Цветанов в Божурище: Икономическото развитие на България трябва да продължи

„Ние искаме да се противопоставим на агресията, която води до разделение на нацията. Ние сме дошли, за да Ви разкажем какво предлага управленска програма на ГЕРБ. Тук сме, за да Ви убедим, че икономическият ръст на страната трябва да продължи. Това може да го постигне само правителство на ГЕРБ“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Божурище.

d

Цветанов заяви, че по време на двете правителства на ГЕРБ и Бойко Борисов е свършена много работа и днес има видими резултати във всички населени места. „Постигнахме огромен икономически подем и ниска безработица. А кабинетът „Орешарски“, който управлява с мандат на БСП, остави страната с 5,5 % дефицит“, каза той.

Цветанов обясни пред присъстващите, че се е запознал с предизборната програма на БСП. „Убедих се, че те предлагат единствено популистки идеи. ГЕРБ дава реални решения за България. Важно е да въведем реформи в българската администрация, за да можем да разрешим тежките бюрократични забавяния. ГЕРБ предвижда да има полицейски служители във всяко населено място в страната. Видеонаблюдението е ключово за пътната безопасност и борбата със огромната смъртност на пътя“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Кметът на Божурище Георги Димов бе категоричен, че откакто ГЕРБ управлява в държавата има пари. „Откакто в община Божурище има кмет на ГЕРБ в общината има пари – за майки с новородени, за читалища, за пътища“, допълни той.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.