Британски брачен експерт: Женете се за рускини!

Лондонският брачен експерт Ричард Ла Руина съветва британците да се женят за рускини вместо за свои сънароднички. Причината – англичанките били прекалено еманципирани и често страдали от затлъстяване, пише сайтът Лайф, цитиран от БТА.

Ла Руина е специалист по запознанства и е написал две книги по въпроса. Той съветва поданиците на Нейно Величество да си търсят брачни партньорки в Източна Европа и най-вече в Русия. Това, което ви трябва, е руска жена, съветва Ла Руина. Може да посетите Русия и лесно да си намерите съпруга, която изглежда като супермодел, притежава магистърска степен и при това свири на цигулка!“, казва експертът.

Самият Ричард постъпил точно така. През 2015 го. се запознал с руската дама Катя, която станала негова жена. Британецът изтъква, че източноевропейските жени се отличават от другите с красота, ум и добри маниери и англичанките могат много да научат от тях. Ла Руина отбелязва, че руските жени ще се харесат на феновете на традиционните ценности, желаещи да изградят класически, а даже и патриархални отношения и да се утвърдят като глава на семейството.

Пропуснал е да отбележи обаче, че подобни бракове често завършват с пълно разорение на мъжа, който набързо бива изоставен без пукната пара от своята руска половинка, която го е сменила за нула време с някой по-богат.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.