„Джурасик парк“ отваря врати в Солун

Двадесет големи динозаври заемат позициите си в павилион 5 в международния изложбен център в Солун. Най-популярният, Tyrannosaurus Rex, може дори да се разхожда през центъра на града и по крайбрежната алея през следващите няколко дни.

В продължение на три месеца T-Rex и неговите приятели очакват деца и възрастни да ги посетят в тематичния парк

 

Изложбата превръща гигантския галактически часовник и по-малкия часовник на Земята назад милиони години, за да представи гигантите, които тогава доминират на планетата.

Посетителят на парка ще има възможност да преживее пътуване в космоса, тъй като огромните робот-експонати, чрез своето движение, цветове, звуци и атмосферата на изложбата ги транспортират обратно и да ги накарат да почувстват, че всичко е реално.

Изложбата е разработена от Палеонтологичния институт Felix de Azara, университета Maimonides на Аржентина и е подписан и подготвен от Sebastian Apesteguia; известен палеонтолог и професор по природни науки.

 

Паркът е създаден от TIF-Helexpo в сътрудничество с Dream Workers и Eksagon Greece.

Динозавърският парк е отворен от понеделник до четвъртък от 09: 00-14: 00; Петък от 09:00 до 14:00 часа и от 17:00 до 20:00 часа; и от 11:00 до 19:00 часа в събота и неделя.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.