Пари през 2013г. за всички зодии

Според китайския зодиак 2013 е година на черната водна змия. Змията е мъдра, хитра и гъвкава. Тя е загадъчна и недостижима. Никой не знае, какво си е наумила. И точно в това й е силата. В годината на Змията най-добре да не разкривате плановете си, а просто да правите това, което сте запланирали. Действайте целенасочено и дипломатично. А където е нужно – лавирайте. Колкото по-гъвкаво действате, толкова по-добре. В 2013 година ще бъдат от значение качества, като проницателност, контактност, любознателност, артистичност и организираност. Но избягвайте лъжите, пресметливостта и нелицеприятното поведение. Избягвайте конфликтите, тъй като Змията е злопаметна и последиците може да бъдат много сериозни. Девиза на 2013 година е – бъдете внимателни и предвидливи!

Хороскопа на 2013г. обещава да бъде различен и доста разнообразен. Ще бъде актуален въпроса за властта, социалното положение, кариера, материални придобивки, но не и без духовната страна на живота да е плътно застъпен в ежедневието ни.

Овен

Не може да се каже, че финансовото състояние на овните ще се промени съществено. И все пак има едно важно предупреждение –финансовите въпроси, свързани с вашите партньори, ще претърпят усложнения. Също така е важно да се пазите от заеми, кредите, дори и на пръв поглед да ви се струват съвсем безобидни, то в последствие ще се окажат проблемни. Вие изведнъж ще разберете, че се е повишила лихвата или нямате нужните средства да погасите главницата. Ето защо всичко което е свързано с финансите на другите хора с които имате партньорство, сътрудничество или някакви договорености, няма да са с добър вид през 2013г. Не взимайте пари на заем и помислите сериозно дали да дадете на заем, защото нито ще успеете да се издължите, нито на вас ще ви върнат дължимото. Ако очаквате подобрение на финансовото си състояние през 2013г. то би било само от интелектуална работа и реклама, всички останали сфери ще са в сложна ситуация. Трудности очаквайте, ако се надявате да получите наследство. Може и да получите, но не в размера, който сте очаквали, а може да се наложи и да платите, за да получите нещо, което да ви вкара в допълнителни разходи.

И все пак малко подобрение може да очаквате през втората половина на април и първите две –трети на месец май.

Телец

Първата половина на годината за вас ще бъде добра. Имате късмет и добри шансове за увеличение на дохода и дори да успеете да понатрупате някой лев , като в това отношение Юпитер ви оказва здрава подкрепа и дава шансове, които в предишните години са ви са се изплъзвали от ръцете. И все пак в този период се пазете от големи покупки и не взимайте назаем, защото после ще разберете, че покупките не са били толкова полезни и толкова добри за вас, а ето, че парите са похарчени! В първата половина на лятото Юпитер ще се измести в Рак и тогава късмета, който сте имали преди няма да ви съпътства така както е било в първата половина на 2013г.  През юни Марс ще ви накара да действате в посока по-добър живот и именно той може да ви накара и да харчите така, че парите да се топят в ръцете ви като пролетен сняг.

Близнаци

През втората половина на 2013г. Юпитер, ще ви направи щастливи във финансовите операции, давайки ви възможност за повишение на доходите и всякакви материални блага. И така ще бъде до края на 2013г. Ето защо в първата половина на 2013г. се подготвяйте, работете здраво, само така ще имате успех. Има обаче и едно предупреждение и то идва от планетата Плутон, която се намира в зодия козирог. Това е опасно положение за всичко свързано с парите на другите хора и вие самите – кредите, дългове, наследство, инвестиции, доходи на съпруга, деловия партньор, застраховане и т.н. Всички съвместни парични отношения може да станат източник на гняв, загуби и много изхабени нерви. Квадрата на Плутон и Уран през 2013г. ще усложни ситуацията особено май-юни и октомври-ноември. Основно проблемите ще бъдат свързани със съвместни финансови операции с ваши приятели и покровители. Ето защо не се препоръчва да взимате участие в каквито и да било рисковани и хазартни игри и да не започвате общ бизнес с приятели. Но ако все пак направите общ бизнес, това би довело до пълен разрив на отношенията ви. От друга страна планетата Плутон може да доведе както до големи загуби, така и до голямо натрупване на пари, но не и в през тази година, когато е в нехармонично положение спрямо планетата Уран. Ето защо бъдете умерени, и 2013г. ще бъде максимално щедра от шансове за добра печалба.

