Пак влизаме в ретрограден Меркурий – всичко се обръща надолу с главата

От днес Меркурий отново става ретрограден. Не е добра идея да се дава тласък на практически мероприятия. По това време разписанията отиват на вятъра, плановете се провалят, преводите се объркват, появяват се колебания, променят се решенията, неправилно се тълкува информацията, появява се неразбирателство в отношенията, техниката се срива, транспортът закъснява, стават аварии.

С една дума – ретрограден Меркурий предизвиква объркване и хаос по пътя си. Действа като прът в колелата. Затова водете с повече предпазливост и повишено внимание своите земни дела. Не рискувайте, особено в непознати за вас области. Добре ще е, ако можете да си вземете почивка през тези периоди.

Луната е в знак Дева. Особено актуални са въпросите, свързани със здравето на човека и здравословният начин на живот. Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт. Може да се предприемат разтоварващи дни или гладуване. Добре е да се правят процедури по очистване на кръвта, за лечение на кожни заболявания. Препоръчват се солени вани за краката, масаж на краката, водни процедури.

От 11:22 до 15:35ч Луната ще се движи на празен ход. Нищо важно да не се предприема. В 15:35ч Луната преминава в знак Везни. 13-ти лунен ден (до 18:18ч) е за получаване на нова информация, за натрупване на знания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи отново стар и забравен проблем. Значи е дошло време да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите теглещите ви назад нерешени жизнени задачи.

Период на корекции. Можете да внесете изменения. Най-доброто време за откриване на нов вид дейности, за разширяване на бизнеса, подписване на съглашения, разширяване сферата на влияние.

14-ти лунен ден настъпва от 18:18 до 19:19ч. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Възможно е да се изпита печал, меланхолия. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки.

Отношенията в семейството  са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващи, може да има усложнения. Да призовавате гласът на разума им е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Секс – благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили.

Бизнес – необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да промените избраното направление, тъй като на финала се появяват съмнения. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.