Вижте какъв кошмар преживя в България британска туристка

В урок за 20-годишна британка, която взе решение по време лятна почивка в България да „украси“ с къна татуировка се превърна този експеримент, споделя същата с приятелите си в интернет, за да ги предпази.

По време на разходката си по плажа, младата девойка била убедена от случаен да изрисува върху ръката й красиво цвете с къна.

В продължение на десет дни девойката се радвала на красивото изображение, но бавно цветето започнало да избледнява и на мястото му се появил неприятен сърбеж и красивото цвете се превърнало в голяма рана с малки мехури.

Henna tattoo

Девойката посетила болница в Родината си, където лекари констатирали, че раната е причинена от химическо изгаряне, което най-вероятно ще остави трайни белези и се препоръчва лечение с антибиотици, за да се предотврати по-нататъшно заразяване.

henna tatto 2

За да се направи татуировка с кана, се казва в репортаж на германския вестник Welt, понякога се използва черна паста, точните съставки, на която не са напълно известни, затова употребата му трябва да бъде внимателна и да се избягва за деца./БН

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.