Рак

2013г. не е кой знае колко важна в сферата на финансовата стабилност на раците. Не се очаква падане на доходите или значителен ръст. Добри дни за финансови постъпления са втората, третата и четвъртата седмица на месец юли. А в първата половина на есента се пазете от безумни и импулсивни покупки. В това време Марс ще ви подтиква към активни разходи, но и също към предприемчивост и нови начини за печалба.

През януари 2013г. активно ще се обсъждат финансовото състояние на други хора. Възможно е в това време да бъдете свързани с въпроси за кредити, заеми и инвестиции.

Лъв

Върху вашето финансово състояние ще оказва влияние планетата Нептун, която се движи в зодия риби. Парите ще идват при вас от сътрудничество с други хора и то по един мистичен и непонятен начин. Главното е да не станете жертва на измама. Добре проверявайте всичко, което касае доходи от други хора, кредити, наследство, инвестиции и т.н. Всъщност благоприятните аспекти на планетата Нептун ще ви помогнат и ще създадат един позитивен фон, особено в средата на лятото, когато ще се сформира голям тригон между Нептун, Сатурн и Юпитер. Това положение ще ви позволи да реализирате своите мечти. И все пак Нептун е и планетата на илюзиите, защото има опасност всичко, което е свързано с парите на вашия партньор да е объркано и хаотично. Не допускайте лековерие и грешки във финансовите операции. Последната четвърт от годината ще трябва да сте много активни и в материалната сфера, но внимавайте разходите ви, да не са импулсивни и безумни. Има риск да похарчите повече от колкото е необходимо и после да съжалявате.

Дева

През последните години Сатурн ви донесе не малко финансови трудности и напрежение, но най-накрая се измести от вашият дом на парите, тоест може да се отдъхнете. Спокойно деви, трудностите са зад гърба ви. Ако сте действали разумно и през последните години не сте харчили безконтролно, сега би трябвало да имате една прилична сума пари, която да ви даде сигурност и спокойствие.  А е казано: „Пари при пари отиват“. Тоест при вас ще започнат да идват по-лесно, особено през втората половина на 2013г.

И все пак не е така безоблачно, както ви се иска. Планетата Уран, която се движи в момента в зодия овен, което значи, че трябва да сте внимателни във всичко, което се отнася до общи пари с партньори, както брачни, така и делови, кредити, дългове, инвестиции, наследство. Събитията, които ще се развият през 2013г. именно по отношение на финансовата сфера, може да ви изненадат със своята неочакваност и необичайност. Резките промени, по-скоро ще разстроят, отколкото да ви радват. Може да се окаже, че ще получите наследство, но след загубата на ваш близък. От парична гледна точка е добре, но не и от емоционална. Ето защо не действайте импулсивно, не се отказвайте от придобивките за сметка на други хора. Не забравяйте, че тук съдбата играе важна роля и може би в бъдеще вие бихте имали нужна от този имот, пари и т.н. Преди да вземете каквото и да е решение помислете добре и разгледайте въпроса от всички страни.

Везни

Сатурн е планетата, която ще ви накара да преосмислите своето отношение към парите и материалната страна на живота и да поправите своите грешки. Тежестта на отговорността може да ви се стори доста трудна, но уроците на Сатурн е необходимо да се приемат сериозно и отговорно, което е правилният пък към израстване и подобряване на нивото на живот. От това как вие ще живеете през този двугодишен период в който Сатурн е в зодия скорпион, зависи какви плодове ще събирате след това. Всичко се случва в определено време и няма смисъл да се сърдите на съдбата, защото това, което на пръв поглед се оказва препятствие, в крайния резултат е скрит коз, който помага в изпитанията и подобрява уменията да се печелят пари, както и в изкуството правилно да се изхарчва спечеленото. Има и добри периоди през 2013г. и това са средата на лятото, април, май и ноември.

