Български полицай е убиеца на гръцкия кардиолог, направил е самопризнания

Престъпление от любов е убийството на гръцкия лекар днес на остров Крит. Това стана ясно след направените самопризнания на задържания българин, заподозрян за ужасното престъпление, чийто разпит приключи преди час.

Σητεία: Βρέθηκε το όπλο εκτέλεσης του γιατρού - Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω του και η σύλληψη!

Бивш български полицай на 37 години изглежда е хладнокръвния убиец на 63-годишния кардиолог Христофорос Каландзакис, който бе разстрелян днес на остров Крит.

В основата на престъплението е любовна история между българската съпруга на жертвата и българския полицай, научи „Български новини“.

Преди час приключи разпита на задържания българин, който е направил самопризнания, в които е казал, че е български полицай и имал връзка с българката.

Същият е бил устроил капан днес на кардиолога, като се правел на ловец. Първо е стрелял по колата на лекаря, която е излязла извън платното за движение. Жертвата е излязъл от превозното средство  и е разстрелян с три куршума. Два в гърба и последния смъртоносен в главата.

Лекарят е пътувал за населеното място Йерапетра, където имал седмичен кабинет.

Българинът е задържан на база свидетелски показания от анонимен свидетел, който го видял да се мотае на мястото на убийството и да се измъква с бял автомобил. По карабината, която изхвърлил и с която е извършено убийството са намерени негови отпечатъци.

Христофорос Каландзакис е имал втори брак с 35-годишната българка и дете на 5 години.

Четете още:

Задържаха българин за убийството на лекаря от остров Крит тази сутрин

 

One comment

  1. Това не е престъпление от любов! От глад е, от сиромашия! Така мисля

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.