Автобусният лидер „Турист-сервиз“ покори и Чехия

 „Турист-сервиз“ се наложи като лидер на пазара благодарение на своята коректност и сигурност в пътуването. След Гърция, компанията покори и Чехия.

От Прага и Бърно всеки Вторник, Четвъртък и Неделя в 15:30, а от Българиявсеки Вторник, Петък и Неделя от 07:00 Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик и София.

Това е разписанието за новата дестинация, която покори автобусния лидер.

Тръгване от Прага – автогара Флоренц 00420602312922 – фирма Евротурс

„Турист Сервиз Холдинг“ предлага директни редовни автобусни линии от София, Пазарджик, Пловдив Стара Загора, Сливен, Ямбол, Плевен, Велико Търново, Русе и Варна до Атина и Пирея с нови и комфортни автобуси.

За удобството на пътниците се грижи високо квалифициран екип. На всяка седалка в автобусите има безплатно сателитна телевизия, филми по избор на клиента, музика, USB вход, интернет и като комплимент от компанията-безплатни напитки и лека закуска, за да бъде Вашето пътуване удобно и комфортно.

Резултат с изображение за турист сервиз

Фирма „Турист Сервиз“ АД е една от първите частни туристически компании в България след демократичните промени и създаването на пазарни отношения в туризма. Първоначално през 1995 г. регистрирана като ЕООД, но в последствие поради високите финансови резултати и големия интерес на акционерите и инвеститори през 1998 г. е преобразувана в АД.

Независимо от трудностите в туристическия бизнес в региона, компанията се утвърди като водеща на българския туристически пазар. В нея работят над 100 човека с доказани професионални качества. Политиката на компанията е 80 % от печалбата да се инвестира в създаване на нови офиси и подобряване качеството и разнообразието на предлаганите услуги.

Единствената българска туристическа компания приета за член на Немската Асоциация на Туристическите Агенции – DRV е „Турист Сервиз“ АД с номер 26733, като също така от ноември 1999 г. е член и на ASTA (Американска асоциация на туристическите агенции) под номер 900116772./БН

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.