележима двойка. Те са красиво и творческо семейство и техният живот не е скучен. Раждането на дете укрепва съюза между двамата. Това семейство може да постигне много, особено ако имат обща цел.

Дева

Този брак ще бъде устойчив и добре обмислен. Съпрузите с голямо внимание са отнасят към хигиената, доброто обзавеждане на дома и се придържат към здравословен начин на живот. Отделят голямо внимание на детайлите. Възможно е да имат и много домашни любимци. Ахилесовата пета на тази връзка е ако някой прекали с претенциите си за чистота и ред у дома. Помнете, че всяко нещо е добро, но стига да е с мярка.

Везни

Най-доброто време за свързване на двама души в брачен съюз. Такива бракове са стабилни и силни. Все пак и тук има слаби места – например гонитба за социално израстване, кариеризъм и понякога егоистично поставяне на себе си на преден план, като се елиминира мнението на партньора. За да сте добре е важно да се съветвате с партньора, защото в това е същността на брака, да се споделя.

Скорпион

Такъв брак се характеризира с много страст, любов и емоции. В същото време ще има някакъв екстремен момент. Рисковете са в борбата за лидерство между съпрузите, подозренията, шпионирането, ревността. Все пак брака се отличава с висока сексуална удовлетвореност на партньорите, а сексът е основната съставка за добър брак.

Стрелец

Много хармоничен съюз. Те имат идеален дом, образцови деца, богатство. Тази двойка обича далечните пътешествия, философията и интелектуалните занимания, но най им харесва да са заедно. На пътешествие, на пазар дори за да паркират колата те отиват винаги заедно.

Ето и дните, в които не е подходящо да се сключва брак:

2 февруари – 16 март 2013г.

26 юни – 19 юли 2013г.

21 октомври-9 ноември 2013г.

21 декември – 30 януари 2014г.

25 април 2013г.

10 май 2013г.

25 май 2013г.

18 октомври 2013г.

3 ноември 2013г.

През годината се наблюдават и още няколко планетни аспекти, които ще окажат влияние на брачния съюз и това са:

-тригона на Юпитер и Сатурн. От една страна тригона е благоприятен аспект за сключване на брак, но в случая две толкова различни планети ще предизвикат избор между това да си свободен и необвързан срещу отговорностите на семейния живот, между идеализма и гордостта. Този аспект ще се случи през юни и юли.

– тригона на Юпитер и Нептун, който ще бъде през юли и август. Това ще прави съпрузите идеалисти, сложили розовите очила, без да успеят да вникнат в реалността. До някъде аспектът е добър, защото подтиква към интерес към чужди култури и особено силно ще се изяви, ако бракът е сключен с чужденец или хора с различни културни и религиозни възгледи. За съчетанието на два различни свята е нужно време.

– Юпитер опозиция на Плутон – от средата юли и август 2013г. Ще постави брачният съюз пред много изпитания.

– Юпитер квадрат на Уран – август до средата на септември 2013г. Този аспект е с потенциал на разрушение. Семейството ще има голям и широк кръг от приятели, а доста често един или и двамата са посветени на някаква идея, цел, която отнема цялото им време и при това целта често се променя. Това отвличане от семейния живот ще доведе до търкания в съпружеските отношения.

– Сатурн секстил Плутон, през ноември 2013г. Тук силно ще е влиянието на семейството на един от двамата съпрузи. От съпрузите ще се очаква много – да се придържат към семейните ценности, да правят всичко по програма, да не допускат неуспехи и винаги да са за пример, точно както са били семействата на предците им.

-Сатурн тригон Нептун-от средата на април до септември 2013г. Тук отново се засяга темата за семейството, устоите, наследствеността. Важното е двойката да съгласува желанията си в зависимост от общоприетите норми.

Диляна Иванова

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.