Скорпион

Годината е благоприятна за финансови операции. Всичко, което ще засегне съвместен бизнес, парите на другите хора, наследство, застраховане, кредити, инвестиции и др. ще ви донесат успех. Ако сте имали дългове, добре дошло е времето за тяхното приключване. Ако сте изплащали кредит може и да ви опростят заема или да намалят лихвата, което да ви помогне да изплатите всичко. Но опитайте да се възползвате от позитивните показатели в първата половина на годината, защото после Юпитер се измества в зодия рак и нещата се променят. Най- активно време за финансови операции ще имате в юни  и юли.

Стрелец

Това е важна година за вашият бизнес. В материален план се очакват кардинални промени като те може да са както в положителна, така и в отрицателна посока. Май-юни ще са сложни месеци, като може да имате сериозни финансови загуби и необходимост от големи разходи. Бъдете пределно внимателни в този период. Опитайте да не играете хазартни игри, не се свързвайте с хора от подземния свят, които може да се възползват от доверието ви и да живеят за ваша сметка, както и да ви подтикват към развлечение и почивка и творчески проекти. Почакайте с всички тези забави, отложете ги за по-добри времена.

Затова пък втората половина на годината обещава да бъде успешна в бизнеса, като може да печелите и сами, но може и от съвместен бизнес. Също може да получите стабилна финансова поддръжка от страна на съпруга, но децата изискват големи разходи.

Козирог

Съществено повишаване на доходите през 2013г. не се очаква. И в това отношение има голям плюс, защото и намаление не се очаква, тоест вие запазвате едно стабилно финансово състояние. Всъщност на вашите разходи основно ще влияе нуждата от решение на жилищен проблем или трудности в отношенията с деца, особено май-юни и октомври – ноември.

През януари се очаква добра възможност за печалба, но от вас ще се изисква предприемчивост и работа в тази посока. Времето обаче не е добро за импулсивна смяна на работата, на дейността, с цел бързо забогатяване. Ето защо правете икономии. Най-добре да отложите големите покупки за февруари.

Септември и октомври ще имате доста проблеми със съвместни финанси, кредити или дългове. За да не се стига до този проблем и периода да мине леко и успешно, замислете се през февруари, когато планетата Венера е в зодия водолей. Тя ви носи късмет и ще ви даде намиране на правилно, но не рисковано решение. Използвайте този шанс на съдбата, за да ви бъде по-леко през есента.

Водолей

Във финансово отношение ще сте заобиколени от много примамливи предложения и дори вие самите ще генерирате идеи за бърза и лесна печалба, но не си струва изобщо да се занимавате с това. Парите през 2013г. ще идват при вас с много труд и работа и печалбата трябва да е по честен път. В случай обаче, че решите да правите някоя и друга далаверка, бъдете в готовност за неприятности, а сметката ще ви излезе солено. Напълно е възможно някой да ви е завидял и да ви подлива вода, за да ви развали успеха и постиженията. Не се лъжете, внимавайте, защото планетата Нептун, дава много илюзии, хаос и грешки, особено през февруари и март.

Добър период за финансите е средата на лятото, когато ще се оформи щастливо положение между Юпитер, Нептун и Сатурн. В това време може да реализирате прекрасни възможности за забогатяване. Парите може да дойдат от творческа работа или повишение в службата. Това и ще бъде вашата печалба от съдбата за 2013г. Подгответе се са приятни изненади, но само и единствено по законен път.

Риби

За вас 2013г. не обещава значими промени, нито и някакви големи кризисни периоди. Всичко ще бъде сравнително спокойно и стабилно. За хората с творческа професия второто полугодие ще бъде перспективно и богато на щастливи събития. Но бизнес с приятели и чуждестранни партньори по добре да не започвате, защото това няма да бъде успешно.

Първата половина на пролетта ще бъде напрегнато на работа. Задълженията ви са много, налага се да тичате едновременно в две писти. Не е изключено проблеми да ви създадат колеги. През декември има риск от конфликт с делови партньори.

Диляна Иванова

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.