Хороскоп за месец март 2013

Хороскоп за Овен

Тайнственост и мистицизъм ще ви обгърне в първата десетдневка на март. Вие ще се потопите в своя вътрешен свят и ще слушате единствено своята интуиция. Но след 12-ти март бъдете готови да се борите и да защитавате правата си. Вие като че се събуждате от зимен сън и сте заредени с яростна енергия. Активност, страст и смелост ще ви помагат, за да вървите напред. Въпреки това, с това вие ще сте и раздразнителни и може често да ставате източник на конфликти, особено в края на месеца. Пазете се от нараняване! След 20-ти март, ще се повиши вашата популярност. На работното място ще имате успех в първата десетдневка на месеца, а това ще бъде съпроводено и с финансови постъпления. Но през последната десетдневка на март ще са изправени пред сериозни проблеми в професионалната област.

Хороскоп за Телец

Приятели и социални дейности – това са основните теми на първите две десетдневки на март за представителите на зодия телец. Освен това, ако преди 12-ти март събитията в тази област са със съмнителен резултат или не ви удовлетворяват, то в средата на месеца, ще се радвате на положителна промяна и взаимопомощ. В последната третина на март ви грозят неприятности, защото са се активирали вашите тайните врагове и предизвикват проблеми. Но поне финансовата ситуация ще остане стабилна и просперираща.

Хороскоп за Близнаци

До 18 март вие сте като в безтегловност. И да искате, няма да имате много възможности за действие, ще сте обездвижени, но не бъдете нервни заради това, просто изчакайте, всичко е въпрос на време. През втората половина на месеца, вече нещата се променят във ваша полза. Март е съсредоточен върху професионалните въпроси. Много е вероятно да има промяна в работа и да изберете нови цели за превземане, въпреки че първите две десетдневки са сложни, след това може да действайте. След 12-ти март, някой от вашите приятели може да ви изненада неприятно. Като цяло втората половина на месеца е неблагоприятна за приятелство, срещи и всякакви колективни действия. А за съжаление в края на март може да имате и опасни финансови загуби.

 

Хороскоп за Рак

Хороскопа за март 2013 г. за вас е време на продуктивно обучение, събиране на знания и преразглеждане на моралните и етични стандарти. Просто не бива да се правят важни заключения до 18-ти март, защото до тогава Меркурий е в неблагоприятно за вас положение. Втората половина на месеца ще е активна и ще участвате във взимането на важни решения. Това е много напрегнат момент за вашето семейство и работа. Има риск от сериозни и тежки усложнения, до загуба на дом. Вие трябва да бъдете много внимателни, за да не си навлечете неприятности. Края на март е много неблагоприятен за сътрудничество. Съветвам ви да се придържате към стари и изпитани методи на поведение, да обмисляте добре всичко и ако е възможно да отложите реализацията за следващият месец.

 

Хороскоп за Лъв

Очаквайте промени по отношение на финансовите въпроси, свързани с други хора, или партньори – бизнес и лични. Първата половина на март, може да бъде свързана със закъснения и пречки, главно поради грешка в документацията. Първата десетдневка на месец е изпълнена с материални загуби, поради поемане на големи рискове. Втората половина на март обещава да увеличи вашият стремеж за повишаване на знанията. Но ако искате да отидете на дълъг път, по-добре го направете през първата половина на месеца, или лятото, когато за вас това е много благоприятно време. Края на март може да се появят здравни проблеми и трудности на работното място.

Хороскоп за дева

Популярността ви през този месец ще бъде изумителна – винаги ще бъдете около много хора. Първата половина на март – бурни времена за социални дейности, партньорство и сътрудничество. През втората половина на месеца ще се измести фокуса на вниманието към благосъстояние и финансови въпроси, които ще трябва да решавате заедно с други хора. Вероятни са неочаквани загуби на големи суми, така че е добре да се въздържате от рискови дейности, заеми и дългове. За да постигнете професионални висоти и изяви, използвайте времето в първата половина на месеца.

Хороскоп за Везни

Месечният хороскоп показва, че ще бъде заети с бизнес въпроси, отношенията с колеги и грижи за здравето си. През първата десетдневка на месеца има вероятност от остро заболяване, така че е добре да обърнете повече внимание на себе си. В същото време ще бъдете залети от работа и ежедневните рутинни задължения. Към края на месеца мислите ви ще са заети с партньорства и сътрудничество. По това време, вие ставате обект на внимание от страна на другите и ще се ползвате с голяма популярност. Но може да е скандална слава, ето защо ако не желаете това да се случва, пазете реномето си.

Хороскоп за Скорпион

Любов и още по-голяма любов! – Това е мотото на месечния хороскоп за повечето от представителите на зодия скорпион. Ако сте заети с творческа работа – това е голям период за вдъхновение и успех! Във втората половина на март, и особено в края на месеца, пазете се от неприятности в работата. Може изведнъж да бъдете уволнен, или в по-неочакван начин да ви налегнат много рутинни задължения, с които ще бъде много трудно да се справите. В края на март има опасност от конфликти на работното място, както и проблеми с ученето. По това време се опитвайте повече да слушате и да говорите по-малко и внимавайте при шофиране. Не за друго, просто ще сте разсеяни от любов.

 

Хороскоп за Стрелец

Месеца предвещава промени, които биха могли да се появят в семейството и в отношенията с родителите ви. Първата десетдневка на месеца е изпълнена с търкания от досадни за вас хора, които ще ви дразнят много. Може да се наложи да се занимаете активно с домашните задължения, дребни ремонти или да търсите нов дом – в такъв случай, от вас ще се изисква да бъдете много дейни. Втората половина на март може да бъде период за почивка и забавления, творчески импулси и дори интерес към хазартни игри. Въпреки това, ако играете ще има повече разочарования, отколкото приятни емоции, затова обърнете внимание на любовта. Интересен субект стои на прага, поканете го да влезе в живота ви.

Хороскоп за Козирог

На работното място, Козирозите да очакват проблеми и забавяне, нарушаване на планове, договорености и много от объркване чак до 18-ти март. Трябва да бъдат особено внимателни, тъй като има голяма вероятността от грешки и пропуски в изпълнението на ежедневните задължения. Важат същите препоръки за пътуване на дълги разстояния, обучение и отношения с чужденци. По отношение на парите може да бъдете относително спокоен. Акцентът ще бъде върху обучение, взаимоотношения с приятели, роднини и съседи. Вие ще говорите много и ще пътувате често. Втората половина на март ще бъде посветена на дома и семейството.

Хороскоп за Водолей

Важно място в живота ви през март ще заеме финансовата сфера – трябва много сила и интелект, за да подобрите доходите си. Първата половина на месеца има положителен ефект върху бизнеса ви. Втората половина на март, и по-специално последната му десетдневка, ще бъде посветена на решаването на проблемите в отношенията с братя, сестри, съседи и роднини. Някои запознанства могат изведнъж да се окажат ненужни и затормозяващи. В края на месеца, може да станете жертва на клюки, да ви забъркат в караница като това се отнася особено за онези от вас, които учат.

Хороскоп за Риби

Март, особено първите му две десетдневки, са създадени само за представителите на зодия риби. Вие ще изгреете и ще стоплите всички наоколо. Този красив период посветете на себе си и на хората, които обичате и всичко останало ще се подреди прекрасно. Бъдете активни и забавни. Заемете се с външния си вид и духовно развитие. Правете повече движение и упражнения. Последната трета част на март ще изисква вашето внимание във връзка с харчовете, като ще трябва да пестите. За съжаление ви очакват неочаквани и неприятни разходи. Особено труден финансово ще е края на месеца.

 

Диляна Иванова

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.